Balatcik İZBAN -asemasopimus allekirjoitettu

Balatcik İZBAN -asemasopimus allekirjoitettu
Balatcik İZBAN -asemasopimus allekirjoitettu

Katip Çelebin yliopiston asema rakennetaan Egekentin ja Ulukentin asemien väliin İZBAN Suburban Linen Çiğli-alueella, jota operoidaan yhteistyössä İzmir Metropolitan Municipalityn ja TCDD:n kanssa. Çiğlin pormestari Utku Gümrükçü ilmoitti, että tarjouskilpailun voittaneen yrityksen kanssa on allekirjoitettu sopimus.

Kaksi muuta asemaa lisätään İZBANiin, joka muodostaa İzmirin kaupunkien rautatiejärjestelmän tärkeän pilarin. Izmirin metropolikunta tuo Lalen asemat Konakin alueelle ja Katip Çelebin asemat Çiğlin alueelle helpottaakseen kansalaisten pääsyä İZBANiin. Katip Çelebin yliopiston İZBAN-asema, joka sijoitetaan Egekentin ja Ulukentin asemien väliin Çiğliin, helpottaa Ahmet Efendin ja Balatçık Mahallesin asukkaiden ja yliopisto-opiskelijoiden kuljetusta.

Tulli: "Se palvelee 50 tuhatta kansalaista"

Presidentti Gumrukcu, joka on jo pitkään yrittänyt tuoda toista IZBAN-pysäkkiä Çiğliin, sanoi: "Sopimus allekirjoitettiin tarjouskilpailun voittaneen yrityksen kanssa. Kohteen toimituksen jälkeen alkavat valmistustyöt valmistuvat 18 kuukauden kuluttua. Seuraamme prosessia, jotta rakennustyöt saadaan valmiiksi mahdollisimman nopeasti. Izmirin pääkaupunkikunnan pormestari Tunç SoyerHaluan kiittää İZBANia ja İZBANin johtoa. Meillä oli pitkään neuvotteluja tämän aseman rakentamisesta. Alueellamme sijaitseva Katip Celebi -yliopisto tarjoaa koulutusmahdollisuuksia tuhansille opiskelijoille. Tätä asemaa todellakin tarvittiin, jotta opiskelijoillamme ei olisi vaikeuksia kouluun ja takaisin liikkumiseen. Lisäksi hiljattain avautuvan Euroopan suurimman hammaslääketieteellisen tiedekunnan avaamisen myötä kansalaisillamme ei ole vaikeuksia sairaalakuljetuksen suhteen. Katip Çelebin yliopiston pysäkki tarjoaa erinomaisen helpon kuljetuksen 50 tuhannelle Balatçıkin ja Harmandalın alueilla asuvalle kansalaiselle.

Günceleme: 25/05/2023 15:18

Samanlaisia ​​mainoksia