Ankarasta löydetty roomalaisen ajan esineitä

Ankarasta löydetty roomalaisen ajan esineitä
Ankarasta löydetty roomalaisen ajan esineitä

Ankara Metropolitan Municipalityn (ABB) Archeopark-projektin puitteissa suoritettujen entisöintitöiden yhteydessä löydettiin monia muinaiselle roomalaiselle ajalle kuuluvia liikuteltavia ja ei-liikkuvia esineitä. Alue, josta tieteellisten kaivausten aikana löydettiin historiallisia löytöjä, muutetaan arkeopuistoksi.

Kaivaukset isännöivät tieteellistä tutkimusta

Alue, josta löytyi historiallisia löytöjä Kulttuuri- ja luonnonperintölaitoksen huolella tekemässä kaivauksessa, muutetaan arkeopuistoksi, joka valaisee tieteellisiä kaivauksia.

ABB:n kulttuuri- ja luonnonperintöosaston johtaja Bekir Ödemiş korosti, ettei Arkeopark-projekti ole klassinen maisemasuunnitteluprojekti, ja jakoi seuraavat tiedot nopeasti etenevistä töistä:

"Samalla kun työmme jatkuu ABB:nä toteuttamamme "Roman Theatre and Archeopark Project" -hankkeen puitteissa, Ankaran menneestä historiasta, erityisesti roomalaisesta ajasta, löydettiin erittäin arvokkaita löytöjä. Täällä tekemämme arkeopuistotyö muuttuu todelliseksi arkeopuistoksi klassisen maisemasuunnitteluprojektin sijaan. Arkeopuistosta, jonka parissa työskentelemme Ankarassa, tulee tärkeä arkeopuisto, jossa historialliset kaivaukset ja tieteelliset kaivaukset historiallisilla löydöillä jatkuvat. Hyvä uutinen on, että suurinta osaa täältä tänään löydetyistä löydöistä ei löydy tieteellisistä väitöskirjoista. Tällä tavalla autamme tieteessä. Uskomme, että se on tärkeä keksintö Ankaralle ja Turkille Anatolian historian kannalta.

Rooman ajan ruumiinseinä kaivettiin esiin

Vesisäiliön ympärillä tehtyjen kaivausten puitteissa paljastettiin "rakennuksen rungon seinä", jonka uskotaan kuuluvan roomalaiseen aikaan.

Roomalaisen kauden rakennuksen muurin löytäminen itä-länsi-akselilla on arkeologinen työ hakemusprojektin puitteissa. kazanKulttuuri- ja luonnonperintöosaston rakennusinsinööri Mehmet Emin Sancak sanoi: "Rakennustyömme jatkuu 17 tuhannen neliömetrin alueella. Jatkamme Archeopark-kaivauksia yhdessä Anatolian Civilizations Museumin kanssa. Löysimme täältä roomalaisen tien ja tiiliholvit. Kaupunginmuurin vahvistaminen, näköalaterassit, näköalakahvila ja vierailijarakennus jatkuvat tässä prosessissa.”

Arkeologi ja museokasvattaja Tolga Çelik Anatolian sivilisaatioiden museossa puhui myös seuraavasti:

”Arkeopuistotyömme jatkuu tutkimuksilla, jotka koskevat tarpeellisia osaamisalueitamme Ankarassa roomalaisella kaudella. Ensin näkyi osa holvirakenteen yläosasta. Siitä lähtien jatkamme päättäväisyyttämme alalla. Täällä kamppailemme poistaaksemme sekä holvirakenteen että säiliörakenteen. Jatkamme tieteellisiä tutkimuksiamme löytääksemme roomalaisen aikakauden rakenteet ensimmäistä kertaa. Kaivauksissa löydetyt esineet osoittavat, kuinka tärkeä Ankara oli roomalaisen ajan provinssien pääkaupungeissa."

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar