Turkkilainen maailma tapaa Istanbulissa vahvistaakseen viestintää

Turkkilainen maailma tapaa Istanbulissa vahvistaakseen viestintää
Turkkilainen maailma tapaa Istanbulissa vahvistaakseen viestintää

Turkin valtioiden järjestön (TDT) media- ja tiedotusministerien ja korkean tason virkamiesten neljäs kokous pidetään huomenna Istanbulissa viestintäpuheenjohtajavaltion isännöimänä.

Media- ja tiedotusalan yhteistyötyöryhmän yhdeksäs kokous pidetään tänään osana Turkin valtioiden media- ja viestintäalan yhteistyön parantamiseen tähtäävää ohjelmaa.

Turkin valtioiden järjestön mediasta ja tiedotuksesta vastaavien ministerien ja korkeiden virkamiesten neljäs kokous pidetään huomenna.

Tässä yhteydessä Turkin valtioiden järjestön jäsenvaltioiden, Turkin, Azerbaidžanin, Kazakstanin, Kirgisian, Uzbekistanin sekä tarkkailijajäsenvaltion Unkarin ja Turkmenistanin ministerit, presidentit ja korkeat virkamiehet kokoontuivat keskustelemaan yhteisistä tutkimuksista ja hankkeista. media ja viestintä sekä yhteistyön kehittämiseen liittyvät asiat.

Turkin valtioiden järjestön pääsihteeri Bagdad Amrejev, presidentin viestintäjohtaja Fahrettin Altun ja Azerbaidžanin presidentin Ilham Alijevin apulaisulkoassistentti Hikmet Hacijev osallistuvat kokoukseen, jossa presidentti Recep Tayyip Erdogan puhuu osallistujille videoviestillä.

Kokoukseen osallistuivat myös Kazakstanin tieto- ja sosiaalinen kehitysministeri Askar Umarov, Unkarin ulko- ja kauppaministeriön turvallisuuspolitiikan apulaisministeri Peter Sztaray, Uzbekistanin presidentin tiedotus- ja joukkoviestintäviraston presidentti Asadjon Khojayev, Kirgisian kulttuuri-, tiedotus-, urheilu- ja ministeriö. Kokoukseen osallistuu tiedotuspolitiikan nuorisopoliittinen johtaja Salkyn Sarnogoyeva, Turkmenistanin suurlähettiläs Ankarassa Ishankuli Amanlyev valtuuskuntineen.

Ohjelman puitteissa paneelit "Julkisen diplomatian nouseva voima turkkilaisessa maailmassa: TV-sarja-elokuvateollisuus", "Turkin maailman digitaalinen tulevaisuus: Metaverse", "Yhteistyömahdollisuudet yleisradiotoiminnan valossa Turkin maailman yhteinen tulevaisuusvisio" ja "Disinformaation torjunta totuuden tuolla puolen aikakaudella" järjestetään.

Virallisten valtuuskuntien lisäksi ohjelmaan osallistuu turkkilaisen maailman media- ja viestintäinstituutioiden johtajia, asiantuntijoita, taiteilijoita, sosiaalisen median ilmiöitä, tutkijoita ja viestinnän tiedekunnan opiskelijoita.

Digitaalisella tekniikalla varustetussa kopissa ja aula-alueella osallistujat saavat tietoa jäsen- ja tarkkailijajäsenmaiden media- ja viestintäinstituutioiden toiminnasta.

Tapahtuman viimeisenä päivänä Viestinnän puheenjohtajavaltio järjestää kaikille osallistujille sosiaalisen ohjelman.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar