Ilmainen polkupyöränkuljetuslupa ja junien säännöt selitetty

Ilmainen polkupyöränkuljetuslupa junissa TCDD:ltä yhteistyössä Turkin pyöräilyliiton kanssa
Ilmainen polkupyöränkuljetuslupa ja junien säännöt selitetty

Turkin pyöräilyliiton pyynnöstä Turkin tasavallan valtion rautateiden pääosasto sallii polkupyörien kuljetuksen pitkän matkan (YHT ja Mainline) ja lyhyen raiteen (Regional, Suburban-Marmaray) junissa. Polkupyöräliiton puheenjohtaja Emin Müftüoğlu sanoi: "Olemme kiitollisia liikenne- ja infrastruktuuriministerille Adil Karaismailoğlulle, TCDD:n pääosastolle ja TCDD Taşımacılık AŞn pääosastolle, että he ovat tukeneet taisteluamme polkupyörien leviämisen ja hyväksymisen puolesta."

Turkin Pyöräilyliiton pyyntö pyöräilijöille ottamaan polkupyöränsä mukaan, helpottamaan polkupyörien kuljetusta, myöntämään kuljetusoikeus ja myöntämään polkupyörän kiintiö (matkatavaraoikeus) polkupyörien käytön edistämiseksi ja helpottamiseksi. on ympäristöystävällinen ja terveellinen kulkuväline, sai myönteisen vastaanoton TCDD:n pääosastolta. Vaikka säännökset, jotka määritetään ottamalla huomioon esimerkkejä polkupyöräkuljetussäännöistä kaikkialla maailmassa, helpottavat pyöräilijöiden kuljettamista; he näyttävät esimerkkiä terveyden, ympäristön, ekologisen tasapainon, pakokaasuttoman elämän, taloudellisten säästöjen ja vastaavien asioiden suhteen. Kaikenlaisia ​​polkupyöriä (taitettavat, kaupunkipyörät, maastopyörät) voidaan kuljettaa ruuhka-aikoina esikaupunki- ja Marmaray-junissa, kun taas kokoontaitettavia pyöriä saa kuljettaa ilmaiseksi suurnopeusjunissa sekä pää- ja aluejunissa.

Emin Müftüoğlu: Teemme pyöräilystä helpompaa ja turvallisempaa

Polkupyörä, joka sisälsi lauseet "Haluamme kiittää liikenne- ja infrastruktuuriministeriä Adil Karaismailoğlua, Turkin tasavallan valtionrautateiden pääosastoa (TCDD) ja TCDD Transportation Inc:n pääosastoa. Liiton presidentti Emin Müftüoğlu sanoi: "Jatkamme taistelua pyörän tunnustamisen puolesta todelliseksi kulkuvälineeksi ja tämän ympäristöystävällisen, terveellisen kulkuneuvon laajemman käytön puolesta, ja teemme elämästä polkupyörillä helpompaa ja turvallisempaa."

Turkin tasavallan valtionrautateiden pääosasto, polkupyörien hyväksymisperiaatteet juniin junatyyppien mukaan ovat seuraavat:

Lähijunat ja Marmaray-junat

 • Sunnuntaita ja pyhäpäiviä lukuun ottamatta polkupyörät hyväksytään pieniksi käsimatkatavaraksi junissa, paitsi matkustajien ruuhka-aikoina (huipputunnit) välillä 07.00-08.30 ja 16.00-19.30.
 • Polkupyöriä ei hyväksytä junissa matkustajaruuhka-aikoina.
 • Pyörät koko päivän ei-matkustajasunnuntaina ja pyhäpäivinä

Se hyväksytään ilmaiseen kuljetukseen.

 • Polkupyörät hyväksytään kaikkiin vaunuihin ja kuljetetaan tavalla, joka ei estä matkustajien kulkemista polkupyörän kuljetukselle varatuissa tiloissa tai välitiloissa.
 • Pyörän omistaja on vastuussa vahingoista ja menetyksistä, jotka voivat aiheutua heille ja/tai muille hissien, liukuportaiden, junien ja junien matkustajille.
 • Alueilla, joissa on kääntöportit, pyöräliput tehdään vammaisista kääntöporteista.

Suurnopeusjunissa

 • YHT:n käsimatkatavaroille varattuun lokeroon mahtuvat taitettavat polkupyörät hyväksytään pieniksi käsimatkatavaroiksi matkustajan mukana ja kuljetetaan ilmaiseksi.
 • Polkupyöriä, joita ei voi taittaa kokoon, ei saa kuljettaa YHT:ssa.

Outline- ja alueelliset junat

 • Pää- ja seutujunissa vain junat, joissa junaorganisaatiossa on vaunu tai vaunuosasto, ei-taitettavat polkupyörät hyväksytään matkustajien pieniksi käsimatkatavaroiksi ja kuljetetaan ilmaiseksi.
 • Pyörät, jotka voidaan taittaa sellaiseen kokoon, että ne mahtuvat tavaratilaan sellaisissa junissa, joiden organisaatiossa ei ole kalusteita, otetaan matkustajien mukana pieniksi käsimatkatavaroiksi ja kuljetetaan ilmaiseksi. Näissä junissa ei saa kuljettaa kokoontaitettavia polkupyöriä.
 • Junissa, joissa on junaorganisaatiossa kalusteet tai huonekaluosastot, tapauksissa, joissa kokoontaitettavia polkupyöriä ei ole mahdollista sovittaa avoimeen tilaan, niiden pyörät ja polkimet on irrotettava ja matkustajan tulee pienentää kokoa.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar