Turkkilaiset insinöörit muuttivat paradigmaa terästeollisuudessa kolmessa vuodessa

Turkkilaiset insinöörit muuttivat paradigmaa teräsalalla vuoden aikana
Turkkilaiset insinöörit muuttivat paradigmaa terästeollisuudessa kolmessa vuodessa

Metallurgian kansainvälisistä opinnoistaan ​​tunnettu Prof. DR. Hamdi Ekici huomautti, että ruostumattoman teräksen alan tutkimukset Turkissa herättävät huomiota ulkomailla, erityisesti Euroopassa, sanoi: ”Jos turkkilaiset insinöörit voivat tehdä paradigmanmuutostutkimuksia 3 vuodessa, tuotamme myös malmista ja toteutamme seuraavan toiminnot. Se, että malmia ei ole tuotettu tähän mennessä, on tilanne, jota pitäisi pitää outona. Varsinkin näinä aikoina, kun olemme kansallisessa teknologialiikkeessä, Turkin oma kotimainen kulutus kasvaa paljon enemmän. Sitä paitsi keski-Euroopan ja Lähi-idän maana meidän ei pitäisi enää hukata tätä tilaisuutta.” sanoi.

Omistettu Turkin metallurgisen teollisuuden kehitykselle ja yksi maailman nuorimmista professoreista, Prof. DR. Hamdi Ekici teki tärkeitä arvioita ruostumattoman teräksen tuotannosta Turkissa. "Turkissa ei ole ruostumattoman teräksen tuotantoa!" Ekici korosti, että ilmaisu on kaikkien alan toimijoiden kuulema lause, Ekici sanoi: "Meille kerrottiin paljon, aina kun yritimme kehittää ruostumattomia teräksiä, meille kerrottiin esimerkiksi "tuotantoa ei ole, ostamme ja myymme". En ymmärrä ihmisiä, jotka kommentoivat tällaisia. Käsite, jota kutsumme "tuotannoksi", ei koostu teknisesti yhdestä vaiheesta. Etenkin ruostumattoman teräksen valmistus on erittäin monimutkainen prosessi. hän sanoi.

Ekici huomautti, että ruostumattomasta teräksestä valmistettujen litteiden tuotteiden massatuotantoa malmista valuun ja kuumavalssaukseen ei tällä hetkellä ole Turkissa, Ekici sanoi: "Kylmävalssaus ja sitä seuraavat prosessit ovat kuitenkin olleet saatavilla Turkissa vuodesta 2007 lähtien. Esimerkiksi; Nämä prosessit otettiin ensimmäisen kerran käyttöön Turkissa Trinox Metalin Çorlun tiloissa, joissa minäkin olen jäsen. Toisin sanoen emme voi sanoa, että Turkissa ei ole ruostumattoman teräksen tuotantoa, voimme sanoa, ettei siellä ole primaarilaitoksia." käytti lauseita.

"Otimme tämän perustan maailman jättiläisiltä, ​​jotka sanoivat: "Vain minä voin tuottaa DDQ-laatua."

Toteamalla, että Trinox Metalilla on hyvä suunnittelutiimi, Ekici sanoi: "Tämä tiimi yrittää melkein muuttaa ruostumattoman teräksen paradigmaa. Esimerkiksi; maailmanlaajuisesti uskotaan, että jos AISI 304 -lejeeringin nikkelipitoisuus on alle 9 prosenttia, materiaali ei voi olla syvävetolaatua (DDQ); mutta se ei ole. Nikkelipitoisuus ei yksinään vaikuta tähän, sekä kunkin alkuaineen suhde muihin että sen tuotantotapa ja prosessiparametrit ovat erittäin tehokkaita. Nyt patenteilla, kuten 304U, 304E, olemme ottaneet tämän perustan maailman jättiläisiltä, ​​jotka sanovat: "Vain minä voin tuottaa DDQ-laatua". Tämä on hienoa kehitystä Turkin metallurgiselle teollisuudelle. muistiin hänen sanansa.

prof. DR. Ekici jatkoi: ”Muutokset, joita teemme prosesseissa, kuten peittauksessa ruostumattoman teräksen valmistuksessa, tulevat pian standardeihin ja käsikirjoihin. myös siellä kazanOn monia asioita tehtävänä, ja voit soveltaa niitä tieteeseen. kazanme nalkuimme. Lisäksi 90 prosenttia Turkin ruostumattomia litteitä tuotteita koskevista julkaisuista on Trinox Metalin suunnittelutiimin tekemiä. Nämä tutkimukset herättävät huomiota ulkomailla, erityisesti Euroopassa.

Ekici päätti sanansa seuraavasti: ”Jos turkkilaiset insinöörit pystyvät tekemään tutkimuksia, jotka muuttavat paradigman kolmessa vuodessa, tuotamme myös malmista ja teemme seuraavat toiminnot. Ruostumaton teräs on valtava markkina-alue kaikkialla maailmassa. Se kehittyy päivä päivältä enemmän ja enemmän. Se, että malmia ei ole tuotettu tähän mennessä, on tilanne, jota pitäisi pitää outona. Varsinkin näinä aikoina, kun olemme kansallisessa teknologialiikkeessä, Turkin oma kotimainen kulutus kasvaa paljon enemmän. Sitä paitsi keski-Euroopan ja Lähi-idän maana meidän ei pitäisi enää hukata tätä tilaisuutta.”

prof. DR. Kuka on Hamdi Ekici?

Omistautuessaan Turkin metallurgisen teollisuuden kehittämiseen, Prof. DR. Hamdi Ekici teki tärkeitä tutkimuksia metallurgiassa. Ekici, jolla on EKC-101, EKC-102, EKC 17-4 metallilasien erikoisteräksiä, ruostumattomien terästen seoksia, kuten 304U, 304E, lämpökäsittelyohjelma ja valuohjelmapatentit, on akkreditoitu "professori lääkärin jäseneksi" Yhdysvaltain akkreditointivirasto viime toukokuussa... Hän on monien kansallisten ja kansainvälisten järjestöjen täysjäsen, kuten American Iron and Steel Technologies Association, Turkin Chemical Society, Operations Research Association, Risk Management Association ja American Higher Education Institution. DR. Ekicistä tuli yksi maailman nuorimmista professoreista 30-vuotiaana. Ekici keskittyi työssään erikoisprosesseihin. Monien eri tieteenalojen yhdistämisestä ja teollisuudessa soveltamisesta tunnettu kokenut insinööri on mukana standardikehitystutkimuksissa useiden organisaatioiden kanssa eri maissa. Hän osallistuu myös peilikomiteoihin Turkissa.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar