Elohopea ja obeliski saavuttivat asfaltin

elohopea ja obeliski asfaltilla
elohopea ja obeliski asfaltilla

Mersinin pääkaupunkiseudun kunta saattoi päätökseen asfalttityöt Välimeren alueen maaseutualueilla. Metropolitan, Civanyaylağı ja Camili Dikilitaşin naapurimaiden Hürriyet-kadun ja Kayalar-katujen välissä on ratkaistu asfaltin ongelma, joka odottaa kansalaisia ​​pitkään. Kahdessa naapurustossa tehtiin yhteensä 1.756 tonnia kuumaa asfalttityötä.

Mersin Metropolitan Municipality ratkaisee kaikki maaseutualueiden ongelmat asfaltista infrastruktuuriin. Pääkaupunkiseudun tienrakennus-, kunnossapito- ja korjausosaston pääosastoon kytketyt ryhmät saattoivat päätökseen asfalttityöt, jotka suoritettiin Hürriyet Caddesissa ja Kayalar Caddesissa Akdenizin alueen Civanyaylağın ja Camilin naapuruston ja Dikilitasin naapuruston välillä. Lähialueilla tehtiin yhteensä 1.756 tonnia kuumaa asfalttityötä.

Ilar He tekivät tietämme upeasti ”

Asukkaiden vaatimusten ja Mersinin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Vahap Seçerin aloittamien ohjeiden mukaisesti on ratkaistu niiden asuntoalueiden asfaltti-ongelma, jotka eivät ole saaneet palvelua monien vuosien ajan.

İsmail Toker, joka on toiminut 2-ajanjakson mukhtarina Civanyaylağın naapurustossa, totesi, että infrastruktuuriongelma on ratkaistu naapurustoissa ja että he ovat odottaneet 1: ää vuodesta lähtien, ja sanoi: Wek Haimme hakemusta vetoomuksella. Yleiskokouksen viimeisessä kokouksessa välitimme tämän ongelman Mersinin pääkaupunkiseudun pormestarille Vahap Seçerille. He eivät sanoneet lauantai-sunnuntai, he tulivat ja kulkivat matkalla ihanasti. ”

Civanyaylağı -alueen hautausmaa myös totesi, että työ tehtiin Muhtar Toker, "pormestari Vahap, Metropolitan pormestari," Mukhtar on minun oikea käsi, mitä muhtar tekee sen, mitä sanoin ", hän sanoi. Hän teki mitä halusimme. Voi Jumala olla tyytyväinen ..

Iltakävely on nyt mukavampaa

Dikilitasin pormestari Mahmut Yaman huomautti, että palvelu tapahtui lyhyessä ajassa vaalien jälkeen, ja sanoi: Allah voi Allah olla tyytyväinen Mersin-pormestarimme Vahap Seçeriin ja muihin. Sanoimme: "Odotamme palvelun suorittavan vähintään yhden vuoden vielä". Mutta palvelu saapui aikaisin kuin odotimme. Kun naapurimaamme asukkaat kävelivät tällä tiellä, heidän jalkansa upposivat. Nyt he kävelevät tien päällä kuin kerma. ”

Muhtar Yaman huomautti, että asuinalueiden viemäröintiongelma on ratkaistu.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.