"Gulten Akın Library" -kirjaston avajaiset Esenyurtissa

"Gulten Akin -kirjaston" avajaiset Esenyurtissa pidettiin
"Gulten Akın Library" -kirjaston avajaiset Esenyurtissa

IMM:n presidentti, joka avasi "Gülten Akın -kirjaston" Esenyurt Kıraçissa Ekrem İmamoğluantoi tärkeitä viestejä monista asioista. İmamoğlu korosti, että "hullun projektin" käsite, joka ei ole ihmislähtöinen, on muuttunut, İmamoğlu sanoi: "Joskus ihmiset valitettavasti menettävät mittausarvonsa, jotka liittyvät projektin konseptiin. He eivät voi käsittää, mikä on erittäin suuri ja mikä hyvin pieni projekti. Ja työt, jotka konseptisoidaan moniksi rakenteellisiksi hankkeiksi, jotka ovat todella tulevaisuuteen suuntautuneita, kenties enemmän haittaa kuin hyötyä, jäävät valitettavasti eteenpäin. Mutta ennen kaikkea ihmiset ja ihmisiä koskettavat käsitteet valitettavasti unohdetaan ja työnnetään taka-alalle. Itse asiassa heitä ei koskaan tuoda yhteen ihmisten, ihmisten kanssa", hän sanoi. İmamoğlu korosti, että Istanbulilla on yksi maailman suurimmista henkilöresursseista: "Kuka arvaa, että tänään et pääse pois tästä paikasta, ei yksi, vaan useita Gülten Akınia. Tai muutama tiedemies, Uğur Şahin tai Özlem Türeci, jotka muuttivat maailman ja pelastivat maailman suurelta taudilta. Uskomme vilpittömästi, että monet tämänkaltaiset konseptit tulevat Esenyurtista, mutta Kıraçista, mutta Ümraniyesta ja Bağcılarista.

Istanbulin pääkaupungin kaupunginjohtaja (IMM) Ekrem İmamoğlu, "150 projektia 150 päivässä" -maratonin puitteissa avasi virallisesti "Gülten Akın Libraryn", jonka rakentaminen valmistui Kıraç Şehitler Mahallesissa. İmamoğlu ilmaisi tyytyväisyytensä siihen, että kirjasto on nimetty edesmenneen Akınin, yhden turkkilaisen kirjallisuuden tärkeimmistä runoilijoista, mukaan, ja hän antoi avajaisissa pitämässään puheessa silmiinpistäviä viestejä monista aiheista ihmislähtöisestä "hullu projekti" -konseptista Esenyurtiin, jossa ovat Istanbulin konkreettisimmat esimerkit vino rakentamisesta. İmamoğlun puheen otsikot olivat seuraavat:

UUSI "HULLUT PROJEKTI"-KONSEPTI

"Nämä askeleet ovat erityisiä ja tärkeitä askeleita Istanbulille. Joskus ihmiset valitettavasti menettävät mittausarvonsa, jotka liittyvät projektin konseptiin. He eivät voi käsittää, mikä on erittäin suuri ja mikä hyvin pieni projekti. Nykyinen hallitus on itse asiassa saanut yhteiskunnan joutumaan tällaiseen virheeseen. Ja työt, jotka konseptisoidaan moniksi yhteiskunnan tulevaisuuteen suuntautuneiksi rakenteellisiksi hankkeiksi, jotka ehkä tekevät enemmän haittaa kuin hyötyä, jäävät valitettavasti eteenpäin. Mutta ennen kaikkea ihmiset ja ihmisiä koskettavat käsitteet valitettavasti unohdetaan ja työnnetään taka-alalle. Itse asiassa sitä ei koskaan tuoda yhteen ihmisten, kansamme kanssa. Kuka arvaa, että yksi tytöistämme täällä tänään ei ole Gülten Akın. Tai kuka arvaa, ettei yksi, vaan useampi Gülten Akın pääse täältä pois. Tai muutama tiedemies, Uğur Şahin tai Özlem Türeci, jotka muuttivat maailman ja pelastivat maailman suurelta taudilta. Uskomme vilpittömästi, että monet tämän kaltaiset konseptit tulevat Esenyurtilta, Kıraçilta, Ümraniyelta ja Bağcılarilta. Koska jos sanot "Missä on maailman suurin henkilöresurssi"; Mielestäni yksi heidän suurimmista resursseistaan, yksi heidän helmistään on Istanbulissa.

“JOS PYSYT POISSA JÄTEISTÄ, BUDJETTISI TÄYTYY”

”Kansan leipätehtaalta Yerebatan Saraykseen kuljemme monia kauniita askeleita. Avaamme kirjastomme. Jatkamme lähitulevaisuudessa metromme, köysiradojemme ja paljon erikoisempien rakenteiden tuomista Istanbulilaisille. Palvelemme kaikkia Istanbulin osia. Teemme oikeita, suunniteltuja ja järkeviä investointeja. Ihmisten koskettaminen ja kansamme perustarpeiden täyttäminen... Toteutamme paikoin hanketta, joka ottaa vakavimman askeleen huumeiden torjunnassa. Paikoin tuomme lapsillemme tietoa ja kulttuuria, jotta he voivat saada parempaa koulutusta. Toisaalta valitettavasti korjaamme, korjaamme, muotoilemme joitain vanhan ajan laiminlyötyjä tai joitain keskeneräisiä tai keskeneräisiä töitä tehden niistä hyödyllisiä kyseiselle alueelle ja esittelemme ne kansalaistemme palveluksessa suurella muutosta ja muutosta. Samaan aikaan toimeentulotuki on yksi Istanbulin tärkeimmistä kysymyksistä. Tässä suhteessa tuemme aktiivisesti Istanbulin kansalaisiamme. Yritämme myötävaikuttaa ja tukea heitä ja täyttää vastuumme näinä vaikeina päivinä näyttämättä ja vahingoittamatta näitä ihmisiä. Suoritamme tämän prosessin pysymällä erossa jätteistä, nepotismista ja puolueellisuudesta. Tämä on myös siunaus budjettillemme. kazanhuutaa. Kun vältät tuhlauksen, budjettisi kohtaa runsauden ja sitten huomaat tekeväsi enemmän työtä kuin suunnittelit."

ISTAVROZ-JOKI VIESTIT

– Eilen teimme avajaiset Üsküdarissa. Avaus, jonka teimme Üsküdarissa, saattaa vaikuttaa pieneltä. Mutta Istanbul on karismaattinen kaupunki. Yksi maailman karismaattisimmista kaupungeista. Joskus pieni virhe, pieni huolimattomuus vetää karismaa. Toisin sanoen, jos hän kertoo maailmalle kuvasta Bosporinsalmella, verilammikossa uhrijuhlana Istanbulissa; jopa tänä lomana televisiokanavat helikoptereilla: "Ihmettelen, onko siellä taas verta", kun kuvataan taivaalta kameroilla: "Voi, ei ole; se tarkoittaa, että järjestelmä on muuttunut, tilanne on tullut palvelukseen täällä", jos he haluavat sanoa: "Jos he kokevat tämän muutoksen, se tarkoittaa, ettei karismaa piirretä. Ja tekemämme investoinnit ovat tärkeitä. Okei, lähes 200 miljoonan liiran investointi ei ehkä ole kovin tärkeä investointi Metropolitanille, mutta se on tärkeä investointi. Miksi? Tässä pitää säilyttää tuo karisma. Joten miten teimme tämän? Teimme sen solidaarisesti. Tietysti prosessin ensimmäisellä hetkellä, joka aloitettiin ennen meitä, mutta heidän täytyi lopettaa, ensimmäisellä alun hetkellä, jonka saimme nopeasti päätökseen tapaamalla alueen pormestarin, palvelukeskeiseen tapaamiseen. , sovittelemalla, puhumalla ja sanomalla: "Tämä on erittäin tärkeä asia", Üsküdarin kunta sanoi. Pormestari antoi suosituksen, ja pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja otti sen henkilökohtaisesti, puhumattakaan korvien tukkimisesta. Ja avasimme sen yhdessä."

USKUDAR VIESTIT

"Mitä pormestari teki? Hän kiitti meitä. "Vau, miksi kiittäisit minua?" Itse asiassa tarkoitan tätä: Otettu askel on järkevä askel. Toisin sanoen hyveellisen pormestarin asenne, joka jakaa ongelman kanssani ja osoittaa mielekästä asennetta. Toinen hyveellinen askel on kiittää sekä entisiä aloitteentekijöitä että nykyisiä viimeistelijöitä, jotka saapuivat avajaisiin. Hän tuli avajaisiin, Ekrem İmamoğluEhkä satoja Üsküdarilaisia ​​ja Üsküdarilaisia ​​kansalaisiamme, jotka tulivat kuuntelemaan sitä, ehkä monet heistä voivat olla puolueeni jäseniä; Heille puhuminen, kolmas hyveellinen teko? Se kourallinen ihmisiä, jotka ovat liian sokeita nähdäkseen tätä, Jumala tietää mitä he tekevät ja sanovat sellaisille ihmisille kulissien takana. Olen järkyttynyt. Polkumme on yhtä kunnioittaen ihmisiä ja kaikkien kaupungista välittävien polkua. Katsokaa, nämä kaupungit ja maat ovat kärsineet paljon poliittisesta syrjinnästä ja puolueellisuudesta. Se vetää edelleen. Jos talous on huono, ongelma on kasvanut tässä maassa, jos epäpätevyys on vaatinut veronsa, kokonaan tuon puolueettomuuden kautta muodostunut reitti on tuonut tämän meille. Ainoa tie ulos tästä on päästä eroon puolueellisuudesta."

METRO- JA HIZRAY-VIESTIT

"Mikä on toiveeni ja toiveeni täältä? Lähes miljoona maanmiestäni asettui tänne; idästä länteen, etelästä pohjoiseen, turkista kurdiin, Lazista muille kansalaisillemme. Alaviiteista kaikkien uskontojen sunneihin; Shafi, Jafarisi, monet kansalaisistani; naisesta herraksi… Koska hän on Istanbulin kansalainen, koska hän on Istanbulin lapsi, nainen; sitten meidän on siirrettävä monia palveluita, jotka synkronoivat ne tänne. Ensinnäkin meidän on yhdistettävä tämä paikka Istanbuliin erittäin terveellisellä tavalla. Meillä on intensiivinen työprosessi Mahmutbey-Esenyurt-linjan avaamiseksi noin 1 miljoonan euron investoinnilla ja noin 650 miljoonan euron investoinneilla. Lähes 850 vuotta myöhemmin saimme infrastruktuurin kuljetusyksiköltä hyväksynnämme Sefaköy-Avcılar-Esenyurt-Beylikdüzü-linjan käyttöön, arvoltaan noin 1,5 miljoonaa euroa. Pyrimme nyt saamaan valtiovarainministeriön hyväksynnän. Olemme valmistaneet jonkin verran rahoitusta. Valmistaudumme siihen metroon. Kehitimme "HIZRAY"-projektin, jota kutsumme "Istanbulin tulevaisuuden projektiksi", joka yhdistää Istanbulin Sabiha Gökçeniin TÜYAP Esenyurtin kautta. Ystäväni tekivät tämän ensin, HalkalıHe suunnittelivat sen Sabiha Gökçeniksi. Kerroin ystävilleni: Kun lisäät Esenyurt, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar ja osa Başakşehiristä, noin 3 miljoonaa tänään ja 3,5-4 miljoonaa huomenna asuu täällä. Toisin sanoen yksi viidestä Istanbulin ihmisestä on siellä. Siksi sanoimme, että jos emme yhdistä sitä, tämä projekti on alkanut epätäydellisesti. Viemme HIZRAY-projektin, jota olemme kehittäneet ja edistäneet kaikkialla maailmassa, Esenyurtista tälle alueelle.”

KIRJASTO AUKI KUVAAN ”HULLUJEN TYTTÖN TURKUKSEN” JA LASTEN UNELMAT

Puheensa jälkeen İmamoğlu kutsui Esenyurtin lapset, jotka katselivat häntä sisältä ja ulkoa, liittymään häneen. İmamoğlu pitelee mikrofonia pienille kansalaisille kuuntelemaan heidän tulevaisuuden unelmiaan, CHP:n varajäsenet Emine Gülizar Emecan ja Zeynel Emre, Esenyurtin pormestari Kemal Deniz Bozkurt, Beylikdüzü pormestari Mehmet Murat Çalık, Küçükçekmecen pääsihteeri Kemalput Gülten Akın -kirjaston avajaisten yhteydessä Mahir Polat esiintyi edesmenneen Akınin tyttären Deniz Akınin ja Esenyurtin lasten kanssa. İmamoğlu ja mukana oleva delegaatio kiersivät kirjastoa Sezen Aksun Gülten Akınin runosta sävelletyn "Hullun tytön laulun" seurassa. İmamoğlu teki myös lyhyitä vierailuja kirjaston ympärillä olevien kauppiaiden luona asukkaiden suuren kiinnostuksen kohteeksi.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar