Türk Telekom Lounge avattiin Atatürkin kulttuurikeskuksessa

Turk Telekom Lounge avattiin Atatürkin kulttuurikeskuksessa
Türk Telekom Lounge avattiin Atatürkin kulttuurikeskuksessa

Türk Telekom, joka antoi nimensä Atatürkin kulttuurikeskuksen "sydämessä" sijaitsevalle oopperasalille, jatkaa monien innovaatioiden allekirjoittamista AKM:ssä ja Beyoğlu Culture Roadilla tekniikan kokemuksellaan.

Türk Telekom on ottanut käyttöön erityisesti rakennuksen hengen mukaisesti suunnitellun Türk Telekom Lounge -tilan, jossa kaikki vierailijat voivat viettää mukavaa aikaa Atatürk-kulttuurikeskuksessa, jonka päätukijana se on.

Oleskelutilassa vierailijat voivat kokea Türk Telekomin digitaalisen lukualustan e-lehden, digitaalisen musiikkialustan Muud ja digitaalisen televisioalustan Tivibu, sekä saada tietoa AKM:n ohjelmista ja erilaisista kulttuuri- ja taidetapahtumista, joissa on erityistä sisältöä. tarjotaan Tivibussa.

Allekirjoitettuaan Atatürkin kulttuurikeskuksessa tärkeän yhteistyön, joka on jättänyt jälkensä Turkin kulttuuriseen ja taiteelliseen muistiin, Türk Telekom tarjoaa edelleen etuoikeutettuja elämyksiä vierailijoilleen.

Atatürkin kulttuurikeskuksessa (AKM) sijaitseva Türk Telekom Lounge, joka on suunniteltu erityisesti heijastelemaan rakennuksen henkeä, alkoi palvella kaikkia AKM:n vierailijoita ja taiteen ystäviä. Türk Telekom Loungen huolella valmistetussa elegantissa ympäristössä vierailijat voivat; He voivat viettää mukavaa aikaa erityisillä oleskelu- ja lepoalueilla, joissa voi kokea digitaalisia alustoja televisiosta musiikkiin.

Tällä kaikille vierailijoille avoimella alueella on mahdollista kokea tuotteita ja palveluita, kuten Türk Telekomin digitaalisen lukualustan e-lehti, digitaalisen musiikin alusta Muud ja digitaalisen television alusta Tivibu. Türk Telekom Loungen Tivibu-elämysalueella vierailijat voivat saada tietoa AKM:n ohjelmista sekä kulttuuri- ja taidetapahtumista erikoissisällön ansiosta.

Türk Telekom, joka välittää digitaalisen transformaation kokemuksensa AKM:n vierailijoille yhdistämällä teknologiaa ja taidetta ja tarjoaa taiteen ystäville palveluita, joissa he voivat kokea innovatiivisia digitaalisia palveluita, valmistautuu isännöimään monia erityisiä kokouksia ja tapahtumia valmiissa Loungessa. Monet kulttuuri- ja taidetapaamiset ovat avoimia osallistujille Türk Telekom Lounge -alueella.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar