270 tuhannen liiran rangaistus Üsküdarin kunnalle, joka kaatti Validebağin lehdon

Tuhannen liiran rangaistus Uskudarin kunnalle Doken Hafriyat Validebag Groveen
270 tuhannen liiran rangaistus Üsküdarin kunnalle, joka kaatti Validebağin lehdon

İBB on määrännyt Üsküdarin kunnalle 270 tuhannen liiran sakon kaivausten kaatamisesta Validebağin lehtoon ilman lupaa. Üsküdarin kunta vastusti tätä rangaistusta ja vei asian oikeuteen. Istanbulin 7. hallinto-oikeus, jossa tapausta käsiteltiin, totesi IMM:n oikeutetuksi ja määräsi Üsküdarin kunnan maksamaan 270 tuhatta liiraa korkoineen.

Istanbulin suurkaupunkikunta (IMM) määräsi Üsküdarin kunnalle 270 tuhannen liiran sakon Validebağ Groven kaivausten kaatamisesta. Istanbulin 7. hallintotuomioistuin hylkäsi Üsküdarin kunnan nostaman kanteen, joka tuo IMM:n määräämän sakon oikeuteen.

İBB:n jälleenrakennus- ja kaupungistumisosaston johtaja Gürkan Akgün ilmoitti tuomioistuimen päätöksestä sosiaalisen median tilillään: "Syyskuussa 2021 Validebağissa suoritimme havaitsemisen ja rankaisemisen huolimatta laittomasta kaivuuaineesta. Piirikunnan IMM:lle nostamassa asiassa tuomioistuin vahvisti oikeutemme ja hylkäsi asian. Lyhyesti sanottuna siihen ei saa puuttua ilman lupaa, mikä häiritsee Korun ekologista tasapainoa!” sanoi.

TUOMIOISTUIN: PÄÄTÖS ON TÄYSIN LAILLISIA

Oikeus katsoi, että IMM:n Üsküdarin kunnalle määräämä rangaistus oli laillinen ja hylkäsi piirikunnan vastalauseen.

Tapauksen lopputuloksesta Istanbulin hallinto-oikeus 7 totesi päätöksessään seuraavaa: "Kuten vastaajan hallinnon laatimasta raportista ja asiakirja-aineistoon toimitetuista valokuvista käy ilmi, louhintamaata valui Validebağin polulle. lehto ilman lupaa, johtuen valittajan luvattomasta louhintamaan vuotamisesta edellä mainitulle alueelle. Kanteen kohteena olevassa kanteessa ei ole lainvastaisuutta, joka koskee hallinnollisen sakon määräämistä lain 2872 §:n r kohdan mukaisesti. Laki nro 20."

MITÄ TAPAA?

21. syyskuuta 2021 Üsküdarin kunta astui Validebağ Groveen, joka on luonnonsuojelualue, rakennuskalustolla ja kaatoi hiekkaa ja kaivattiin alueelle. Tämän kehityksen jälkeen, johon kansalaiset reagoivat, monet kansalaiset alkoivat seurata alueella. Toisaalta Istanbulin pääkaupunkiseudun kunta määräsi 270 tuhannen liiran sakon Üsküdarin kunnalle, joka kaatoi kaivaukset erityiselle suojelualueelle. Üsküdarin kunta vastusti tuomiota ja nosti kanteen İBB:tä vastaan. Tapausta käsitellyt Istanbulin 7. hallintotuomioistuin totesi IMM:n Üsküdarin kunnalle määräämän hallinnollisen sakon täysin lailliseksi ja hylkäsi Üsküdarin kunnan pyynnön valittaa rangaistuksesta.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar