İTÜ Racingin uusi sähköajoneuvo saa tehonsa TotalEnergiesista

ITU Racingin uusi sähköajoneuvo, jonka voimanlähteenä toimii TotalEnergies
İTÜ Racingin uusi sähköajoneuvo saa tehonsa TotalEnergiesista

Merkittävä tuki Turkin älykkäimmille insinööriehdokkaille TotalEnergiesilta, sähköajoneuvojen öljyjen edelläkävijä... TotalEnergiesista tuli DT BeElectric-02:n kultasponsori, Istanbulin teknisen yliopiston (ITU) ITU Racing Clubin suunnittelema sähköajoneuvo.

ITU Racing perustettiin vuonna 2007 osallistumaan kansainvälisiin Formula Student -kilpailuihin. Se on Formula 45 -tiimi, jossa on 18 opiskelijaa eri tekniikan aloilta. Joka vuosi eri puolilla maailmaa järjestettäviin Formula Student -kilpailuihin suunnittelemillaan ja valmistamillaan prototyyppiajoneuvoilla osallistuva tiimi valmistautuu tänä vuonna Tšekissä 24.-XNUMX. järjestettäviin kilpailuihin.

ITU Racingin innovatiivisimman ja nopeimman sähkökilpa-ajoneuvon julkaisu pidettiin 24. kesäkuuta Istanbulin teknisen yliopiston Süleyman Demirel -kulttuurikeskuksessa. İTÜ Racing Teamin johtaja Çayan Baykal jakoi ajoneuvon ominaisuudet laajasti osallistuneessa lanseerauksessa.

Se voi saavuttaa 250 km/h

ITU Racingin uusi sähköajoneuvo

Ajoneuvon, jonka suunnittelu alkoi elokuussa 2021, suunnitteli 10 opiskelijaa yli 60 tekniikan alalta. Hybridi-monokokkirungolla ja 10 tuuman renkaalla varustetussa ajoneuvossa käytettiin tuotteita ja komposiittimateriaaleja, joka on yksi uusien tekniikoiden valmistustekniikoista, joita käytetään yhä enemmän auto- ja puolustusteollisuudessa.

DT BeElectric-02:ssa, jossa käytetään uusinta teknologiaa, on ensimmäinen komposiittirunko, joka on suunniteltu ja valmistettu Turkissa ja sen tuotanto on valmistettu BAYKARin tiloissa. Sähköajoneuvotekniikoita noudattaen valmistettu ajoneuvo, jonka moottorin nimellisteho on 93.2 kW, kiihtyy helposti 250 kilometriin.

"Edustamme maatamme parhaalla mahdollisella tavalla"

Baykal sanoi: "ITU Racing -joukkueena työskentelemme ollaksemme yksi arvostetuista joukkueista, jotka tunnetaan innovatiivisuudestaan, kilpailukyvystään ja kyvyistään Formula Student -joukkueiden keskuudessa ja edustaaksemme sekä maatamme että yliopistoamme parhaalla mahdollisella tavalla. Suurin tavoitteemme on tehdä joka vuosi parempia asioita kuin edellinen ja edustaa maatamme ylpeänä vastaavissa arvostetuissa kilpailuissa. Kerhomme katon alla toteuttamamme projektit tarjoavat myös tiimimme jäsenille erinomaiset mahdollisuudet saada kokemusta esimerkiksi vastuun ottamisesta, tiimityöskentelystä ja tietyn työn suorittamisesta aikarajoitusten puitteissa. Hankkeillemme saama tuki luo pohjan myös kestävälle ympäristölle, jossa autoteknologioiden kehittämisestä ja muuttamisesta kiinnostuneet insinööriehdokkaat voivat edistyä osoittamalla taitojaan. Olemme innoissamme testaamaan uutta ajoneuvoamme Tšekissä. Haluamme kiittää TotalEnergies Turkey Pazarlamaa kanssamme olemisesta. Olimme erittäin tyytyväisiä TotalEnergiesin tukeen, joka on yksi ensimmäisistä brändeistä, jotka tulevat mieleen innovaatioiden suhteen. Pidämme itseämme erittäin onnellisina, kun lähdimme Tšekkiin niin vahvan brändin tukemana takanamme.

”Olemme iloisia voidessamme yhdistää voimamme nuorten kanssa”

ITU Racingin uusi sähköajoneuvo

TotalEnergies Turkin markkinointi- ja teknologiajohtaja Fırar Dokur sanoi, että he tukevat mielellään insinööriehdokkaita. Dokur sanoi: "ITU on yksi maamme arvostetuimmista teknisistä yliopistoista maailmanlaajuisesti. Se saavuttaa monia menestyksiä paitsi akateemisilla saavutuksillaan, myös opiskelijakerhoilla ja projektitiimeillä. ITU Racing team on yksi näistä menestyneistä joukkueista. Olemme erittäin tyytyväisiä, että korkean suorituskyvyn sähköajoneuvoihin tarkoitetut nesteemme seuraavat İTÜ Racing -ajoneuvoa yhdessä maailman arvostetuimmista perustutkintotason insinöörikilpailuista. TotalEnergiesina olemme testanneet ja validoineet tuotteitamme kilparadoilla useiden vuosien ajan. Quartz EV Fluids -tuotesarja, joka koostuu erikoisvoitelu- ja jäähdytysnesteistä, joita valmistamme sähköajoneuvoihin, on vahva osoitus innovatiivisuudestamme. Olemme iloisia voidessamme tulla yhteen nuorten kanssa yhdistämällä voimamme tällaisessa hankkeessa. Toivotamme onnea koko joukkueelle, joka lähtee radalle Tsekissä. Uskomme, että he palaavat Turkkiin erittäin hyvällä arvosanalla, hän sanoi.

Kilpailuja on järjestetty 41 vuotta

Formula Student -kilpailun aloitti vuonna 1981 Association of Automotive Engineers (SAE). Formula Student, yli 4 maassa neljällä mantereella järjestettävä insinöörikilpailu, johon osallistuu kokeneita joukkueita maailman arvostetuimmista yliopistoista, pyrkii kouluttamaan pätevää henkilöstöä autoteollisuuteen ja luomaan testausmahdollisuuksia uusille teknologioille. Vuosittain järjestettävissä kilpailuissa kilpailee lähes 10 bensiini-, 50 sähkö- ja 30 ilman kuljettajaa. Ajoneuvot; suunnittelu, tekninen valvonta, dynaamiset vaiheet ja ratakilpailut kolmessa eri kategoriassa arvostetaan kaikilta osilta kerättyjen pisteiden mukaan.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar