The Legend of Modern Dance on lavalla 35. Izmir-festivaalin suurprojektissa

The Legend of Modern Dance on lavalla Izmir Festivalin Big Projectin kanssa
The Legend of Modern Dance on lavalla 35. Izmir-festivaalin suurprojektissa

İzmirin kulttuuri-, taide- ja koulutussäätiön (İKSEV) ja Martha Graham Dance Theaterin (MGDC) yhteistyössä toteutettu 35. kansainvälisen İzmir-festivaalin tärkein projekti tapaa yleisön Kültürpark Atatürk -ulkoilmateatterissa tiistaina. 28 klo 2022. Esityksessä; Kaksi uutta koreografiaa nähdään upeasta yhteistyöstä legendaarisen koreografin ja tanssijan Martha Grahamin kolmen klassisen teoksen kanssa.

İKSEV & MGDC yhteistyö

İKSEV:n tavoitteena on tehdä 35. kansainvälisestä İzmir-festivaalista "uusia taiteellisia tuotantoja mahdollistava festivaali" on tehnyt tärkeän läpimurron vaikeista talousolosuhteista huolimatta. Esitysten lisäksi hän toteutti yhteisprojektin Martha Graham Dance Theatren kanssa, jonka kanssa hän teki erittäin onnistunutta yhteistyötä työpajoilla ja mestarikursseilla. Nejat F. on valmistellut Eczacıbaşın kansallisen sävellyskilpailun nuorten säveltäjien teoksia esitelläkseen niitä maailmalle. Tämän upean yhteistyön tuloksena MGDC:n arvostetut koreografit Lloyd Knight ja XinYing, 10. Dr. Nejat Eczacıbaşı -sävellyskilpailu kazanHän esitti 20-vuotiaana vasta 1-vuotiaan Doğaç İşbilenin pianokonserton 3. ja 15. osan. Hankkeen puitteissa 19 nuorta tanssijaa opiskeli XinYingin "Animato" ja Lloyd Knightin "InstantaneousSpeed" XNUMX päivän työpajassa turkkilaisille ammattitanssijille.

MODERNI TANSSIN LEGENDA

MGDC, Yhdysvaltojen vanhin tanssiryhmä 96-vuotisella historiallaan, aloittaa esiintymisensä 35. kansainvälisellä Izmir-festivaalilla perustajansa Martha Grahamin teoksella ”Acts of Light”. Tauon jälkeen turkkilaiset tanssijat esittävät Grahamin "Ekstasisin" koreografiat, joita seuraa XinYingin "Animato" Dogaç İşbilenin musiikilla ja Lloyd Knightin "InstantaneousSpeed". Upea tanssiesitys päättää Martha Grahamin ”Diversion Of Angels”.

Esitykseen on mahdollista ostaa lippuja Biletixistä, AASSM:n päälipunmyynnistä ja Kültürpark Atatürk -ulkoilmateatterin lipunmyynnistä klo 18.00 jälkeen.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar