Koko 57 tunnin mittainen Ankara Teheran -juna-aikataulut alkavat uudelleen

ankara tehran -juna alkaa uudelleen
ankara tehran -juna alkaa uudelleen

TCDD Transport ja Iran Railways sopivat Trans Asia Express -lennoista

Turhan Barkanista Kuljetus ja infrastruktuuri "joka on suuri panos matkustajaliikenteen Iranin ja Turkin Trans-Aasian Express, pitkän tauon jälkeen taas aloittaa lennot välillä Ankara ja Teheran." Hän sanoi.

Ministeri Turhan, Turkki kiinnittämällä huomiota kasvavaan henkilö- ja tavaraliikenteen kuljetukset rautateitse Iranin kerrottiin välillä Ankara ja Teheran elokuusta 14 Trans-Aasian Rautatie vastavuoroisesti uudelleen aloitusaika.

Turhan, sanoi lausunnossaan, yhteistyö Iranin kanssa ystävällisessä ja veljeksellisessä maassa jatkuu rautatieliikenteen alalla. Nämä kaksi maata auttoivat kehittämään matkustajaliikennettä maiden välillä. Trans-Aasian juna alkaa taas pitkän tauon jälkeen Ankara-Teheranin välillä.

Tabriz-Van-matkustajajunalennot keskeytettiin 2015-lennoilla, 2018 kerran viikossa kesäkuussa, äänesti uudelleen ministeri Turhanin toimesta. Reitti jatkettiin Teheraniin raskaan kysynnän mukaan, hän sanoi.

8 esiintyi Teheranissa. Liikenteen yhteisen komission kokouksessa tehdyn päätöksen mukaan Turhan sanoi, että toukokuussa Teheran ja Ankara TCDD Transport Inc. ja Iranin rautatieviranomaiset olivat keskustelleet Iranin virkamiesten välillä, ja Turhan sanoi, että sovittiin aloittaa keskeytetyt Trans Asia Train -lennot.

”Matka-aika Ankaran ja Teheranin välillä on noin 57 tuntia”

7 Teheranista. Ilmaisee, että 22.05: stä lähtevä juna saavutti Ankaraan aamutunneilla Van, Muş, Elazığ, Malatya, Sivas ja Kayseri jälkeen elokuun iltatunneilla, Turhan sanoi, että Hän kertoi tekevänsä yhden päivän matkan Ankaran ja Teheranin välillä.

Turhan sanoi, että juna koostuu Iran RAJA -yritykselle kuuluvasta 6: sta ja TCDD Taşımacılık AŞ: n omistamista 5: n nelinvaunuista Tatvanin ja Ankaran välillä. Matka-aika Ankaran ja Teheranin välillä on noin 57 tuntia. ”

Hän lisäsi, että Turhan toteutti kahden maan välillä tämän vuoden 7-kuussa kahden maan välisen ryhmäjunaa verrattuna viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon.

Iran ja tammikuu, sopiva tariffi ensimmäistä kertaa ryhmäjunahakemuksen käynnistämiselle Turhanissa, tänä vuonna tammi-heinäkuussa, verrattuna viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon maiden välillä 40 tuhat tonnia enemmän kuljetettuja rahtia, hän sanoi.

Turhan, ilmaisi, että tavoitteeksi asetettu mainitun määrän vuosittainen 90 tuhatta tonnia päästä vielä ilmoittanut aikovansa poistaa 500 miljoonaa tonnia vuoden kuluessa Turkin ja Iranin rautatieliikenteen noin 1 tuhatta tonnia.

Korostaa, että kasvava rahti- ja matkustajaliikennettä Iranin ja Turkin Turhan, että he olivat erittäin tyytyväisiä, totesi, että on tärkeää kannalta liikenteen ja kaupan kummassakin maassa, uusien liikenneväylä.

Ministeri Turhan, Turkki Iranin "portti Eurooppaan", huomauttaa, että sitä käytettiin seuraavat lausunnot:

"Keski-Aasia on portti Aasiaan, erityisesti Iraniin Turkissa. Maastamme on tulossa tärkeä kansainvälinen rautatiekäytävä Aasian, Euroopan ja Lähi-idän välillä. Marmarayn, Baku-Tbilisi-Kars-rautatien avulla edullinen rautatiekäytävä luodaan monien maiden kanssa, etenkin Georgian, Azerbaidžanin, Turkmenistanin, Uzbekistanin, Kazakstanin, Venäjän kanssa ja rautatieyhteyttämme Iraniin vahvistetaan. Kestävyys on täällä erittäin tärkeä tavara- ja henkilöliikenteessä, ja saavutamme tämän. ”

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber-toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.