Ro-ro-matkat jatkuvat Ünyeportista

Ro Ro Expeditions laukaistiin Unyeportista
Ro-ro-matkat jatkuvat Ünyeportista

Ordun pääkaupunkiseudun kunnanjohtaja Dr. Mehmet Hilmi Gülerin erittäin tärkeänä pitämien laajennustöiden jälkeen ro-ro-lennot jatkuvat Ünyeportista, jonne tehtiin ensimmäinen lähetys viime kuussa. Venäjälle lähetetään Välimeren ja Mustanmeren alueilla, erityisesti Egeanmeren alueella, tuotettuja vihanneksia ja hedelmiä.

Ordun pääkaupunkiseudun huoltoon ottama ja laajennettu Ünyeport, koska sen laituripituus ja -syvyys eivät sovellu suurten alusten sisääntuloon, alettiin vastaanottaa ro-ro-aluksia, joilla on suuri vetoisuus ja jotka kuljettavat pyörillä varustettuja ajoneuvoja, kuten kuorma-autokuljetuksia. töiden jälkeen. Ro-ro-alus telakoitui satamaan toista lähetystä varten satamasta, jossa ensimmäinen lähetys tehtiin viime kuussa. Ordusta lastinsa vievä ro-ro-alus vie yhteensä 32 konttia Tuhapsen satamaan Venäjälle. Lähetystä varten on kaikki valmistelut tehty, joka kestää noin 17 tuntia.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar