Citroen May -kampanja tarjoaa houkuttelevia mahdollisuuksia

Citroen May -kampanja tarjoaa houkuttelevia mahdollisuuksia
Citroen May -kampanja tarjoaa houkuttelevia mahdollisuuksia

Citroën saa hymyn huulille niille, jotka haluavat ostaa uuden auton erikoislainamahdollisuuksilla ja käteisalennuskampanjoilla toukokuussa. Citroën tarjoaa edullisia 0-korkoisia lainoja tai edullisia käteisostovaihtoehtoja auto- ja kevyiden kaupallisten tuotevalikoimaansa varten.

Citroën C3 tarjotaan 40 kuukauden laina-ajalla ja 12-korkoisilla lainoilla 0 tuhannella TL:llä tai 65 kuukauden ja 12 % korkolainoilla 0,89 tuhannella TL:llä, tarjolla kaikille versioille. Toukokuussa Citroën C3 Aircross SUV-malliperheen voi ostaa 60 kuukauden laina-ajalla ja 12-korkoisella lainalla 0 tuhannella TL:llä tai 100 kuukauden laina-ajalla ja 12 % korolla 0,89 tuhannella TL:llä. Voimakkaasti muotoiltu Citroën C4 -malli puolestaan ​​herättää huomion 60 kuukauden ja 12-korkoisella lainalla 0 tuhannella TL:llä tai 100 kuukauden maturiteetilla ja 12 % korolla 0,89 tuhannella TL:llä. Citroën C5 Aircross SUV-malli, joka eroaa kilpailijoistaan ​​ylivoimaisilla mukavuusominaisuuksillaan, on saatavilla Citroënin esittelytiloissa 90 kuukauden maturiteetilla ja 12-korkoisella luotolla 0 tuhannella TL:llä tai 175 kuukauden maturiteetilla ja 12 % korolla 0,99 eurolla. tuhatta TL. Citroën Berlingo Combi Boiler, jossa on mukavuustason uudelle tasolle vieviä laitteisto-ominaisuuksia, odottaa omistajiaan 90 kuukauden laina-ajalla ja 12-korkoisella lainaoptiolla 0 tuhannella TL:llä tai 145 kuukauden maturiteetilla ja 12 % korolla. laina-optio 0,89 tuhatta TL.

Mukavuutta ja väriä elämään lisäävät Citroën-maailman autot odottavat uutta autoa ja kevyttä hyötyajoneuvoa ostavia käyttäjiä edullisilla kampanjoilla myös toukokuussa. Vuoden 2022 mallin Citroën C3, joka tarjoaa jännittäviä elämyksiä erilaisilla räätälöintiyhdistelmillä ja tarjoaa käyttäjilleen lisää mukavuutta automaattivaihteistolla, on ostettavissa sekä kaikissa malleissa voimassa olevalla 40 kuukauden 12-korkoisella lainaoptiolla 0 tuhannella TL:llä, ja hinnat alkaen 365 tuhatta TL. Suunnittelun ja tekniikan yhdistävä vuoden 2022 malli Citroën C4 odottaa uusia omistajiaan 60 kuukauden ja 12-korkoisella lainalla 0 tuhannella TL:llä tai 100 kuukauden maturiteetilla ja 12 % korolla 0,89 tuhannella TL:llä. Feel-varusteltu Citroën C6 -malli 1.2-vaihteisella manuaalivaihteistolla ja 4-litraisella bensiinimoottorilla odottaa uusia omistajiaan hinnoilla alkaen 524 tuhatta 500 TL. Mukavuuden, muotoilun ja toimivuuden yhdistävä vuoden 2022 malli Citroën C5 Aircross SUV-malliperhe tarjoaa 90 kuukauden laina-ajan ja 12-korkoisen 0 tuhannen TL:n tai 175 kuukauden lainan 12 % korolla 0,99 tuhatta TL alkaen. alkaen 780 tuhatta TL Citroën Showroomissa odottavat uusia omistajiaan. Vuoden 2022 mallin Citroën C3 Aircross SUV voimakkaalla ulkonäöllään, monipuolisuudellaan, edistyneillä ajoturvallisuutta ja mukavuutta tukevilla teknologioillaan, segmenttinsä suurimmalla sisustuksella sekä parhaalla takaistuimella ja pääntilalla on toisaalta 60 kuukauden maturiteetti. ja 12-korkoinen lainamahdollisuus 0 100 TL tai 12 0,89 TL. Se aikoo tavata uudet omistajansa toukokuussa hinnoilla alkaen 498 tuhatta 500 TL XNUMX kuukauden XNUMX % korkolainaoptiolla TL:lle.

Houkuttelevia mahdollisuuksia Vuoden maineikkaimmalta kaupalliselta automerkiltä!

Suunnittelun, käytännöllisyyden ja modulaarisuuden innovatiivisia ratkaisuja tarjoava ja ajonautinnon lisääminen multimediaominaisuuksillaan tarjoava Citroën Berlingo Kombi esittelee uusille omistajilleen Citroënin esittelytiloissa 90 kuukauden laina-ajan ja 12-korkoisen 0 tuhannen TL:n tai 145 kuukauden lainan. erääntymisaika ja 12 % korkolaina 0,89 tuhatta TL. odottaa. Modulaarisesti suunniteltu 2022-mallin Citroën Berlingo Van, Kombivan-luokan edelläkävijä, on ostettavissa 90 kuukauden maturiteetilla ja 12-korolla laina-optiolla 0 tuhannella TL:llä tai 145 kuukauden laina-ajalla ja 12 % korolla 0,89 tuhatta TL. Citroen; Ergonominen muotoilu ja teknologiset varusteet yhdistävät Jumpy-mallit tarjoavat 90 kuukauden maturiteetti- ja 12-korkoisen lainavaihtoehdon 0 tuhannelle TL:lle tai 145 kuukauden maturiteetin ja 12 % korkolainan 0,89 tuhannelle TL:lle ja 100 kuukauden laina-ajan. 12 tuhatta TL Jumpy Van -malleihin Se tarjoaa 0-korkoisen lainan tai 120% lainakampanjan 18 kuukauden maturilla 0,89 tuhannella TL:llä. Citroën tarjoaa suuren kapasiteetin ja mukavuuden yhdistävän Jumper-mallin käyttäjille 120 kuukauden 12-korkoisella lainalla 0 tuhannella TL:llä tai 150 kuukauden lainalla 18 % korolla 0,89 tuhannella TL:llä.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar