SME OSB tulee olemaan yksi tärkeimmistä palveluista, joita tarjoamme Bursalle

SME OSB tulee olemaan yksi tärkeimmistä palveluista, joita tarjoamme Bursalle
SME OSB tulee olemaan yksi tärkeimmistä palveluista, joita tarjoamme Bursalle

Bursan kauppa- ja teollisuuskamarin (BTSO) hallituksen puheenjohtaja İbrahim Burkay totesi, että yli 4.500 XNUMX yritystä haki SME OIZ -hankkeeseen ja sanoi: "SME OIZ tulee olemaan erittäin tärkeä aloitus teollisuutemme ja kauppa-alueidemme muutokselle. maanjäristysvaaraa vastaan. Näen tämän hankkeen yhtenä tärkeimmistä palveluista, joita BTSO Assembly tekee Bursalle." sanoi.

BTSO:n toukokuun yleiskokous pidettiin kamarin palvelurakennuksessa. BTSO:n hallituksen puheenjohtaja İbrahim Burkay totesi, että 14. toukokuuta pidetyt vaalit saatiin päätökseen Turkille sopivalla demokraattisella kypsällä äärimmäisen rauhallisessa ympäristössä. Burkay ilmaisi, että demokraattinen tahto vaaleissa toteutui jopa 90 prosentin osallistumisasteella, ja onnitteli Turkin kansalliskokoukseen valittuja kansanedustajia. Presidentti Burkay totesi uskovansa, että 28. toukokuuta järjestettävä presidentinvaalien toinen kierros saadaan päätökseen yhtä kypsänä, ja toivoi, että vaalituloksista olisi hyötyä liike-elämälle ja Turkille.

”Uskomme maamme potentiaaliin”

"Suurin toiveemme on, että vaalien jälkeen alkaa kausi, jossa keskitymme talouden perusongelmiin, kuten valuuttakurssiin, inflaatioon ja vaihtotaseen alijäämään." Presidentti Burkay sanoi: ”Viime aikoina sekä globaalit vaikutukset että kotimainen kehitys, erityisesti pandemiakriisi ja Venäjän ja Ukrainan välinen sota, ovat luoneet joitain haavoittuvuuksia talouteemme. Maailman taloudellisen konjunktuurin elpyminen tulee olemaan liikkeellepaneva voima, jotta maamme pääsee nopeasti pois tästä prosessista. Reaalialan toimijoina meidän on keskityttävä intensiivisesti vientitoimintaan, joka eliminoi ulkomaankaupan alijäämän tällä kaudella. Toisaalta yksi tärkeimmistä tekijöistä tällä kaudella on, että pankit tarkistavat suhtautumistaan ​​reaalisektoriin rahoituksen saatavuuden, tuotannon, investointien ja työllisyyden kestävyyden kannalta. Bursan bisnesmaailmana jatkamme kaikkien taloudellisten ja rakenteellisten uudistusten tukemista, jotka vievät maamme tavoitteisiinsa, ja säilytämme vahvan uskomme maamme voimaan ja potentiaaliin. käytti lauseita.

"HOMETEXistä tulee kodintekstiilien ylpeys"

Toteamalla, että BTSO:na he jatkavat vientiin suuntautuvaa toimintaansa hidastamatta, presidentti Burkay totesi onnistuneesti järjestäneensä HOMETEX-messut, joka on yksi kodintekstiiliteollisuuden tärkeimmistä kokouksista, KFA Fairsin järjestämänä myös tänä vuonna. Presidentti Burkay korosti, että Istanbulin messukeskuksessa 16.-20. toukokuuta järjestetyistä messuista on tullut alan ylpeyden lähde, ja presidentti Burkay sanoi: "KFA Fair Organisaatiolla, jonka käynnistimme vuonna 2013, on valtuudet järjestää messuja ja kongresseja paitsi maassa, mutta myös monilla eri maantieteellisillä alueilla maailmassa. Yli 200 kansainvälistä työmatkaohjelmaa allekirjoittanut, kauppadelegaatioita kohdemarkkinoille sekä messu- ja kongressiohjelmia kotimaassa ja ulkomailla toteuttanut KFA Fair Organization saavutti lyhyessä ajassa merkittävää menestystä. Näemme, kuinka tarkka tämä Bursan ja Turkin ulkomaankaupan kehittämistä koskeva hanke on. sanoi.

"Logistiikkakeskusten kysynnän keruuprosessi on alkanut"

Burkay huomautti, että BTSO:na logistiikkakeskusten perustaminen Bursaan, tuotanto- ja vientitukikohtaan, on yksi suurimmista tavoitteista, Burkay sanoi: "Suurin tarpeemme on perustaa logistiikkakeskuksia, jotka on integroitu liikenneverkkoihin, kuten tie-, rautatie- ja liikenneverkkoihin. merelle, ja missä varasto- ja kuljetuspalveluita tarjotaan yhdessä. Tässä yhteydessä aloimme kerätä yhtiöidemme vaatimuksia. Pyyntöjen noutoprosessimme jatkuu 27 asti. Sitten jaamme nämä vaatimukset komission kanssa, joka on muodostettu Bursan kuvernööritoimiston ja asiaan liittyvien instituutioiden johdolla. Kaupungin kasvukohteissa strategisten Logistiikkakeskusten toteutuminen varastoista kylmävarastoihin, polttoaineasemilta konttivarastoalueille, kaupallisista toimistoista sosiaalivälinealueille on Bursan tulevaisuuden tavoitteiden kannalta ratkaisevan tärkeää. Kehotan yrityksiämme suorittamaan hakuprosessin nopeasti. sanoi.

"SME OIZ on yksi tärkeimmistä palveluista, joita tarjoamme Bursalle"

Puheenjohtaja İbrahim Burkay, joka myös teki arvioita SME OIZ -hankkeesta, totesi, että hanke tuli esityslistalle jokaisessa Bursa-teollisuutta koskevassa kokouksessa. Burkay totesi, että teollisuus- ja teknologiaministeri Mustafa Varank on ilmaissut tahtonsa tässä asiassa ja että hän aloittaa työskentelyn SME OIZ:n parissa, Burkay sanoi: "Tämä ministerimme lähestymistapa on meille toiveikas. Nykyään yli 4.500 4 yritystä on hakenut hanketta. XNUMX XNUMX yritystämme on sitoutunut siirtämään tuotantoaan suunnittelemattomille alueille. SME OIZ -hanke on erittäin tärkeä alku teollisuus- ja kauppa-alueidemme muuttamiselle maanjäristysvaaraa vastaan. Pidän tätä hanketta myös erittäin arvokkaana, koska se on alku prosessille, joka tarjoaa ratkaisuja Bursan liikenteeseen, ilmansaasteisiin ja ympäristöön liittyviin ongelmiin. Tämä on mielestäni tärkein palvelu, jonka teemme Bursalle BTSO-kokouksena. Toivon, että onnistumme yhdessä." hän sanoi.

"BTSO:n väliaikainen asuintila Hatayssa on valmis"

Presidentti Burkay totesi, että he ovat jatkaneet tukeaan alueelle solidaarisuuden hengessä ensimmäisestä päivästä lähtien parantaakseen 6. helmikuuta tapahtuneen maanjäristyskatastrofin haavat. Burkay totesi, että väliaikaisen asuintilan hanke, jonka he ehdottivat ratkaisun luomiseksi alueen asuntoongelmaan, toteutettiin liike-elämän tuella, Burkay sanoi: "BTSO:na Hatayssa, joka on yksi provinsseista Maanjäristyksestä eniten kärsinyt se koostuu Istanbulin teollisuuskamarin, Emlak Konutin ja Turkin jalkapalloliiton kanssa 4 tuhannesta konteista. Olemme luoneet suuren asuintilan. Katastrofin selviytyjät alkoivat asettua asuintilaasi, josta tulee koti noin 20 tuhannelle ihmiselle. Toivottavasti vierailemme alueella yhdessä valtuustomme kanssa vaalien jälkeen. hän sanoi.

İbrahim Burkay huomautti, että Turkin kamarien ja hyödykepörssien liiton (TOBB) yleiskokous pidetään ensi viikolla, ja hän uskoo, että TOBB jatkaa menestyksekästä työtä liike-elämän ja Turkin tavoitteiden mukaisesti uudella kaudella. Rifat Hisarcıklıoğlun puheenjohtajana.

"Agendan pitäisi olla taloustiede vaaliprosessin jälkeen"

BTSO Assemblyn puheenjohtaja Ali Uğur sanoi, että vaalit saatiin päätökseen demokraattisesti kypsällä ja korkealla äänestysprosentilla. Ali Uğur toivoi, että tulokset hyödyttävät Turkkia, ja sanoi: "Onnittelen kansanedustajiamme, jotka edustavat Bursaamme Turkin suuressa kansalliskokouksessa, ja toivotan heille menestystä uudella kaudella. Uskon, että presidentinvaalien toinen kierros saadaan päätökseen yhtä kypsästi ja rauhassa. Yritysmaailmana meistä tärkein odotus vaaliprosessin jälkeen on keskittyä nopeasti talouteen ja tuotantoon. Meidän on asetettava etusijalle uudistukset, jotka ratkaisevat talouden rakenteellisia ongelmia, erityisesti valuuttakurssien, inflaation ja vaihtotaseen alijäämän osalta, sekä kasvun kestävyyteen keskittyviä politiikkoja. Uskomme maamme potentiaaliin ja voimaan." sanoi.

Günceleme: 25/05/2023 15:23

Samanlaisia ​​mainoksia