Missä kestävyystesti on, siellä on Toyota

Missä kestävyystesti on, siellä on Toyota
Missä kestävyystesti on, siellä on Toyota

Toyota oli yksi "TK Cowboy Ranch Internationalin ja National Equestrian Endurance Competitions" -kilpailujen järjestäjistä, joissa se korosti vahvuutta ja kestävyyttä erottuvina ominaisuuksineen. Kun Kırklarelissa järjestettiin kilpailut 100 ja 120 kilometrin Igneada Longozissa, 40, 60 ja 80 kilometrin Strandja Forestsissa; Tapahtumassa suurta huomiota herätti Toyotan osasto kaupallisine malleineen ja hybridituotevalikoimaineen.

Vierailijoilla on mahdollisuus testata hybridituotevalikoimaa yhdessä ”Toyota Professional” -perheen Proace Cityn ja Proace Cargon kanssa kauniissa luonnossa; Toyotan ”voittamaton” pick-up Hilux otti myös paikkansa osastolla. Hiluxin testaamisen lisäksi osallistujilla oli mahdollisuus kokea 360 asteen seikkailu VR-laseilla digitaalisessa ympäristössä.

Tapahtuma, jossa oli varsin mukavia hetkiä, kesti 3 päivää. Ensimmäistä kertaa maailman historiassa Mustanmeren rannikolla nähtiin hevosten ja ratsastajien vaikea kamppailu kilpailuissa, joihin osallistui 70 ratsastajaa Turkista, Kreikasta, Bulgariasta, Irlannista ja Yhdistyneistä arabiemiirikunnista. Kilpailun lopussa pätevöityneet kaksi turkkilaista urheilijaa hevosineen läpäisivät menestyksekkäästi Espanjassa järjestettävän maailmanmestaruuskilpailun ensimmäisen vaiheen.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar