Kuinka paljon virkamiehen ja SSK:n eläkkeelle siirtyminen heinäkuussa nousee? Mikä on viimeisin tilanne vuonna 2022 eläkkeelle siirtymisen korotusprosentti?

Kuinka paljon virkamiehet ja SSK eläkepalkat nousevat heinäkuussa Mikä on viimeisin tilanne eläkkeelle siirtymisessä
Kuinka paljon virkamiesten ja SSK:n eläkepalkat nousevat heinäkuussa Mikä on viimeisin tilanne vuonna 2022 eläkkeelle siirtymisessä?

Eläkkeellä olevaa heinäkuun nousua nostetaan tänä vuonna, kuten joka vuosi, ottaen huomioon inflaatioeron tammikuuhun verrattuna. Tänä vuonna SGK:n ja Bağ-Kurin eläkkeelle jääneiden yllätyskorotusten odotuksiin johtaneet lausunnot tulivat kuitenkin peräkkäin. No, kuinka paljon on eläkkeelle heinäkuun korotus, kuinka paljon se tulee olemaan?

Miljoonat SSK- ja Bağ-Kur-eläkeläiset seuraavat tarkasti uutisia eläkkeiden korotuksesta. Alin eläke nostettiin 2022 66 TL:stä 500 2 TL:iin vuoden 500 1 prosentin korotuksen jälkeen. Mikä on pienin eläke (palkka) ja paljonko se tulee olemaan? Kun kysymys oli esityslistalla, työ- ja sosiaaliturvaministeri Vedat Bilgin antoi lausunnon. Ministeri Bilgin viittasi heinäkuun vaellukselle XNUMX. toukokuuta; hän ei kuitenkaan antanut uutta lausuntoa myöhemmin.

Touko- ja kesäkuun inflaatiolukujen julkistamisen jälkeen heinäkuun 2022 nousu selviää. Kun virkamiesten inflaatioeron ja eläkkeiden korotus määräytyy suoraan 6 kuukauden inflaatiovauhdin mukaan, niin eduskunnan viime kaudella hyväksymän sosiaaliturvaasetuksen mukaiset lisäkorotukset ovat esityslistalla.

SSK- ja Bağ-Kur-eläkkeet nousevat vuosittain kaksi kertaa niin suoraan kuin 6 kuukauden inflaatio, mutta myös virkamiehet ja virkamiehet saavat inflaatioeron lisäyksen kahdesti vuodessa.

Turkin tilastolaitos (TUIK) julkisti huhtikuun 2022 inflaatioluvut. Huhtikuun inflaation julkistaminen vahvisti vihjeitä eläkkeellä olevien ja virkamiesten heinäkuun nousuun.

TURKSTAT ilmoitti, että kuluttajahintaindeksi, joka oli joulukuussa 686,95, nousi huhtikuussa 904,79:ään. Tässä tapauksessa 4 kuukauden inflaatioksi kirjattiin 31,71 prosenttia.

Mikä on viimeisin tilanne eläkesuhteessa?

Tammi- ja heinäkuun palkankorotukset, jotka tehdään kahdesti vuodessa, vastaavat edellisen 6 kuukauden inflaatiota.

Toisin sanoen SSK- ja Bağ-Kur-eläkeläiset saavat heinäkuussa korotuksen yhtä paljon kuin joulukuun ja kesäkuun välisen 6 kuukauden inflaatio. Tämä luku herätti huomion 4 prosentissa toistaiseksi 31,71 kuukauden lukujen mukaan.

Touko- ja kesäkuun inflaatioluvut lisätään tähän lukuun. Vaikka korot olivat seuraavina kuukausina nolla, palkankorotus saatiin päätökseen 31,71.

Mitä tapahtui virkamiesten ja virkamiesten eläkesuhteelle?

Huhtikuun inflaatiolukujen julkistamisen jälkeen kävi selväksi, että myös virkamiehille ja virkamiehille jäävät erot. Myös virkamiehet ja virkamiehet eläkeläiset saavat korotuksen kahdesti vuodessa, kuten SSK ja Bağ-Kur eläkeläiset.

Nämä tammi- ja heinäkuun korotukset määräytyvät työehtosopimuksella. Virkamiehet ja virkamiehen eläkeläiset saavat erotuksen yhtä paljon kuin inflaatio, joka ylittää työehtosopimuskorotuksen. Huhtikuun inflaatiolukujen mukaan on syntynyt 4 kuukauden palkkatilit.

Virkamiesten ja virkamieseläkkeellä olevien työehtosopimusneuvotteluissa korotettiin tammikuussa 7.5 prosenttia. Heinäkuussa he saavat 7 prosentin lisäyksen työehtosopimusneuvotteluihin.

Tässä tapauksessa virkamiesten ja eläkkeellä olevien virkamiesten (4-31,71) 7,5 kuukauden inflaatioero oli 24,21 prosenttia.

Virkamiesten lisäys 4 kuukauden inflaation mukaan 31,21 prosenttia

Kun tähän lukuun lisätään 7 prosentin työehtosopimusneuvottelujen hinnankorotus, virkamieskorotus perustuu 4 kuukauden lukuihin; Se on jo herättänyt huomiota 31,21 prosentilla. Kuten SSK- ja Bağ-Kur-eläkkeissä, tähän korkoon lisätään touko- ja kesäkuun inflaatioluvut.

Äskettäin julkaistun keskuspankin markkinaosapuolitutkimuksen mukaan toukokuun odotettu inflaatio oli 2,86 prosenttia, kun taas kesäkuun inflaatio oli 2,25 prosenttia.

SSK, Bağ-Kur eläkkeellä heinäkuun nousuprosentti 38,5 prosenttia

Jos nämä odotetut inflaatioluvut toteutuvat; Kuluttajahintaindeksi nousee 951,60:een ja 6 kuukauden inflaatio 38,5 prosenttiin.

Tämä kuuden kuukauden inflaatioluku on SSK- ja Bağ-Kur-eläkkeelle jääneiden heinäkuun nousu.

Virkamiehet ja eläkkeellä olevat virkamiehet heinäkuussa nousuprosentti 38 prosenttia

Virkamiehet ja eläkeläiset saivat tammikuussa 7,5 prosentin työehtokorotuksen. Kun otetaan huomioon tämän yläpuolella toteutuva 6 kuukauden inflaatioluku ja heinäkuussa 2022 toteutettava 7 prosentin työehtosopimuskorotus, virkamieskorotus on heinäkuussa 38 prosenttia.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar