Gaziray, 2020: n loppu

gazirayn loppu
gazirayn loppu

Gaziray-projekti, joka toteutettiin Gaziantepin kuljetusongelman ratkaisemiseksi, jatkaa toimintaansa. MedicalPark Hospital -sairaalan 5-kilometrejä maanalaisesta 800 miljoonan dollarin TL-tarjouskilpailusta valittavalle linjalle, Gaziray odotetaan valmistuvan vuoden 2020 loppuun mennessä.

Gaziray-projekti, joka hengittää kuljetuksen Gaziantepiin, on käynnissä. Kaupungin keskusta, KÜSGET ja Gaziantep Organized Industrial Zone yhdistävät toisiaan. Linjan töitä ei voitu suorittaa loppuun. Kaupunginjohtaja Fatma Sahin, joka antoi lausunnot ennen 31-maaliskuun paikallisvaaleja, ilmoitti aloittavansa matkustajien kuljettamisen 2019-heinäkuussa. Linjan kuljettaminen matkustajien kuljetusprosessin aikana, kun taas 2019 Gaziray'ın -tehtävän loppu päättyy edelleen.

TIETTYJEN TARJOUSHANKKEEN 1,2 MILJOONA TL kustannukset

Metropolitan sanoi lausunnossaan ennen kunnan "Gaziantep Metropolitan kunta Turkin tasavallan rautateiden (TCDD), välillä 22 toukokuu 2014 jona allekirjoittamisen Pöytäkirjaan Gaziray Suburban linja projekti 85 prosenttia rakennustyöt on saatu päätökseen. Pääkaupunkiseudun kunta, joka muuttaa kansanlaulujen kohteena olevan maajunan suurnopeusjunaksi, on lähellä Gazirayn esikaupunkilinjaprojektin loppua, jossa 25-asema tulee olemaan. 16-kilometrinen koeajo Seyrantepe-Göllüce-Taşlıca välillä suoritetaan Gazirayssa maaliskuun 5 aikana. 22 tuhat työntekijää, jotka työskentelevät järjestäytyneellä teollisuusalueella; Jättiläinen projekti, jonka budjetti oli TL 2019 miljardia ja joka kuljettaa sitä nopeammin, turvallisemmin ja mukavammin, arvioitiin Gazin kaupungin visioprojektiksi. 150 helmikuu 1,2: ssä alkanut Gaziray-rakennus yhdistää kaupungin keskustan, 13: n järjestämät teollisuusalueet ja pienen teollisuusalueen. Investoinnissa nykyisen 2017-kilometrien esikaupunkilinjan uusimiseen fyysinen toteutus oli 6 prosenttia.

VIIVA RIVA TÄYTETÄÄN 2020: N LOPPUUN

Pääkaupunkiseudun kunta syyskuussa 2.Yhdistyskokous Puhunut Osmanin pääkaupunkiseudun pormestari, antoi tietoa projektista. Toprak sanoi, metro Metro-projektimme on saatu päätökseen kaupunkimme kuljetusongelmien ratkaisemiseksi, ja tarjousvaihe on saavutettu. Tapaamme ministeriön kanssa, kun hanke toteutetaan, tuomme metro kaupunkiin. Ennen Gaziray Medical Park Hospital -sairaalan aloittamista ja sitä jatkettiin, kunnes stadionin 5-kilometrilinja meni maanalaiseen tarjoukseen, jonka hinta oli TL TL. Toivon, että linja valmistuu 800: n loppuun mennessä. Kansalaisemme voivat aloittaa OIZ: sta ja siirtyä KÜSGETiin. ”

Maanalaisen prosessin valmistuttua alkaa matkustajia kuljettaa. (A. savu - Gazetekspres)

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

tsaari 09
tsaari 09

Ostotarjous: Rautatyöt

Lokakuu 9 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.