UTIKADin uusi toimitusjohtaja on julkistettu

utikadinin uusi toimitusjohtaja on julkistettu
utikadinin uusi toimitusjohtaja on julkistettu

UTIKADin, International Forwarding and Logistics Service Providers Associationin, uusi toimitusjohtaja on julkistettu.

UTIKADin pääjohtajana vuodesta 2011 toiminut Cavit Uğur ilmoitti eroavansa yhdistyksestämme lokakuun lopusta lähtien, ja UTIKADin alakohtaisten suhteiden johtaja Alperen Güler nimitettiin hänen tilalleen hallituksen päätöksellä johtajista.

Alperen Güler, joka tulee UTIKADin pääjohtajaksi 1. marraskuuta 2021, sanoi: ”UTIKADin hallituksen luottamuksen ja päätöksen seurauksena jatkan tehtävääni UTIKADin toimitusjohtajana Johtokunta 1 alkaen. Minulla oli tilaisuus jatkaa velvollisuuttani, jonka aloitin yhdistyksen asiantuntijana, myöhemmin alakohtaisten suhteiden johtajana. Tässä prosessissa pystyin tutustumaan logistiikka -alaan paremmin ja edustamaan jäseniämme kansallisilla ja kansainvälisillä alustoilla. Parantaaksemme UTIKADin toimintaa, jatkamme työtämme päättäväisesti, että olen uuden tehtäväni arvoinen hallituksen hyväksynnän, vision ja jäsenten tuen perusteella. ”

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar