Investoinnit Boztepen houkuttelevuuden lisäämiseksi

Investoinnit boztepenin vetovoiman lisäämiseksi tulevat elämään
Investoinnit boztepenin vetovoiman lisäämiseksi tulevat elämään

Ordu Metropolitan Municipality jatkaa investointeja, jotka lisäävät Boztepen houkuttelevuutta. Hankkeen puitteissa kansalaiset nauttivat Boztepestä begoniittikivikäytävän jalankulkutien, 27 myyntiyksikön ja kasvillisen maisemajärjestelyn avulla.

Noin 500 metrin päässä merestä Boztepe'den myyntiyksikköjen buffet- ja maisemajärjestelyprojekti aloitti ryhmien rakentamisen. Vierailijat voivat helposti seurata Ordu-maisemaa ja tarjota alueen paikallisten tuotteiden ostamiselle.

SOVELLETTAVA 600 metriin

Tällä hetkellä ajoneuvoteinä käytettävä 7 metrin leveä ja 600 metriä pitkä Boztepen kunta suunnitteli koko hankkeen kävelyakseliksi. Jalankulkijoiden työalue, myyntiyksiköt ja maisemointijärjestelyt buffetin jälkeen tarjoillaan nykyaikaisella ilmeellä.

27 MYYNTIYKSIKKÖJÄ, JOTKA OHJATTAVAT

Hankkeen puitteissa suunniteltiin yhteensä 27 myyntiyksikköä määrittelemällä tyypillinen arkkitehtuurimalli alueen epäsäännöllisesti myyville kangaspuille. Tehdyn työn ansiosta kansalaiset voivat nauttia Boztepesta ja nauttia alueesta, jolla he voivat helposti kävellä ja tehdä ostoksia ilman ajoneuvoliikennettä.

”LIIKETOIMINNAN 20% -TASO”

Pääkaupunkiseudun kunnan pääsihteeri Coşkun Alp ja apulaispääsihteeri Bülent Şişman tutkivat töitä paikan päällä. Pääsihteeri Alpin mukaan Boz Hajautettu kuva vallitsi Boztepessa, joka on yksi Mustanmeren alueen vetovoimapaikkoja. Nykyiset kangaspuut, joissa myytiin paikallisia tuotteita, sijaitsivat ajoneuvoliikenteen pisteessä. Kansalaisemme halusivat Boztepeltä alueen, jolla he voisivat helposti seurata Ordua ja käydä kangaspuilla, joilla myytiin paikallisia tuotteita. Tämän sekaannuksen lopettamiseksi presidentti Dr. Aloitimme tutkimuksen täällä Mehmet Hilmi Gülerin ohjauksella. Sadevesityöt sekä asfaltin ja betonin purkutyöt valmistuivat projektiin. Myyntikioskien teräsrakennustyöt suoritetaan. Koko asia on noin 20 prosenttia. Jatkamme Boztepen houkuttelevuuden lisäämistä tekeillämme ja tekeillämme töillä. ”

Nykyiset huutokaupat

 1. Tarjouskilpailuilmoitus: Siltojen ja ritilien vahvistaminen

  Tammikuu 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 3. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar