Osmangazin silta on myynnissä 400 miljoonalla dollarilla!

Osmangazin silta on myynnissä miljoonilla dollareilla
Osmangazin silta on myynnissä 400 miljoonalla dollarilla!

Oğuz Çarmıklı, Nurol Holdingin, yhden Osmangazi Bridgen ja İzmir Highwayn operaattoreista, varapuheenjohtaja ilmoitti, että he tekivät tappiota ja harkitsivat operaatiosta vetäytymistä, kuten toimittaja Vahap Munyar raportoi, ja sanoi: Luovutamme sen, " hän sanoi.

Nurol Holdingin vanhempi johtaja Oğuz Çarmıklı, joka on yksi kolmesta Osmangazin siltaa ja İzmirin moottoritietä yhdessä Makyolin ja Özaltınin kanssa operoivasta yrityksestä, sanoi menettäneensä ja harkitsevat käyttöoikeuksien siirtoa.

Maailmankirjailija Vahap Munyarille Nurol Holdingin hallituksen varapuheenjohtaja Oğuz Çarmıklı muistutti, että he ovat rikkoneet ennätyksen sen jälkeen, kun İzmir-moottoritie tuli liikenteeseen tässä kuussa, että he ovat saaneet 15 dollaria per ajoneuvo ja että valtion takaus on 40 dollaria, ja sanoi, "Tuotamme tappiota näissä olosuhteissa."

Çarmıklı sanoi: "Eikö valtiovarainministeriö maksa sinulle hintaeroa?" Hän vastasi kysymykseen seuraavasti:

”Hintaeron maksamiseksi valtiovarainministeriö ottaa edellisen vuoden joulukuun 10 viimeisen päivän keskiarvon, vahvistaa koron vuoden alussa ja maksaa TL:ssä. Maksu viivästyy 9 kuukautta. Siksi meitä sattuu."

”Osmangazin sillan investointikustannukset ovat 1.48 miljardia dollaria. İzmirin moottoritien kokonaisinvestointikustannukset olivat 7.5 miljardia dollaria”, Çarmıklı sanoi ja sanoi, että he harkitsevat vetäytymistä Osmangazin sillan ja İzmirin moottoritien toiminnasta tänään saavutetussa pisteessä:

"Jos sijoittamamme 400 miljoonaa dollaria tulee ulos, siirrämme toimintaoikeutemme, mikä jatkuu vuoteen 2036 asti."

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar