We Carry for Women -projekti esiteltiin viejille Mersinin satamakaupungissa

We carry for women -hanke esiteltiin viejille sammen satamakaupungissa
We carry for women -hanke esiteltiin viejille sammen satamakaupungissa

Digitaalisten paneelien sarjan Välimeren jalka, joka kokosi yhteen projektin "We Carry for Women", jonka DFDS Mediterranean Business Unit toteutti yhteistyössä KAGIDERin kanssa Anatolian viejien kanssa, pidettiin Mersinin satamakaupungissa.

”We Carry for Women” -projekti, joka toteutetaan yhteistyössä DFDS Mediterranean Business Unitin ja KAGIDERin kanssa, esitetään edelleen Anatolian liike -elämälle ja naisviejille Dünya Newspaperin tuella. Digitaalisten paneelien sarjan uusi pysäkki oli satamakaupunki Mersin.

KAGIDER Hallituksen puheenjohtaja Emine Erdem, DFDS Mediterranean -liiketoimintayksikön viestintä- ja markkinointipäällikkö Özlem Dalga, DFDS Mediterranean -liiketoimintayksikön myynti- ja liiketoiminnankehitysjohtaja Önder Başboğa, UND (International Transporters Association) Hallituksen puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Muhittin Ocak, Mersin Chamberin varapääsihteeri yrityksestä Shipping Ezgi Biçer Uçar, Berdan Civata A.Ş. Pääjohtaja Zeynep Şemsi Aysalar ja Dünya -sanomalehden puheenjohtaja ja kirjailija Hakan Güldağ osallistuivat paneeliin.

uusia mahdollisuuksia

Önder Başboğa, DFDS Mediterranean -liiketoimintayksikön myynti- ja liiketoimintakehitysjohtaja, totesi, että "We Carry for Women" -hankkeella he antoivat tärkeän logistisen tuen naisten viejien osallistumiselle talouteen ja heidän laajentumiselle uusille markkinoille, ja totesi että he uskovat, että maamme väestörakenteessa naisviejämme voivat saada suuremman osuuden viennistämme, joka kasvaa päivä päivältä. Özlem Dalga, DFDS Mediterranean -liiketoimintayksikön viestintä- ja markkinointipäällikkö, lisäsi, että he eivät ainoastaan ​​tue naisyrittäjien vientiä, vaan myös löytävät uusia mahdollisuuksia yrittäjille yhteistyössä KAGIDERin kanssa. Muistutti, että he toivat yhteen noin 2 naisyrittäjää digitaalisessa B80B -kokouksessa, jossa he toivat yhteen naisyrittäjiä Turkista ja Italiasta, Dalga sanoi, isännöi Women Entrepreneurs Association (KAGIDER). ) järjestetään Istanbulissa. Hän totesi uskovansa tarttuvansa uusiin mahdollisuuksiin.

Paneelissa Dalga välitti "We Carry for Women" -hankkeen laajuuden ja yksityiskohdat naisyrittäjille ja esitti ehdotuksia.

KAGIDERin hallituksen puheenjohtaja Emine Erdem totesi paneelissa, että KAGIDER isännöi Istanbulissa 5 .-- 68. Marraskuuta World Entrepreneurial Women Associationin (FCEM) 4. maailmankongressia, jossa on 6 miljoonaa jäsentä maailmanlaajuisesti. että naisyrittäjät löytävät uusia liiketoimintamahdollisuuksia ulkomailta, hän korosti, että se tarjoaa heille mahdollisuuden luoda yhteyksiä.

Hän totesi, että he työskentelevät edelleen naisyrittäjien hyväksi avatakseen ulkomaisille markkinoille ja päästäkseen uusille markkinoille, ja tässä yhteydessä he ovat avainasemassa uusissa mahdollisuuksissa digitaalisissa B2B -kokouksissa Italian naisyrittäjäyhdistyksen AIDDA -valtuuskunnan kanssa. DFDS Välimeri -liiketoimintayksikkö.

Mersin Shipping Chamber of Shippingin apulaispääsihteeri Ezgi Biçer Uçar totesi paneelissa, että Mersin kuuluu nettoviejäkaupunkimme, sillä on hyvät vientitulokset ja että Mersinin talouden liikkeellepaneva voima on merikauppa. Tässä mielessä hän totesi, että logistinen tuki vahvistaa suorituskykyä entisestään.

Muhittin Ocak, UND (International Transporters Association), hallituksen varapuheenjohtaja, mainitsi, että kilpailukykymme kasvaa, kun voimme vähentää logistiikkatoiminnan kustannuksia. Paneelissa Berdan Civata A.Ş. Pääjohtaja Zeynep Şemsi Aysalar totesi, että niiden yritykset, jotka vievät tuotteita 70 maahan ja joilla on T & K -keskuksia, pitävät myönteistä syrjintää tärkeänä ja edistävät naisten työllisyyttä alalla. Tässä yhteydessä hän korosti, että hänen tehtaidensa ja seitsemän eri yrityksen johtajat ja osastojen johtajat ovat naisia, ja tämä on alan kannalta tärkeää.

DFDS Mediterranean Business Unit ja KAGIDER tarjoavat ilmaista kuljetustukea 50 naisyrittäjän vientituotteille 1 vuodeksi.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar