Ministeri Varank esitteli kansallisen taistelukoneen tehtävätietokoneen

Ministeri Varank esitteli kansallisen taistelukoneen tehtävätietokoneen
Ministeri Varank esitteli kansallisen taistelukoneen tehtävätietokoneen

Teollisuus- ja teknologiaministeri Mustafa Varank ilmoitti, että Turkin tieteellisen ja teknologisen tutkimuksen neuvoston (TÜBİTAK) tietotekniikan ja tietoturvan kehittyneiden tekniikoiden tutkimuskeskuksen (BİLGEM) tuottama Turkin viidennen sukupolven hävittäjälentokoneen, National Combat Aircraftin, tehtävätietokone julkistettiin Turkin suuri kansalliskokous, mitä (parlamentti) toi.

Ennen eduskunnan budjettineuvotteluja pöydän eteen asetettiin sohvapöydälle katettu laatikko, jossa ministeri Varank piti puheen. Ministeri Varankin puheen aikana verho avattiin ja MMU:n lähetystietokone paljastettiin ja esiteltiin kansanedustajille.

Jatkaessaan puhettaan ministeri Varank totesi, että he ovat onnistuneesti tuottaneet MMU:n tehtävätietokoneen, josta tulee 5. sukupolven sotakone, ja sanoi: ”Toimiimme sen TAI:lle ennen sen aikaa. Insinöörimme kehittivät myös moniytimisen version reaaliaikaisesta käyttöjärjestelmästä, joka toimii tässä erittäin strategisessa huippumodernissa tehtävätietokoneessa." käytti lausetta.

Teollisuus- ja teknologiaministeriön sekä siihen liittyvien ja siihen liittyvien laitosten budjettia käsiteltiin Turkin suuren kansalliskokouksen suunnittelu- ja budjettikomiteassa. Ministeri Varank esitteli neuvotteluissa vuoden 2023 talousarvion. Hän sanoi, että kehitetyillä teknologioilla Turkki on yksi neljästä maasta, joka voi ajaa oman torpedonsa sukellusveneestään omalla sodanhallintajärjestelmällään.

Se korvaa F-16:t.

MMU-projekti toteutettiin tavoitteen tuottaa puolustusteollisuuden puheenjohtajavaltion suunnittelema ja kehittämä sotakone, jolla on kotimaiset tilat ja valmiudet sekä luoda henkilöstö ja infrastruktuuri, joka pystyy suunnittelemaan ja kehittämään tätä lentokonetta. MMU, jonka pääurakoitsijana TAI on, on suunniteltu korvaavan F-2030-sotakoneet 16-luvulla.

Uusia teknisiä ominaisuuksia

Turkki MMU:n kanssa; Se ottaa paikkansa niiden maiden joukossa, joilla on infrastruktuuri ja teknologia viidennen sukupolven hävittäjäkoneen tuottamiseksi. Lisäksi; Se saa valmiuksia sellaisilla alueilla kuin huono näkyvyys, sisäinen asepaikka, korkea ohjattavuus, lisääntynyt tilannetietoisuus ja anturien yhdistäminen.

Kriittiset ohjelmistot voidaan asentaa

MMU:n tehtävätietokoneen on myös suunnitellut ja kehittänyt TÜBİTAK BİLGEM. operaation tietokone; tulee olemaan hyvät laskenta- ja kommunikaatiotaidot. Kriittinen ohjelmisto voidaan asentaa tehtävätietokoneeseen. Tietokoneeseen tulee monitoiminen modulaarinen prosessoriyksikkö. Tämä tietokone suorittaa moottorin käynnistyksen, tehtäväjärjestelmien ja ilma-aluksen hallintajärjestelmien käyttöliittymän ja toiminnot.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar