Metrobus Road on uusittu pysyvästi

Metrobus Road on kunnostettu pysyvästi
Metrobus Road on uusittu pysyvästi

Istanbulin pääkaupunkikunta painaa painiketta turvallisemman ja tehokkaamman metrobussilinjan puolesta. Ottamalla "Valkoinen tie" Metrobus-tielle sen ylläpito vähennetään minimiin 21 vuodeksi. Asfalttipäällystetie korvataan erityisellä betonipäällysteellä ja tien muodonmuutoksia estetään. IMM-yksiköt ovat voimassa CevizliSe alkaa yöllä Bağ-Yenibosna-linjalla 26. kesäkuuta, työskentelee yötä päivää sekä lomien aikana ja päättyy syyskuussa. Tämän prosessin aikana metrolinja ei koskaan katkea. Ilmoituksilla ja kaikkien yksiköiden kanssa toteutetuilla toimenpiteillä IMM varmistaa, että Istanbulin asukkaille ei tule ongelmia kuljetuksissa.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) uudistaa pysyvästi väliaikaisilla pukeutumisratkaisuilla käytettävää Metrobus-tietä. Laadukkaita, huoltovapaita ja ennen kaikkea mukavia matkoja tarjoava 'White Road' herää henkiin Metrobussien vetoisuuksien vuoksi huoltoa vaativan ja nopeasti rappeutuvan asfaltin sijaan. Erikoisreseptibetonipinnoitteella 'White Road' ei tapahdu metrolinjan huononemista ja muodonmuutoksia 21 vuoteen. Kaksi kertaa vuodessa suoritettavia huoltotöitä ei tarvita. Ylläpitokustannukset jäävät pois. Metrobus-tien raskas kuormitus, intensiivinen käyttö, korkeat renkaiden lämpötilat, pakokaasujen lämpö, ​​pysäkkien jarrutuksesta aiheutuva kuluminen ja sääolosuhteiden huonontuneet tiet aiheuttivat BRT:n käyttäjien epävakaa matkaa. Uuden "Valkoisen tien" ansiosta istambulilaiset voivat matkustaa mukavasti.

METROBUSSILINJA EI KESKEYTY

IMM:n tienhoito- ja infrastruktuurikoordinointiosaston tiimit ovat valmiina "White Roadille" yötä päivää, ja kaikki IMM-yksiköt työskentelevät yhteistyössä IETT:n kanssa. Sunnuntai-iltana 26. kesäkuuta CevizliBağ-Yenibosna-metrobussilinjan töiden odotetaan valmistuvan syyskuussa. Kaikki yksiköt jatkavat työtään yötä päivää, jotteivät kuljetukset keskeydy Istanbulin liikenteessä, jota koulujen sulkeminen helpottaa. Maailman suosima erikoisbetonipinnoite kaadetaan metrobussille yöaikaan. Päivän aikana tiellä muut työt jatkuvat ja valmistuvat koulujen avautumiseen mennessä. IMM:n apulaispääsihteeri Arif Gürkan Alpay, joka totesi, että työt jatkuvat loman aikana, sanoi: "Aloitamme "White Road" -sovelluksen seitsemän pysäkin edestakaisella 18 kilometrin linjalla. Varotoimenpiteitä on ryhdytty estämään Metrobusin matkustajien vaikeuksia. D-100-moottoritien vasemmanpuoleista kaistaa vähennetään, mutta metrobussilinjaa ei koskaan katkaistaan, hän sanoi.

YKSI PYSÄYTYS PERUUTA

Toimivilla asemilla se välitetään toiselle asemalle nousematta pois ja ylös. Istanbulilaiset ohjataan vastakkaiselle tielle ja pääsevät omalle asemalleen kuljetuksella paluulinjalta. Työ asemaa kohti kestää vain kaksi päivää. Toisin sanoen matkaan ei tule töistä johtuvia häiriöitä. Matkustajien tarvitsee mennä vain yhdelle pysäkille ja palata vastakkaisesta suunnasta tai lähteä haluamalleen metrobussille jatkamalle reitille. Metrobussit ohittavat aseman, jossa työ tapahtuu. Matkustajat voivat siirtyä seuraavalta asemalta vastakkaiseen suuntaan maksutta. Tästä tilanteesta muistutetaan matkustajia metrobussin ilmoituksilla ja asemilla olevilla ilmoituksilla. Pysähdyspaikoille tulee suuntakyltit.

T&K-TUTKIMUS TEHTY, TESTATTU

T&K-tutkimusten tuloksena İBB valitsi valkoisen tien erityisellä reseptibetonipinnoitteella, jolla on pitkä taloudellinen käyttöikä, korkea tekninen kestävyys ja vertaansa vailla oleva matkustusmukavuus. Kahden vuoden valmistelujakson jälkeen valkoista tietä testattiin raskaiden ajoneuvojen käyttämillä reiteillä. Myönteisiä tuloksia saatiin IETT:n käyttämillä metrobus-alustalla sovelletusta teknologiasta. Metrobus-tien valkoisia tietöitä varten suunniteltiin erikoiskoneet. Metrobus-tien kokoisella 2 metrin alueella toimivien koneiden ansiosta työ onnistuu ilman, että tienvarsista tarvitsee poistaa valaisinpylväitä ja suojakaiteita. Kun olemassa oleva asfalttitie poistetaan Freeze-koneella, Valkoinen tie päällystetään erikoisbetonista koostuvalla päällystyskoneella nimeltä "Finisher", jota käytetään ensimmäistä kertaa Turkissa.

TOIMENPITEET

BRT jatkaa matkustajien kuljettamista keskeytyksettä lisäämällä D-100:lta BRT-linjalle kaistan, joka on rajoitettu työstettävälle alueelle. IMM on työskentelyalueilla kaikilla tarvittavilla työ- ja liikenneturvallisilla opasteilla ja ohjeilla. Alueet ja pysäkit, joissa pysäkeillä tehdään työtä, tiedotetaan ennakkoilmoituksilla. Samat ilmoitukset metrobussissa tiedottavat Istanbulin asukkaille ilmoituksella. IMM:n työntekijät, jotka antavat tietoa linjoista asemilla, toimivat sanomalla "Kysy minulta". Resoluutiopöytä on valmiina kaikille reitityskysymyksille 153 rivin toisessa päässä. Kaikki IMM:n digitaaliset alustat sisältävät jälleen ajo-ohjeet, työskentelyalueet ja pysäkit. Mobiililiikennesovelluksessa varoitustekstit ja työtiedot ilmestyvät välittömästi.

MIKSI VALKOINEN TIE?

✓ Tarjoaa suuren kantokyvyn

✓ Tarjoaa lyhyemmän jarrutusmatkan

✓ Tarjoaa mukavan ajonautinnon

✓ Lisää liikenteen risteilynopeutta

✓ Säästää polttoainetta

✓ Viivästyttää ajoneuvojen kulumista

✓ Helpottaa yönäköä

✓ Ympäristöystävällinen

✓ Ei muodosta lämpösaareketta

✓ Sitä tehdään kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa olosuhteissa

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar