Ainutlaatuinen kokemus Sakip Sabanci -museossa

Ainutlaatuinen kokemus Sakip Sabanci -museossa
Ainutlaatuinen kokemus Sakip Sabanci -museossa

David Hockneyn Coming of Spring, Normandy, 2020 -näyttely, jonka Sakıp Sabancı -museo järjestää Akbankin tuella, isännöi hyvin erityistä tapahtumasarjaa.

Sakıp Sabancı -museo yhteistyössä Cihangir Yogan kanssa esittelee ainutlaatuisen joogakokemuksen galleriassa, jossa David Hockneyn 116 iloista ja optimistista teosta tallentavat kevään tuloa hetki kerrallaan.

Kevät, Hengitys, Taide, joka muistuttaa luonnon jatkuvasta uudistumisesta; Museon jooga on avoin kaikentasoisille joogan harrastajille. Rajoitettu määrä lippuja tapahtumaan, joka järjestetään lauantaina 21. toukokuuta, 4. kesäkuuta, 18. kesäkuuta, 2. heinäkuuta ja 23. heinäkuuta klo 08.30-09.30, on ostettavissa SSM:n verkkosivuilta.

David Hockneyn Arrival of Spring, Normandy, 20 -näyttely, joka koostuu 21 maalauksesta David Hockneylta, jota pidettiin yhtenä 19- ja 116-luvun inspiroivimmista taiteilijoista iPadilla kotonaan Normandiassa Covid-2020:n ensimmäisenä aikana. kevään tuloa ennustava epidemia, johon voi tutustua SSM:ssä asti

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar