Volkswagen Bagyurdu OSB'den -kutsu tuli!

volkswagene bagyurdu osbden kutsu tuli
volkswagene bagyurdu osbden kutsu tuli

Maailman Volkswagenin valitsemaansa investoida 1.3 miljardin euron Manisa, Turkki Bağyurdu sitten vieressä alueen tukea toimittajille autojen jättiläinen tehtaan tuote tämän kutsun tuli OSB.

1.3 miljardia euroa Volkswagenin investoinnit Manisa, Turkki Bağyurdu sijaitsee valinnan jälkeen kynnyksellä toimittajiltaan tuotetukea tähän kehotukseen tuli OSB kasvi.

Asiaa koskevan arvioinnin antanut Bagyurdu Organized Industrial Zone (BAYOSB) -puheenjohtaja Aydın Telseren kertoi, että saksalainen auto jättiläinen Volkswagen valitsi Manisan tuotantolaitokselleen ja siitä oli suuri hyöty sekä maalle että alueelle.

On opittu, että tehtaalla, jonka odotetaan tarjoavan työllisyyttä noin 5 tuhannelle ihmiselle, on vaatimuksia, kuten sosiaalinen alue, asunnot, koulutusrakennukset ja neuvottelut jatkuvat, ja toimittajat, jotka toimittavat materiaaleja, materiaaleja ja tuotteita saksalaiselle jättiläiselle, ovat alkaneet etsiä paikkoja.

Erittäin etuna
Telseren kertoi, että maassamme on loistava tilaisuus olla parempana sellaiselle investoinnille meneillään olevaan vaikeaseen prosessiin. Se on kuitenkin suuri hyöty myös alueellemme ja Manisalle. Tällä investoinnilla 1.3 tarjoaa työmahdollisuuksia tuhannelle ihmiselle ja luo loistavat työmahdollisuudet toimittajille ja toimittajille, jotka tarjoavat materiaalista tukea tälle tuotantolaitokselle. Bağyurdu OIZ on yksi sopivimmista toimittajien paikoista, jotka sijaitsevat lähellä tätä Manisaan perustettavaa autoteollisuuden perustaa. BAYOSB on sopivin alue näille investoinneille logistisen edunsa, korkealaatuisen ja keskeytymättömän energian, nykyaikaisen infrastruktuuripalvelun, koulutetun välihenkilöstön ja AY: n kannustinsovellusten avulla.

LÄHELLÄ MANISA
BAYOSB: n presidentti Telseren totesi, että heillä on monia etuja logistisen kylän vieressä, jossa on 500 metriä İzmir İstanbul moottoritielle, 57 km lentokentälle, İzmir-Ankara suurnopeusjunalinja ja naapurimaiden Manisa. BAYOSB on sopivin OSB toimittajille, jotka suunnittelevat tuotantoa Volkswagenin investointeihin rakenteeltaan, kone klusterillaan ja autoteollisuudelle sopivalla rakenteella. Odotamme kaikkia alueellisia sijoittajia alueellemme. Jos he hakevat, he voivat aloittaa tehtaidensa rakentamisen hyvin lyhyessä ajassa

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber-toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.