Haluatko ostaa maaseutukiinteistön Baleaarien saarilta? Nyt on oikea aika!

Grundstück Espanjan IP
Grundstück Espanjan IP

Espanjasta on tullut täydellinen turvapaikka kansainvälisille sijoittajille, jotka haluavat ostaa maalaistalon kausikäyttöön.

Alueet, kuten Baleaarit, päättyivät viime vuonna ennätysmyyntiin, mikä kutsui monia myyjiä jatkamaan kiinteistöjensä, erityisesti maaseutukiinteistöjen, markkinoille saattamista. Ja tänä vuonna keväällä otettujen asuntolainojen mukaan näyttää siltä, ​​että näin on taas.

Mutta mitä menettelyjä vaaditaan, jotta voit ostaa maaseutukiinteistön ulkomaalaisena? Tutustu oikeudellisiin prosesseihin yksityiskohtaisesti. 90 % kauppiaista kääntyy asiantuntijoiden puoleen, jotka neuvovat, seuraavat ja suorittavat heidän puolestaan ​​kaikki tarvittavat muodollisuudet varmistaakseen sujuvan kaupankäynnin.

Bufete Frau, kiinteistöoikeuden asiantuntija Baleaarien saarilla, esimerkiksi Mallorcalla tai Ibizalla investoinnit maahan Se on julkaissut vaiheittaisen oppaan siitä, mitä Euroopan kansalaisena on otettava huomioon, kun hän päättää tehdä niin.

Tässä tapauksessa ensisijainen painopiste on asiakirjoissa, joita tarvitaan kiinteistöjen ja maan kunnon määrittämiseen. Näin saadaan selville, voidaanko se rakentaa kesämökiksi vai käytetäänkö sitä suoraan maatalouteen tai karjanhoitoon.

”Ensimmäinen asia, josta keskustelemme asiakkaidemme kanssa, on, että kiinteistön kunnon tueksi vaaditaan asiakirjoja. Kiinteistörekisteri- ja kiinteistötiedoista selviää, mistä kiinteistö alkaa ja mihin se päättyy, ja kaavoituksen ansiosta saadaan myös selville, onko olemassa lupia ja kaavoitustodistukset tai sähkö-, vesi- ja maakaasuhuolto. tiedot. ”

Tällä ensimmäisellä askeleella ja selkeällä viittauksella tällä autonomisella alueella voimassa olevaan lainsäädäntöön kaupunki-, kiinteistö- ja historiallisella tasolla on mahdollista selvittää, onko tämä hyvä sopimus vai päinvastoin monimutkaista. ja saattaa jopa johtaa oikeudenkäynteihin.

”Kyse ei ole ilmoitusten katsomisesta ja ostomahdollisuuden tarkistamisesta, vaan kyseessä olevan kiinteistön sisältä ja ulkopuolelta tuntemisesta. Siksi tarjoamme palveluitamme kaikille, jotka haluavat ostaa kiinteistön tai tontin Baleaarien saarilta ollaksemme varmoja, että kaikki on hyvin eikä ongelmia tule. Tämä takuu on erittäin tärkeä, jotta ostajat, erityisesti saksalaiset, ovat tietoisia sopimuksesta ja voivat hyötyä siitä. Asianajotoimisto.

Tarkistetaan, onko kiinteistö rasittamaton, ei ole omistusoikeuskirjalla kiinnitetty, onko sillä etuoikeus ja onko sähkö-, vesi- ja kaasuvaroja mahdollisesti vaihtamisen tarpeessa. asiantuntijoidemme toteuttamat toimenpiteet ostajien ja myyjien täydellisen varmuuden takaamiseksi.

Koska totuus on, että myyntimahdollisuudet Baleaarien saarilla ovat korkeat juuri nyt.

Tietoja buffet-naisesta

Kiinteistöoikeus, perhetoimisto ja Golden Visa. Nämä ovat kolme alaa, joilla tämä boutique-lakitoimisto loistaa tarjoamalla yksilöllisiä ratkaisuja kaikille asiakkaille, jotka luottavat tietoonsa.

Siitä lähtien kun he avasivat toimistonsa Mallorcalle vuonna 1994, he ovat erikoistuneet tarjoamaan palvelujaan ja hallinnollisia toimintojaan sekä Britannian että Saksan markkinoille, yleisö, joka investoi yhä enemmän Espanjan saarille ja tarvitsee luotettavaa tiimiä. hän saattoi jättää hallinnolliset muodollisuudet ja paperityöt itselleen.

Tällä hetkellä yrityksen toinen perustaja José Ms. Greenfieldin johtamat kolmannen sukupolven asianajajat neljästä toimistosta saarilla (Palma Central, Portals, Pollença ja Ibiza) tarjoavat hoitoa, neuvoja, tukea ja kokemusta eurooppalaisille asiakkaille. Haluan työskennellä ja ostaa kiinteistöjä Espanjan Välimeren saarilta.

Kaupunkisuunnitteluun ja kiinteistöoikeuteen sekä ulkomaalaisten sijoitusneuvontaan erikoistunut lakimies Greenfield yhdistää oikeustieteen opinnot intohimoon liike-elämään ja mereen palvellen asiakkaita englanniksi, saksaksi tai italiaksi.

Balearen IP Grundstück auf
Balearen IP Grundstück auf

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar