McDonald's Turkey myytiin Qatari Boheme Investment Companylle

McDonalds Turkey myytiin Qatari Boheme Investment Companylle
McDonald's Turkey myytiin Qatari Boheme Investment Companylle

Anadolu Group Holding myi McDonald's Turkeynsa Qatari Boheme Investment -yhtiölle 54.5 miljoonalla dollarilla. Anadolu Holding A.Ş:n KAP:lle antamassa lausunnossa: "Anadolu Restaurantin, joka on yhtiömme 100-prosenttisesti tytäryhtiö ja joka hoitaa McDonald's-ravintoloiden franchising-toimintaa Turkissa, pääomasta 100 prosenttia edustavien osakkeiden myynnistä. , Boheme Investment GmbH:lle tai mille tahansa sen tytäryhtiölle Turkissa Sitova osakkeiden luovutussopimus yhtiömme ja Boheme Investment GmbH:n välillä allekirjoitettiin 11.

Myyntihinta 54.5 miljoonaa dollaria

Lausunnossa todettiin, että osakkeiden luovutuksen loppuun saattaminen edellyttää osakkeiden luovutussopimuksen edellytysten täyttymistä ja luovutuksen odotetaan toteutuvan vuoden 2022 ensimmäisen vuosipuoliskon aikana ja annettiin seuraavat tiedot koskien hinta: ”Osapuolten tekemän sopimuksen mukaan 100 % Anadolu Ravintolan pääomasta edustavien osakkeiden luovutushinnaksi määräytyy 54.500.000 USD vähennettynä Anadolu Ravintolan taseen nettovelan määrällä klo. tilinpäätöspäivä ja osakkeiden luovutussopimuksessa määriteltyjen muiden varojen ja velkojen nettoutus. Mainitun nettovelan ja muiden osakkeiden luovutussopimuksessa määritellyt varat ja velat vähentämällä laskettavan määrän ennakoidaan olevan noin 5-6 miljoonaa USD.

Boheme Investment GmbH on Wienissä/Itävallassa toimiva yritys, joka on qatarilaisen sijoittajan Kamal Saleh Al Manan tytäryhtiö. Kamal Saleh Al Manalla on kumppanuus yhtiössä, joka johtaa McDonald's-ravintoloiden franchising-toimintaa Qatarissa.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar