Bayraktar AKINCI TİHA teki toisen korkeusennätyksen

Bayraktar AKINCI TIHA teki toisen korkeusennätyksen
Bayraktar AKINCI TİHA teki toisen korkeusennätyksen

Bayraktar AKINCI TİHA, jonka on kehittänyt kansallisesti ja alun perin Baykar, rikkoi oman kansallisen lentokorkeusennätyksensä kolmannen kerran siirtämällä sen 45.118 13.716 jalkaan (XNUMX XNUMX metriin).

Bayraktar AKINCI B, Bayraktar AKINCI TİHA (Assault Unmanned Aerial Vehicle) malli, jonka Baykar on kehittänyt kansallisesti ja ainutlaatuisesti Puolustusteollisuuden puheenjohtajavaltion johdolla toteutetun AKINCI-projektin puitteissa, varustettuna 2 750 hevosvoimalla. moottorit, nosti kansallisen lentokorkeusennätyksensä korkeammalle.

KILPAILU ITSEN KANSSA

Bayraktar AKINCI B, joka lähti lentoon 21 klo 2022 suorittaakseen kestävyys-, korkeus- ja nopeustestejä puolustusteollisuuden puheenjohtajavaltion ja ilmavoimien esikunnan valtuuskuntien läsnä ollessa ilmavoimien johtokunnalle toimitettaviksi, saavutti Hän rikkoi jälleen korkeimman ennätyksen. Bayraktar AKINCI B, joka nousi testin puitteissa 19 31 jalan (45.118 13.716 metrin) korkeuteen, palasi Bayraktar AKINCI -lento-, koulutus- ja testikeskukseen Çorlun lentoaseman komentoon 20 tunnin ja 23 minuutin lennon jälkeen.

RIKOITTI KORKEUSENnätyksen 3 KERTAA

Bayraktar AKINCI TİHAn Bayraktar AKINCI A -malli, joka toimii kahdella 2 hevosvoiman moottorikokoonpanolla, rikkoi ennätyksen noustamalla 450 8 jalan korkeuteen 2021. heinäkuuta 38.039 suoritetun testin puitteissa. Bayraktar AKINCI B -malli puolestaan ​​saavutti 11 2022 jalan korkeuden 40.170. maaliskuuta 22 ja teki oman ennätyksensä korkeammalle. Bayraktar AKINCI B, joka saavutti 2022 45.118 jalan korkeuden XNUMX. kesäkuuta XNUMX, rikkoi korkeusennätyksen kolmannen kerran.

Löytyi 6406 mailia

Myös puolustusteollisuuden ja ilmavoimien esikunnan puheenjohtajavaltion valtuuskunnat Bayraktar AKINCI -lento-, koulutus- ja testauskeskuksessa ilmavoimien johtokunnalle toimitettavien Bayraktar AKINCI B -lentokoneiden vastaanottotoimintaa varten todistivat näitä historiallisia hetkiä. AKINCI B suoritti testitoimintansa onnistuneesti päätökseen kuljettuaan 20 tuntia ja 23 minuuttia kestäneen lennon aikana yhteensä 6406 kilometriä, jossa suoritettiin myös suurnopeuskokeita.

AKINCI ANATOLIAN KOTKASSA ENSIMMÄISTÄ ​​KERTAA

Bayraktar AKINCI B osallistuu samanaikaisesti Anatolian Eagle Exercise -harjoitukseen meneillään olevien testitoimintojen lisäksi. Bayraktar AKINCI, joka suoritti tehtävälennon skenaariossa harjoituksen puitteissa itäisellä Välimerellä ennätyslennon aikana, esiintyi siten ensimmäisellä kattavalla ilmavoimien harjoituksella sitten 29. elokuuta 2021, jolloin se tuli Turkin asevoimien inventaarioon. .

BATMAN HIT TARGETS -KOHTEET EGEANMERELLÄ

Bayraktar AKINCI TİHA ampui onnistuneesti Doğanbeyn ammuntaharjoitusalueella Seferihisarissa määritettyjä tavoitteita noustaen tukikohdasta, jossa se oli Batmanissa, EFES-2022 yhteisen ammuntaharjoituksen aikana, joka pidettiin Izmir Seferihisarissa jälleen kesäkuussa, ja palasi takaisin. tukikohtaansa Batmanissa oli palannut.

VIENTINEUVOTTELUT JATKUU

Bayraktar AKINCI TİHA:n vientisopimukset on allekirjoitettu neljän maan kanssa ja Bayraktar TB4 SİHA:n osalta 2 maan kanssa. Vaikka Bayraktar TB22 SİHA -laitteiden toimitukset jatkuvat sopimusten puitteissa, Bayraktar AKINCI TİHA:n ja maajärjestelmien odotetaan toimitettavan määräajoin vuodesta 2 alkaen. Vietyään 2023 miljoonaa dollaria S/UAV-järjestelmiä vuonna 2021, Baykarista tuli eniten vientiä puolustus- ja ilmailualalla Turkish Exporters Assemblyn ilmoittamien tietojen mukaan. Neuvottelut jatkuvat monien maiden kanssa, jotka ovat kiinnostuneita National TİHA Bayraktar AKINCI:sta ja Bayraktar TB664 SİHAsta.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar