Unescon maailmanperintökohde Ayvalık -paneelisarja jatkuu

Unescon maailmanperintökohde Ayvalik -paneelisarja jatkuu
Unescon maailmanperintökohde Ayvalık -paneelisarja jatkuu

"UNESCO World Heritage Candidate Ayvalık" -paneelisarjassa; Toinen paneeli nimeltä "Tiedonhallinta Ayvalıkin konservointi- ja suunnitteluprosessissa" pidettiin Vural Cineman Nejat Uygur -lavalla arkkitehti Ayşegül Özerin tiedoilla.

Paneelissa keskusteltiin konservoinnin ja suunnittelun tiedonhallinnasta Ayvalıkin konservoinnin, inventaarion luomisen ja GIS-järjestelmillä tallentamisen prosessien kautta.

Özer, joka jatkaa tohtoriopintojaan aiheesta "Vaihdattavan arkkitehtonisen perinnön säilyttäminen Turkissa ja Kreikassa: Ayvalık ja Rethymnon esimerkki" Thessalonikin Aristoteles-yliopistossa, keskittyi GIS-pohjaisen inventaarion luomiseen Ayvalıkin 5330 rakennuksesta. vertailevat analyysit Ayvalıkin kaupungista Kreetalla / Rethymnonin yli, luonnonsuojelu. Hän jakoi tietoa Ayvalıkista suoritettavien tutkimusten puitteissa esittämällä erilaisia ​​esimerkkejä maasta, että käsite järjestelmän käsitteestä, jossa on ylempi ja alempi kerros , jota ei tule tarkastella vain rakennusten arkkitehtonisen restauroinnin kannalta.

Ayvalıkin pormestari Mesut Ergin totesi, että he ottavat tiukkoja askelia kohti pysyvälle listalle pääsyä ja että he haluavat saavuttaa tämän. Presidentti Ergin sanoi: "Haluamme kiittää arkkitehti Ayşegül Özeriä akateemisten teostensa esittelystä ja niiden jakamisesta kanssamme. Toivomme näkevämme aikoja, jolloin paneelisarja jatkuu ja olemme pian Unescon pysyvällä listalla."

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar