5 askelta onnistuneeseen hiustensiirtoon

Onnistuneen hiustensiirron vaihe
Onnistuneen hiustensiirron vaihe

Kun hiustensiirron onnistumisaste kasvaa, siitä tulee suositumpi. Riskit ja haasteet huomioon ottaen ihmiset haluavat kuitenkin toimintansa tuloksen onnistuvan ja hiusten luonnollisen ilmeen. Vaikka hiustensiirrossa on monia tekniikoita ja vaiheita, siinä on oltava muutamia ominaisuuksia, jotta se onnistuisi.

Mitkä ovat onnistuneen hiustensiirron vaiheet?

Hiustensiirto on monivaiheinen leikkaus, joka vaatii huolellista huomiota. Vaikka onnistunut hiustensiirto voi saada sinut näyttämään paremmalta, epäonnistuneella hiustensiirrolla voi olla päinvastainen vaikutus. Ensinnäkin hyvä hiustensiirtokeskus Valinta on erittäin tärkeää. Leikkausta ohjaava lääkäri on myös ratkaisevan tärkeä. Hänen sairaushistoriansa lisäksi kokemus ja tieto ovat tärkeitä onnistuneelle hiustensiirrolle. Lisäksi leikkaustiimin tulee olla kokenut, ja klinikan tukitiimin tulee pystyä poistamaan mielessäsi olevat kysymysmerkit koko prosessin ajan.

Kuka on Istanbul Vitan hiustensiirtokeskus?

IstanbulVita Se on suosittu ja moderni yritys, jonka tavoitteena on tarjota korkeatasoista palvelua hiustensiirron ja estetiikan alalla erityisesti Istanbulin Anatolian puolella asiantunteva henkilöstönsä ja kokeneiden työntekijöiden kanssa 15 vuoden ajan. hiustensiirtokeskusd.

Tavoitteena on tarjota korkeatasoista palvelua erityisesti Euroopan alueelta (Ranska, Romania, Saksa ja Italia) tuleville ihmisille. istanbulvitatekee leikkauksia taatusti tyytyväisenä yksilöllisen hoitosuunnitelman ja nykyaikaisten tekniikoiden avulla.

Istanbul Vitan hiustensiirtokeskus Vuonna 15 2021 vuoden kokemuksella paras hiustensiirtokeskus Tämän palkinnon vastaanotti pääjohtajamme Hasan Başol. Tällä palkinnolla brändimme on osoittanut menestyksensä hiustensiirron alalla ja voittanut asiakkaidensa arvostuksen.

Vuoden paras hiustensiirto -palkinto

Kun olet valinnut oikean klinikan hiustensiirtoa varten, sinun on noudatettava 5 vaihetta, jotta leikkaus onnistuu. Nämä vaiheet ovat:

 1. Preoperatiivinen diagnoosi

Hiustensiirtoleikkaus palauttaa hiuksesi kazanSe on erinomainen vaihtoehto yrityksellesi. Se ei kuitenkaan välttämättä ole oikea valinta kaikille, jotka kokevat hiustenlähtöä. Tärkeintä tässä on löytää hiustenlähtöön pääasiallinen syy ja ilmoittaa potilaalle oikein. Lisäksi monet potilaat Istanbulin hiustensiirto Sen tekeminen vie pitkiä matkoja. Oikea diagnoosi ennen leikkausta voi säästää ylimääräistä rahaa ja aikaa.

 • Hiustenlähdön syyn diagnosointi

Hiustenlähtöön on monia syitä. Geneettinen taipumus, stressi, hormonaaliset ongelmat, autoimmuunisairaudet, aliravitsemus ja raudanpuute voivat olla tämän tilan syitä. On erittäin tärkeää diagnosoida hiustenlähdön syy oikein ja hallita tätä tilaa ennen hiustensiirtoa.

 • Verikoe

Hiustenlähdön tilan diagnosoimiseksi tarvitaan kattava verikoe ennen leikkausta. Käytettävä hoito on järkevämpää valita verikokeen tulosten mukaan.

 • Luovutusalueen hiusten terveys

On tarpeen tutkia luovuttajan alueen (yleensä niskan) hiusten kunto ja määrittää, kuinka monta siirteitä voidaan kerätä.

Täytä sivuillamme oleva yhteydenottolomake Istanbul Vitan hiustensiirtokeskus Asiantuntijakonsulteistamme saat ilmaista tietoa, lääkäreiltämme voit saada kommentteja lähettämällä kuviasi, joissa näkyy hiustesi kunto.

 1. Toimintasuunnitelman tekeminen

suunnittelu

 • Rajaviivan havaitseminen

Hiusrajan oikean sijainnin määrittäminen on tekijä, joka lisää hiustensiirron onnistumista. Ikällesi ja kasvoillesi sopiva luonnollinen hiusraja saa sinut näyttämään paremmalta. Hiusraja ei saa olla liian matala tai korkea, ja suoraa hiusrajaa tulee välttää. Suorat hiusrajat luovat keinotekoisen kuvan.

Istanbulvita Pääjohtajamme Hasan Basol Tästä aiheesta hän sanoo:

Etuhiusrajan määrittäminen, joka on yksi tärkeimmistä hiustensiirtoleikkauksen kriteereistä, on itse asiassa varsin tärkeää, sillä se vaikuttaa suoraan ihmisten tyytyväisyyteen leikkauksen jälkeen. Monet ihmiset eivät välitä etuhiusrajan suunnittelusta ennen leikkausta, ja kun hiukset alkavat kasvaa, he eivät ole tyytyväisiä ja valittavat, että siirto ei onnistu. Siksi on erittäin tärkeää määrittää oikea etuhiusraja.

 • Siirteen lukumäärän oikea määritys

Luonnollisen kuvan edellyttämä siirteiden määrä tulee määrittää oikein. Ihanteellinen tiheys antaa sinulle parhaan näkymän. Vaikka jotkut potilaat haluavat erittäin tiheän hiuksen ulkonäön, joskus tämä voi aiheuttaa keinotekoisen ulkonäön.

 1. Huomioitavaa toiminnan aikana
 • Siirteiden jakelu vastaanottajaalueelle

Ensin vastaanottoalue on valmisteltava hiustensiirtoa varten ja kerätyt siirteet tulee sijoittaa kanaviin yhden, kahden tai kolmen kimppuina. Jokaista nippua tulee käyttää nimenomaan sen numeron mukaan luonnollisen ilmeen luomiseksi.

 • Ihokudosta tulee käsitellä herkästi

On varottava arpeutumista ihokudoksessa, kun siirteitä kerätään ja sijoitetaan kanaviin. Oikean tekniikan käyttö ja elinsiirtolääkärin asiantuntemus ovat erittäin tärkeitä.

 1. Urienpoisto- ja siirrännäistyövaihe
 • Kanavointi oikeassa kulmassa ja hiusten suunnassa

Yksi tärkeimmistä vaiheista hiustensiirrossa on kanavan avaaminen. Koska jokaisen hiusraja on erilainen, myös hiusten suunta ja kulma ovat erilaisia. Luonnollista hiustensiirtoa varten kanavat on avattava oikean kulman ja suunnan mukaan. Vaikka kunkin alueen kulma vaihtelee, keskimääräinen 40 asteen kulma on riittävä. Lääkärin kokemus ja siirrettyjen potilaiden määrä vaikuttavat urituksen onnistumiseen.

IstanbulVita lääkärit

lääkärit

Hiustensiirtoleikkaukset, DR. Ozge Miray Gultekin, DR. Mustafa Ayhan Balci ja sen asiantuntijatiimin kanssa.

DR. Ozge Miray Gultekin, valmistui Sakarya yliopiston lääketieteellisestä tiedekunnasta vuonna 2013 ja osallistui sitten moniin hiustensiirtoa koskeviin koulutuksiin ja konferensseihin maailmassa ja Euroopassa. 6 vuoden kokemuksella alansa hän kuuluu lääkäreiden joukkoon, jotka käyttävät safiiriperkutaanista teknologiaa parhaiten.

DR. Mustafa Ayhan BalciSuoritettuaan koulutuksensa Kocaelin yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa hän on kehittänyt itseään lääketieteellisen matkailun alalla osallistumalla seminaareihin ja konferensseihin useissa maissa, kuten Saksassa, Ranskassa ja Yhdysvalloissa, jotka ovat hiustensiirtoalan edelläkävijöitä. Samaan aikaan hän koulutti monia hiustensiirtoasiantuntijoita tällä alalla ja auttoi hiustensiirtoalaa kasvamaan Turkissa.

 1. Hoito hiustensiirron jälkeen
 • pestä

On erittäin tärkeää, että siirretyt hiukset pestään kunnolla. Ensimmäinen pesu tulee tehdä asiantuntijan toimesta siinä paikassa, jossa hiukset siirrettiin. Koska varret ovat juuri istutettuja, niitä tulee käsitellä herkästi pesun aikana eikä niitä saa hieroa voimakkaasti. Hiustensiirron jälkeen käytettävä shampoo ja voide tulee toimittaa hiustensiirtokeskuksessa, ja niiden käyttö tulee selittää yksityiskohtaisesti.

 • Hiustensiirron jälkeiset lisäravinteet ja laitteet

Niskatyynyä ja lääkkeitä tulee käyttää oikein, jotta luovuttaja- ja vastaanottajaalueet paranevat nopeasti ja siirrettyjen siirteiden vaurioituminen estetään.

IstanbulVita tarjoaa shampoota, hiustenhoitovoidetta, niskatyynyä, joka minimoi päänahan kosketuksen pintaan, sekä lääkinnällisiä lääkkeitä ammattimaiseen kotihoitoon.

 • Huomioitavaa hiustensiirron jälkeen

Hiuksia ei tule pestä ensimmäisenä päivänä; rasittavaa, hikoilevaa työtä tulee välttää jonkin aikaa. Koska hikoilu vahingoittaa karvatuppeja, on vaikea saada haluttua tulosta.

Älä makaa siirretyllä alueella hetken aikaa, koska se vahingoittaa siirteitä.

Urheilevien ihmisten tulisi vähentää näitä aktiviteetteja tai jopa lopettaa ne kokonaan paremman tuloksen saavuttamiseksi.

On suositeltavaa olla menemättä ulos auringossa ensimmäisten kolmen päivän aikana ja välttää kahvin, teen ja alkoholin käyttöä.

Esimerkkejä onnistuneista hiustensiirroista

Esimerkkejä onnistuneista hiustensiirroista Voit tarkistaa Istanbul Vita Instagram -sivumme.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar