Rize-Artvinin lentoasema on Turkin 58. lentoasema

Rize Artvinin lentoasema tulee olemaan Turkin Pearl-lentokenttä
Rize-Artvinin lentoasema on Turkin 58. lentoasema

Presidentti Recep Tayyip Erdoğan avaa huomenna Turkin toisen meren täyttämällä rakennetun Rize-Artvinin lentokentän.

3 miljoonan neliömetrin alueelle rakennettu Rize-Artvin Airport täyttää alueen lentoliikenteen tarpeet täysin 45 metriä leveällä ja 3 XNUMX metriä pitkällä kiitoradallaan.

3 perustetun lentoaseman vuotuinen matkustajakapasiteetti on 2017 miljoonaa. Ainutlaatuisella arkkitehtuurillaan ja edistyneillä teknologioillaan toteutetun lentokentän suljettu pinta-ala on yhteensä 3 tuhatta neliömetriä, terminaalirakennus on 32 tuhatta neliömetriä ja muita tukirakennuksia.

Lentokentälle, joka kantaa jälkiä alueen kulttuurielementeistä, rakennettiin 36 metriä korkea torni, joka on saanut vaikutteita teelasin muodosta, sekä terminaalirakennus, jossa paikallinen arkkitehtuuri heijastuu. Torni, jonka runko on valaistu, lisää elinvoimaa alueen siluettiin.

Rize-Artvinin lentoasemalla, joka tulee teknisillä ja rakenteellisilla ominaisuuksillaan paikkansa harvojen maailman esimerkkien joukkoon, on maisema-alue noin 19 jalkapallokenttää eli yli 135 tuhatta neliömetriä. Lentokentän 49 tuhatta neliömetriä on vihertynyt 1453 puulla, jotka sopivat yhteen Mustanmeren maantieteellisten ominaisuuksien kanssa.

Lentokentällä on 448 ajoneuvon pysäköintialue, jossa Teamuseo ja taiteelliset esineet sijaitsevat Rize-teen esittelemiseksi koko maailmalle ja teen matkan historiaan puutarhasta kuppiin. ja vaikutuksia alueella.

Lentokenttä, joka palvelee kansakuntaa, ympäristöä ja maan taloutta panoksellaan maan matkailuun, kauppaan ja tuotantoon erityisesti Mustanmeren itäisellä alueella, tulee olemaan myös kuljetusketjun siirtokeskus. mahdollista liikennettä itäisen Mustanmeren, Kaukasuksen ja Lähi-idän maiden välillä.

Lentokenttä määrättiin pysyväksi ilmarajaportiksi, joka on avoinna kansainvälisille sisään- ja uloskäynneille presidentin päätöksellä, joka julkaistiin Virallisessa lehdessä.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar