Uusi Peugeot 408 herättää huomion "Globella"!

Uusi Peugeot kiinnittää huomiota Kuren kanssa
Uusi Peugeot 408 herättää huomion "Globella"!

Silmiinpistävällä muotoilullaan erottuva Peugeotin uusi malli, yksi maailman tunnetuimmista automerkeistä, on esillä ainutlaatuisella konseptilla Louvre-Lens-museossa Lensissä, Ranskassa. Uusi Peugeot 408 pyörii läpinäkyvän "pallomaisen" alustan sisällä ja näyttää vierailijoille sen täydellisyyden joka kulmasta. Kuten uuden 408:n muotoilu, myös uusi läpinäkyvä "pallo" kiinnittää huomion ainutlaatuisella muotoilullaan.

Dynaamisen ja innovatiivisen muotoilunsa ansiosta uusi Peugeot 408 näyttää inspiroivalta. Pariisilaisen suunnittelustudion Superbienin lahjakas taiteilijoiden, insinöörien ja teknikkojen tiimi toteutti luovan toimiston OPEn suunnitteleman läpinäkyvän "pallo" -projektin, joka muutti uudesta 408:sta henkeäsalpaavan painovoimaa uhmaavan taideteoksen.

Linda Jackson, Peugeotin toimitusjohtaja, kommentoi: "Pidimme todella ideasta tästä taideteoksesta, joka korostaa parhaiten alkuperäistä, hauskaa katseltavaa ja innovatiivista malliamme. Uuden Peugeot 408:n alkuperäinen muotoilu sai kiitosta monet sitä katsoneet. Se esiteltiin erittäin ainutlaatuisella tavalla Louvre-objektiivin upeassa ja modernissa ympäristössä”, Peugeotin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Phil York sanoi. ”Peugeot toimii ja innovoi kaikilla aloilla. Uuteen Peugeot 408:aan suunniteltu läpinäkyvä pallo osoittaa uuden mallimme houkuttelevuuden eri puolilta. "Tämä luova muotoilu sopii täydellisesti Peugeotin uuden brändi-identiteetin maailmanlaajuiseen ilmaisuun."

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar