50 prosentin alennus nuorille Izmir Mytilene -lautoilla

Prosenttialennus nuorille Izmir Mytilene -lautoilla
50 prosentin alennus nuorille Izmir Mytilene -lautoilla

Izmirin pääkaupunkiseudun İZDENİZin pääosaston "Reittimme on Mytilene" -lennot, jotka alkavat 2. kesäkuuta, ovat alentaneet 08-18-vuotiaiden nuorten lippujen hintoja 50 prosentin alennuksella 60 eurosta 30 euroon. Vaikka 60 prosenttia ensimmäisistä lentolipuista myytiin, İZDENİZ aloitti myös erikoislennot Eid al-Adhaa varten.

Izmir Metropolitan Municipality käynnisti erityisen alennuskampanjan nuorille Izmir-Lesbos-matkoilla, mikä vauhdittaa merimatkailua. Jotta nuoret voisivat lievittää koulutusjakson väsymystä, 08-18-vuotiaiden lippujen hinnoista tuotiin 50 prosentin alennus Lesboksen lippujen myynnissä, mikä herätti suurta kiinnostusta Izmirissä. Näin ollen matkustajien meno-paluulippu täysi hinta on 60 euroa, yhdensuuntainen lippu 35 euroa ja 08-18-vuotiaiden nuorten 50 prosentin alennus edestakaisen lipun hinnaksi on määritetty 30 euroa. 0–7-vuotiaat matkustajat voivat matkustaa ilmaiseksi.

Yli 60 % lipuista myyty ensimmäisellä kerralla

Sloganilla "Reittimme on Mytilene" 2. kesäkuuta alkavan ensimmäisen lennon lipuista on myyty 60 prosenttia. Vaikka risteilyt tehdään Alsancakin satamasta Mytilenen satamaan İZDENİZin İhsan Alyanak -matkustaja-aluksella, matka-aika kestää noin 2,5 tuntia. Matkalle, joka on suunniteltu lähtöksi joka perjantai ja paluu joka sunnuntai, voidaan pyynnöstä järjestää päivittäisiä lisälentoja, sekä Midilli-İzmir että İzmir-Midilli.

Eid-al-Adhan erikoisjärjestely

Normaalin tariffin lisäksi uhrijuhlasta tehtiin erityisjärjestelyjä. Matkustusvaihtoehtoja on laajennettu, jotta kansalaiset voivat viettää id-al-adhan lomansa sydämensä kyllyydestä. Asetuksen puitteissa valmistetut Eid-al-Adha-matkat suunniteltiin seuraavasti;

27 kesäkuu 2023 tiistai
08.30 Alsancak – Mytilene
18.00 Mytilene – Alsancak
Torstaina, 29. kesäkuuta 2023
08.30 Alsancak – Mytilene
18.00 Mytilene – Alsancak
30 kesäkuu 2023 perjantai
08.30 Alsancak – Mytilene
sunnuntaina 02 heinäkuuta 2023
18.00 Mytilene – Alsancak

Günceleme: 19/05/2023 13:50

Samanlaisia ​​mainoksia