Hyundai Rotem rakentaa 213-ajoneuvoa Varsovaan

hyundai rotem warsova tuottaa 213-ajoneuvoa
hyundai rotem warsova tuottaa 213-ajoneuvoa

Erityisuutisia - Hyundai Rotem, joka teki parhaan tarjouksen Varsovan kunnan ylläpitämälle Puolan Varsovan raitiovaunuyhtiölle, voitti 231 matalalattiaisen raitiovaunun hankinnan. Etelä-Korean ajoneuvovalmistaja aloittaa 1.85 miljardin zlotyn (noin 430 miljoonaa euroa) toimituksensa lyhyessä 22 kuukauden jaksossa. Lisäksi sopimuksen mukaan kaikki ajoneuvot on toimitettava lokakuuhun 2022 mennessä.Tarjous 213 ajoneuvosta käynnistettiin syyskuussa 2018. Tarjous oli saanut tarjouksia neljältä yritykseltä. CAF ja Siemens eivät osallistuneet tarjouskilpailuun lyhyen toimitusajan vuoksi, ja Stadlerin ja Solariksen yhteenliittymä poistettiin toimitusajan vuoksi. Pesa oli tehnyt tarjouksen selvästi keskimääräistä korkeammasta.

Varsovan raitiovaunuyhtiö avasi saman tarjouksen elokuussa 2017 ja peruutti tarjouksen Skodan korkean tarjouksen vuoksi.

Tietoa henkilöstä Hyundai Rotem

Hyundai Rotem tunnetaan yleisesti perinteisten linjojen ja metrojen ajoneuvojen valmistajana, mutta yrityksen 38-raitiovaunuautojen tuotanto Izmirille oli tärkeä rooli tämän tarjouksen voittamisessa. Lisäksi Antalyan raitiovaunulle on jo toimitettu uudet raitiovaunut.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar