Bussilinjojen ja retkien lukumäärä kasvaa avattaessa kouluja Denizliin

bussilinjat ja retkikunnat lisääntyvät koulujen avaamisen myötä Denizlissa
bussilinjat ja retkikunnat lisääntyvät koulujen avaamisen myötä Denizlissa

Denizlin suurin kunta on aloittanut muutokset julkisessa liikenteessä nopeampaa, taloudellisempaa ja mukavampaa matkustaa varten. Koulujen avaamisen myötä julkisessa liikenteessä pääkaupunkiseudun kunta aikataulu hyväksytään, samalla kun lisätään matkojen määrää nykyisille reiteille, tarvitaan uusia linja-autolinjoja.

Denizlin pääkaupunkiseudun kunta, joka on saanut suurta kiitosta investoinneistaan ​​liikenteen alalla, on saanut päätökseen 2019-2020-lukuvuoden valmistelut muutoksen puitteissa, jonka se on aloittanut kaupunkien julkisessa liikenteessä. Denizlin pääkaupunkiseudun kunta, joka toteuttaa kaikki varotoimet opiskelijoiden nopeammalle, taloudellisemmalle ja mukavammalle matkustamiselle, aloittaa talviaika julkisen liikenteen kanssa lukuvuoden alkaessa. Siirtyessään talven aikatauluun, pääkaupunkiseudun kunta lisää nykyisten reittien lentojen määrää sekä lisää linja-autolinjoja alueille, joille sitä tarvitaan. Erityisesti lisäreittejä otetaan käyttöön reiteillä, joita määrätään käytettävän laajasti.

Ilmoitukset liikenneportaalissa

Talvinen aikataulu, jonka Denizli Metropolitan Municipality aikoo toteuttaa koulujen alkaessa https://ulasim.denizli.bel.tr 08 liikenneportaalista syyskuussa 2019 julkaistaan ​​sunnuntaista alkaen. Lisäbussilinjoja, jotka toimivat niillä alueilla, joille niitä tarvitaan, voidaan seurata myös kuljetusportaalista. Erityisesti lentojen määrää lisätään koulujen sisään- ja poistumisaikoina, kun taas 1-tuntien sisällä suoritettavat siirrot ovat edelleen ilmaisia. Denizlin pääkaupunkiseudun bussit palvelevat edelleen siviili-2,5 TL: tä ja opiskelija 1,75 TL: tä.

Julkisen liikenteen merkitys

Denizlin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Osman Zolan totesi, että linjajärjestelyt, jotka he aloittivat viime kuussa kunnan linja-autoilla, etenevät tehokkaasti, ja huomautti, että se tulee olemaan vielä parempi. Koulujen avaamisen tapaan joka vuosi pormestari Osman Zolan kertoi, että kaupunkibussien aikataulu alettiin aloittaa. Presidentti Osman Zolan sanoi julkisen liikenteen merkityksestä liikennetiheyden vähentämisessä: ”Pyrimme jatkossakin kansalaistemme nopeampaan, taloudelliseen ja mukavaan matkustamiseen. Kiitän kaikkia ystäviäni, jotka osallistuivat

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.