IETT suoritti kuudennen sähköajoneuvojen testin

IETT suorittaa kolmannen sähköajoneuvotestin
IETT suoritti kuudennen sähköajoneuvojen testin

IETT:n pääosasto suoritti kuudennen sähköautotestin. Istanbulin teillä hiekkasäkeillä viikon ajan testatun 6-metrisen Iveco-merkkisen E-WAY-malliajoneuvon toimintasäde on yli 1 kilometriä.

Valmistajan İkitelli Garagelle tuomaa ajoneuvoa testattiin bussilinjoilla viikon ajan vähintään 150 kilometriä hiekkaa lastattu ja tyhjä. Testin viimeisenä päivänä İETT:n varatoimitusjohtaja İrfan Demet, teknologian kehityspäällikkö Burak Sevim ja İETT:n virkamiehet suorittivat mehiläishoitajan yksityiskohtaiseen tutkimukseen autotallissa. Yhtiön viranomaiset antoivat myös yksityiskohtaisia ​​tietoja ajoneuvosta, jonka moottorin, moottorin ohjaamon ja akun sijoittelut tutkittiin.

Iveco E-WAY 120 kW:n moottorillaan lupaa 350 kilometrin toimintasäteen 500 kWh:n litiumioniakuilla. Ajoneuvossa on sähköinen ramppi vammaisille, 3 ovea, täydellinen ilmastointi, USB-portit kuljettajalle ja matkustajille, 24 istuinta ja 1 sähkötuolialue.

Huolto-, korjaus- ja tehostamisprosesseja varten valmistaja tarjoaa myös "bussin valvontahuone"-palvelun omissa tiloissaan Iveco E-WAY -ajoneuvoille. Tämän verkkopalvelun ansiosta ajoneuvon kaikkia teknisiä arvoja voi seurata livenä.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar