Osittaiset kokeilut aloitettiin TOGG-tehtaalla

TOGG aloitti kokeet kappaleiden kanssa
Osittaiset kokeilut aloitettiin TOGG-tehtaalla

208 robottia, joiden asennus valmistui Togg Gemlik Facilityyn, joka on määritelty "enemmän kuin tehdas" toiminnoineen saman katon alle kootuksineen sekä älykkäillä ja ympäristöllisillä ominaisuuksillaan, aloitti osittaiset kokeet kokeilujen jälkeen ilman osia.

Suunnitelmien mukaisesti Gemlik Facilityn rakennustyöt, joka on Toggin "Matka innovaatioon" -tavoitteen ydin, lähestyvät kovaa vauhtia loppuaan. Korinrakennuksen 97 robottia, joista 208 prosenttia on valmis, ovat aloittaneet osittaiset testit solupohjaisesti, osattomien kokeiden jälkeen. Tätä vaihetta seuraa koetuotanto, joka tehdään soluja yhdistämällä. Prosessin päätyttyä se on valmis massatuotantoon vuoden viimeisellä neljänneksellä.

Valmistuu kesäkuun loppuun mennessä

Toukokuussa 99 prosenttia maali- ja 95 prosenttia kokoonpanolaitoksesta oli valmis, samoin kuin Gemlik-tehtaan päällirakennuksen kehitystyöt. Maalaustehtaalla, jossa vedettiin 83 tuhatta 935 metriä sähköjohtoja ja 36 tuhatta 770 metriä putkistoa, säiliöt aloittivat vesikokeet. Kokoonpanolaitoksessa sähköjohdotuksia tehtiin 99 tuhatta 210 metriä ja putkistoja laskettiin 58 tuhatta 330 metriä. Yhteensä 1 miljoonan 200 tuhannen neliömetrin avoimelle alueelle rakennetun Togg Gemlik Facilityn rakentaminen valmistuu kesäkuun lopussa.

Sarjatuotanto askel askeleelta

Togg on valmis massatuotantoon vuoden 2022 viimeisellä neljänneksellä. Homologointitestien päätyttyä SUV, ensimmäinen C-segmentin ajoneuvo, tuodaan markkinoille vuoden 2023 ensimmäisen neljänneksen lopussa. Seuraavina vuosina C-segmentin sedan- ja viistoperämallit tulevat tuotantolinjalle. Seuraavina vuosina B-SUV:n ja C-MPV:n myötä perheeseen tulee 5:stä samaa DNA:ta kantavasta mallista koostuva tuotevalikoima. Togg suunnittelee valmistavansa yhteensä miljoona ajoneuvoa vuoteen 2030 mennessä ja 5 eri mallia yhdeltä alustalta.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar