Digitaalinen ratkaisu helikopterivanhemmille "Find My Kids"

Digitaalinen helikopteriratkaisu vanhemmille Find My Kids
Digitaalinen ratkaisu helikopterivanhemmille "Find My Kids"

Turkkilaiset vanhemmat kokevat tarvitsevansa tarkistaa lapsensa keskimäärin 6,6 kertaa päivässä. Kun katsomme vain äitejä, tämä luku nousee seitsemään. Maailman keskiarvo on 7.

Vanhemmat, jotka yrittävät pitää lapsensa loitolla riskeiltä, ​​voivat joskus olla liian kontrolloivia, mikä voi johtaa vapauden ja kontrollin ristiriitoihin lapsen ja vanhempien välillä, erityisesti murrosiässä. Koulubusseihin unohdetut lapset, katoamiset kaduille ja puistoissa, kotitapaturmat, vertaiskiusaaminen ja monet muut huolestuttavat tapahtumat pelottavat luonnollisesti vanhempia. Vanhempien halu suojella lastaan ​​riskeiltä johtaa joskus ei-toivottuihin tuloksiin.

"Helikopterivanhemmuus" on käsite, joka rajoittaa sekä vanhempien että lasten vapautta, sillä sitä käytetään ilmaisemaan liian hallitsevia vanhempia. Tässäkin teknologia auttaa ratkaisemaan tämän ongelman. Find My Kids -sovelluksen avulla vanhemmat voivat nähdä, missä heidän lapsensa ovat kartalla ja reaaliajassa, ja voivat ratkaista tämän ongelman seuraamalla, kuinka he viettävät päivänsä. Sovellusta käyttää kuukausittain 3,5 miljoonaa vanhempaa maailmassa ja 50 tuhatta vanhempaa Turkissa.

Find My Kidsin maajohtaja Neşen Yücel totesi, että lasten seurantasovellusten käyttö lisääntyy maailmassa nopeasti: "Yhdistyneessä kuningaskunnassa tehdyn tutkimuksen mukaan 40 prosenttia perheistä seuraa lapsiaan sijaintiin perustuvilla sovelluksilla. Find My Kids -palvelua käyttää kuukausittain 3,5 miljoonaa vanhempaa maailmanlaajuisesti. Tämä luku on Turkissa lähes 50 tuhatta. Kun tarkastelemme käyttäjien käyttäytymistä, turkkilaiset vanhemmat kokevat tarpeen tarkistaa lapsensa keskimäärin 6,6 kertaa päivässä. Kun katsomme vain äitejä, tämä luku nousee seitsemään. Maailman keskiarvo on 7. Teknologia luo ratkaisuja ihmisten ongelmiin. Se myös parantaa merkittävästi perhesuhteita", hän sanoi.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar