2 julkisessa liikenteessä Ordussa. Termi alkoi

armeijan joukkoliikennekausi alkoi
armeijan joukkoliikennekausi alkoi

2 julkisen liikenteen kuntoutusprojektista, jonka Ordu Metropolitan Municipality aloitti Altınordu-alueella. vaihe toteutettiin. Kansalaiset korostivat, että tutkimusten ansiosta julkisen liikenteen mukavuus muuttui tämän työn takia Ordu Mayor Dr. Mehmet Hilmi kiitti Güleriä.

KANSALAISET VASTAAVAT

Altınordu-alueella aloitetun hankkeen puitteissa vammaisille sopiva 38-ajoneuvo aloitti toimintansa tänään tehtyjen päätösten puitteissa toimiakseen vaihtokelpoisesti Uzunisa-, Karacaömer-, Yıldız- ja Eskipazar-osuuskuntien välillä.

Ordu ja 2 perustivat Altinordu-alueella Ordu-metropolialueen kunnan. Julkisen liikenteen kuntoutusprojekti ği, jossa näyttämötyö toteutettiin tänään, sai kansalaisilta täydet arvosanat. Kansalaiset, jotka ovat tyytyväisiä tarjottuihin palveluihin, Ordu Mayor Dr. Mehmet Hilmi kiitti Güleriä.

KULJETUSAJONEUVOT GPS-OHJELMALLA

Ajoneuvoihin sijoitettavat GPS-moduulit ja ajoneuvojen sijainti, nopeus, kuten kuljetusohjauskeskus (TUM), siirretään. Linja-autoja seurataan satelliittikuvissa reaaliajassa tai historiallisella ja aikavälillä, ja näytettyjen ajoneuvojen digitaaliset transkriptiot otetaan. Pääpalvelimen kanssa yhdenmukaisesti toimivien vadilaattorikellojen ansiosta ohjaimen toimintaa koskevat tiedot vastaanotetaan reaaliajassa. Puhelinkeskus palvelee 7 / 24. Lisäksi maksut voidaan suorittaa ORDUM-kortilla kuten muissa kaupunkien minibusseissa.

2 julkisen liikenteen kuntoutusprojektista. 81-, 81-A-, 82-, 83-, 84-, 84-A-, 86-, 87- ja 88-linjat palvelevat kansalaisia ​​vaiheissa määritellyillä reiteillä.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.