Alstom toimittaa 130 veturia Badeniin, Saksaan

Coradia Stream SFBW

Alstom, maailman johtava älykkään ja kestävän liikkuvuuden toimittaja, on allekirjoittanut sopimuksen 130 Coradia Stream High Capacity (HC) sähköisen kaksikerroksisen junan toimittamisesta Landesanstalt Schienenfahrzeuge Baden-Württembergille (SFBW) Baden-Württembergin verkkoon Saksaan. Junien toimituksen lisäksi Alstomilla on sopimus täyden palvelun kunnossapidosta 30 vuoden ajan varmistaakseen junien häiriöttömän käytettävyyden. Lisäksi sopimus varaa mahdollisuuden tilata jopa 100 lisäjunaa. Se on arvoltaan noin 130 miljardia euroa ensimmäisistä 2,5 junasta ja yli 30 vuoden huollolla, mikä on Alstomin kaikkien aikojen suurin tilaus Saksassa.

”Tämä sopimus on epäilemättä virstanpylväs Alstomin ja Baden-Württembergin osavaltion välisessä yhteistyössä. "Huippuluokan junat, kuten Coradia Stream High Capacity -junamme, ovat paras vastaus kysymykseen, kuinka vastata kestävien ja tulevaisuuden kestävien liikkumisratkaisujen kasvavaan tarpeeseen Saksassa", sanoi Müslüm Yakisan, Alstomin alueellinen DACH:n johtaja. ”Olen iloinen siitä, että suuren kapasiteetin konseptimme vetoaa SFBW:hen ja että Alstom on valittu tulevaisuuden liikkuvuuden kumppaniksi Baden-Württembergiin. Tämä päätös on todiste siitä, että vihreät ja digitaaliset ratkaisumme vastaavat parhaiten tämän päivän ja huomisen tarpeita alueellisessa liikkuvuudessa Saksassa.

”Kun allekirjoitimme sopimuksen, asetimme erittäin korkeat vaatimukset ajoneuvojen suorituskyvylle ja teknologialle. Matkustajien mukavuuden osalta asetamme alueelliselle rautatieliikenteelle uusia standardeja, joita ei ole vielä saavutettu Saksassa. Nämä junat ovat sprinttejä paikallisliikenteessä. "Haluamme houkutella lisää matkustajia näillä junilla", sanoi Winfried Hermann, Baden-Württembergin liikenneministeri. ”Alstomin on varmistettava junien päivittäinen sujuva kulku ns. elinkaarimallin (LCC-mallin) puitteissa. Huolimatta erittäin tehokkaista ajoneuvoista, joiden huippunopeus on 200 km/h, olemme huolehtineet myös erittäin energiatehokkaiden ajoneuvojen valmistamisesta. Alstom vastaa myös energiankulutuksesta sopimuskauden aikana.

”Kiinnitimme ajoneuvojen suunnittelussa erityistä huomiota matkustajien mukavuuteen. Siellä on lepotuoleja, hyvin suunniteltuja istuinalueita, liikuntarajoitteisille tarkoitettuja tiloja sekä innovatiivinen valaistuskonsepti ja tehokas Wi-Fi”, lisää Volker M. Heepen, Landesanstalt Schienenfahrzeuge Baden-Württembergin toimitusjohtaja.

Nelivaunuiset junat koostuvat kahdesta kaksikerroksisesta ohjausvaunusta ja kahdesta yksikerroksisesta keskivaunusta, joissa on yhteensä 380 istumapaikkaa. Niiden pituus on 106 metriä ja ne voivat toimia usealla vetovoimalla. Junat on rakennettu SFBW:n vaatimusten mukaisesti ja edistävät nykyaikaista liikennettä alueella. Ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, lukuisat matkapuhelimien ja kannettavien tietokoneiden latausmahdollisuudet sekä lukuvalot lisäävät kaikki nautinnollista matkakokemusta.

Lisäksi rentoutumisalueet, konferenssi- ja perhelokerot tarjoavat korkeatasoista mukavuutta, kun taas monikäyttöiset lokerot tarjoavat tilaa suurille matkatavaroille, rattaille ja polkupyörille. Leveät yksilehtiset ovet ja optimoidut avautumis- ja sulkeutumisajat takaavat nopean sisään- ja ulostulon. Liikuntarajoitteiset matkustajat voivat nauttia matkustamisen ylellisyydestä samalla mukavuudella kuin muut matkustajat. Esimerkiksi ajoneuvojen kynnykset mahdollistavat portaaton pääsyn vakiolaiturilta, joka on 760 mm kiskojen yläpuolella, ja eri laiturikorkeuksilla sijaitseville asemille ohjaamossa on erikoishissit pyörätuolimatkustajille.

"Digital Node Stuttgart" (DKS) -nimisen majakkaprojektin, Saksan ensimmäisen digitalisoidun rautatiesolmun, puitteissa junat on varustettu myös nykyaikaisella merkinanto- ja automaatioteknologialla. Ne ovat toiminnassa vuonna 2025 samanaikaisesti DKS:n kahden ensimmäisen divisioonan kanssa. Ajoneuvojen myöhempi päivitys CCS 2022:een, Euroopan talousalueen rajat ylittävää liikennettä koskevan eurooppalaisen standardin tulevaan kehitykseen, toteutetaan vuoden 2027 puoliväliin mennessä. Tämä mahdollistaa DKS:n kaikkien kolmen osan käytön.

Alstomilla on oikeus tehdä jälkiasennussopimus olemassa oleviin SFBW Talent 3- ja Flirt 3 -ajoneuvoihin. kazanoli. Uudet Coradia Stream High Capacity -junat varustetaan myös ajoneuvolaitteilla Euroopan junanvalvontajärjestelmän (ETCS) tasoille 2 ja 3 sekä automatisoidulle junaoperaatiolle (ATO) automaatioasteen 2 (GoA) tasolle. Ensimmäistä kertaa Saksassa uudet ajoneuvot varustetaan junan eheyden valvontajärjestelmällä (TIMS) ja ETCS Level 3 -järjestelmällä sekä osittaisissa vaiheissa Future Railway Mobile Communications Systemillä (FRMCS). Tämä mahdollistaa tiukemman, intensiivisemmän ja energiatehokkaamman ajon digitaalisesti ennakoivan signaloinnin ja ajokomentojen avulla. Se lisää alueliikenteen tehokkuutta ja luotettavuutta erityisesti raskaasti käytetyillä radoilla. Yleisesti sujuvamman junaliikenteen ansiosta matkustajat voivat odottaa tiheämpiä ja turvallisempia yhteyksiä. Tällä tavalla, yhdistämällä kestävyyden, kapasiteetin ja mukavuuden Coradia Stream High Capacityn kanssa, Alstom auttaa tekemään alueellisesta liikenteestä vihreämpää, älykkäämpää ja mukavampaa pitkällä aikavälillä.

Coradia Stream on huippuluokan, matalalattiainen, korkean suorituskyvyn sähköinen moniyksikkö (EMU), jonka huippunopeus on jopa 200 km/h ja joka tarjoaa modulaarisen rakenteen, jonka avulla käyttäjät voivat valita parhaan kokoonpanon. ja juoda. Euroopan markkinoille kehitetty Coradia Stream voi toimia kaikissa tärkeimmissä Euroopan sähkönsyöttöjärjestelmissä. Yhteensä yli 730 Coradia Stream -junaperheeseen perustuvaa junaa tilattiin Italiasta, Luxemburgista, Hollannista, Saksasta, Tanskasta ja Espanjasta, ja tuloksena oli todistettu tuote. Junaperhe tarjoaa myös päästöttömiä vetoratkaisuja, kuten akkuja tai vetyä sähköistämättömille radoille.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar