NASA-näyttely isännöi 2 61 ihmistä kahdessa kuukaudessa

NASA-näyttely oli tuhat ihmistä kuukaudessa
NASA-näyttely isännöi 2 61 ihmistä kahdessa kuukaudessa

2 61 kävijää vieraili kahdessa kuukaudessa Yhdysvaltain kansallisen ilmailu- ja avaruushallinnon (NASA) avaruusnäyttelyssä, joka on maailman suurin Gaziantep Metropolitan Municipalityn isännöimä kiertävä avaruusnäyttely.

23. huhtikuuta, kansallisena suvereniteetti- ja lastenpäivänä ovensa avautunut näyttely alkoi herättää suurta huomiota koulujen kesäloman myötä.

Tiedekeskuksen Müzeyyen Erkul -näyttely toivottaa tervetulleeksi naapurimaakuntien kansalaiset ja Gaziantep-asukkaat.

Näyttelyssä on yli 200 esinettä, mukaan lukien luonnollisen kokoiset esineet, jotka ovat todistaneet NASA:n avaruustehtävissä. Näyttelyssä on myös todellisia kuukiviä, joita vierailijat voivat koskettaa. Näyttelyssä esitellään avaruusrakettien jäljennöksiä ja täysikokoisia avaruusalusten malleja asiantuntijakouluttajien avustuksella.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar