Turkin jaetun tieverkon pituus kasvoi 28 339 kilometriin

Turkin jaettu tieverkosto on saavuttanut tuhat kilometriä
Turkin jaettu tieverkosto on saavuttanut tuhat kilometriä

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu tapasi International Transporters Associationin hallituksen jäsenet Leventissä pidetyssä kokouksessa. Ministeri Adil Karaismailoğlu teki tärkeitä julkilausumia Kansainvälisen kuljetusliiton toimistossa Leventissä pidetyssä kokouksessa ja kiinnitti huomiota Turkin geostrategiseen ja geopoliittiseen sijaintiin. sekä Kaukasuksen maista ja Venäjältä. Se on myös keskellä Afrikkaan johtavia pohjois-etelä-käytäviä. " sanoi.

"Ilmoitimme hallitsevamme asemaamme maailman kauppareiteillä"

Ministeri Karaismailoğlu totesi, että tieliikenteen ala, jolla on tärkeä rooli tuonti- ja vientitoiminnan toteuttamisessa, on liikkeellepaneva voima, joka muodostaa taloutemme selkärangan. kuljetus, joka vaikuttaa suoraan kaikkiin muihin aloihin valmistajasta viejään, yhdestä kuorma -auton omistajasta laivastoon.Se koskettaa 84 miljoonaa ihmistämme renkaiden toimittajasta varaosien valmistajaan, ravintoloitsijaan. Rakentaessamme mukavia ja turvallisia teitämme Turkin ympärillä vahvistimme myös maamme siteitä maailmaan ja saimme logistisen väitteen. Tänään olemme julistaneet hallitsevamme asemaamme maailman kauppareiteillä ”.

"Lisäsimme jaetun tieverkomme 28 tuhanteen 339 kilometriin"

Ministeri Karaismailoğlu totesi, että viimeisen 19 vuoden aikana yli 1 biljoonaa 119 miljardia liiraa on investoitu maamme liikenne- ja viestintäinfrastruktuuriin ja että he käyttivät 689,2 miljardia liiraa eli 62 prosenttia valtatieihin. Lisäämällä, että ne ovat ratkaisseet infrastruktuuri- ja päällirakenneongelmat sekä itä-länsi-käytävillä että pohjois-etelä-akseleilla suurelta osin tehtyjen investointien ansiosta, Karaismailoğlu sanoi: "Lisäsimme olemassa olevaa jaettua tieverkostoa, joka oli 2003 tuhatta 6 kilometriä ennen 101, 28 tuhatta 339 kilometriä. Uskon vilpittömästi, että investointimme moottoriteihin muodostavat tärkeimmän pilarin tiellämme tulla yhdeksi suurimmista talouksista maailmassa. ”

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar