GUHEMissa pidettiin Bursassa järjestetty yhteinen mielen kokous, johon osallistui jaostoja ja hyödykepörssejä

Yhteinen mielikokous, johon osallistuivat kamarit ja hyödykkeiden pörssit Bursassa, pidettiin luottamuksellisesti
Yhteinen mielikokous, johon osallistuivat kamarit ja hyödykkeiden pörssit Bursassa, pidettiin luottamuksellisesti

Bursassa järjestettyjen kamarien ja hyödykepörssien osallistuessa 20. yhteisen mielen kokoukset pidettiin Bursan kauppa- ja teollisuuskamarin isännöimässä Gökmen -avaruusilmailun koulutuskeskuksessa (GUHEM).

GUHEMissa järjestettiin 13. yhteisen mielen kokouksen 20. päivä, joka kokosi yhteen 2013 Bursassa toimivaa kamaria ja hyödykepörssiä. Bursan kauppa- ja teollisuuskamarin (BTSO) hallituksen puheenjohtaja İbrahim Burkay, joka puhui kokouksissa, joihin osallistuivat jaostot ja hyödykemarkkinoiden johtajat, neuvoston puheenjohtajat ja hallituksen jäsenet, sanoi, että yhteisen mielen kokoukset He aloittivat vuonna XNUMX. Tavoitteena oli viedä Bursa kohti yhtenäisyyttä ja solidaarisuutta vahvempaan tulevaisuuteen. Hän sanoi, että siitä on tullut perinne. Puheenjohtaja Burkay totesi, että nämä kokoukset vahvistivat kamarien ja hyödykemarkkinoiden välistä yhteistyötä ja solidaarisuutta, ja kiitti kaikkia jaostoja ja hyödykkeiden vaihtoa osallistumisesta.

"NÄKYMÄN TYÖ, JOKA MUOTTAA SEURAAVAT 50 VUOTTA GUHEM TURKKIA"

BTSO: n hallituksen puheenjohtaja İbrahim Burkay, joka kertoi Gökmenin avaruusilmailun koulutuskeskuksesta, korosti, että GUHEM on visio, joka muotoilee Turkin seuraavat 50 vuotta. Presidentti Burkay totesi, että kaikki kehittyneet taloudet ympäri maailmaa ovat tehneet merkittäviä investointeja avaruuteen ja ilmailuun: ”Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Ranskassa on keskuksia, jotka toteuttavat muutoksen, erityisesti ohjatakseen nuoren sukupolven näille alueille. . GUHEMista tuli Turkin ensimmäinen ilmailu- ja avaruusaiheinen interaktiivinen koulutuskeskus tällä alalla. ” sanoi.

“AVAUSPISTEEMME VUODENEE”

Presidentti Burkay totesi, että pandemiaprosessista on jäänyt yli 1,5 vuotta, ja presidentti Burkay korosti, että Bursan teollisuustuotanto, vienti ja investoinnit ovat normalisoituneet myönteisesti. Huomatessaan, että Bursan vienti oli 9 miljardia dollaria vuoden yhdeksän ensimmäisen kuukauden aikana, presidentti Burkay huomautti, että Bursan korot ja tilaukset ovat lisääntyneet merkittävästi kaikilla aloilla, erityisesti viimeisen ajanjakson aikana. Sanomalla, että he BTSOna nopeuttivat kansainvälisiä messuja, B11B- ja hankintakomiteaorganisaatioita, jotka avaavat tietä vientialoille, İbrahim Burkay sanoi: ”Meidän on keskityttävä vientiin uudella kaudella. Tänä aikana se on ulkomaankauppayhtiöidemme ainoa poistumispaikka. Kamarina järjestämme 2 messua ja hankintakomiteaorganisaatiota tämän vuoden loppuun asti ja 7 ensi vuonna. On erittäin tärkeää, että piirikamarimme ja tavarapörssimme osallistuvat näihin tapahtumiin. ” hän sanoi.

TOIMINTA ALOITETTU JENIŞEHİRISSÄ

Presidentti Burkay totesi, että ne ovat allekirjoittaneet tärkeän yhteistyön Turkish Cargon kanssa saadakseen nopeutta ja kustannusetua Bursa -yritysten ulkomaankaupassa. Nykyisessä kilpailuympäristössä logistiikka on yksi tärkeimmistä tehokkuutta lisäävistä asioista. Kamarimme tytäryhtiön BTSO Lojistik AŞ: n ja Turkish Cargon yhteistyön ansiosta yrityksillämme on mahdollisuus kuljettaa tuotteitaan 127 maahan Yenişehirin lentokentältä. 20. syyskuuta alkaen aloitimme tuonti- ja vientitapahtumat. Yenişehirissä, missä rahti otetaan vastaan ​​7/24, tavaroiden hyväksymismaksua ei veloiteta ennen 1. tammikuuta 2022. Kutsun kaikkia yrityksiämme hyötymään Logistics A: n tarjoamista palveluista. ” käytti lauseita.

"YHTEISET MIELENKOKOUKSET LISÄÄ ARVOA KUVAN TALOUDELLE"

Bursa Commodity Exchange (Bursa TB), hallituksen ja Turkin kamarien ja hyödykkeiden pörssiliiton (TOBB) hallituksen puheenjohtaja Özer Matlı totesi, että yhteinen nimittäjä on Bursa, ja totesi, että yhteisymmärryskokous, jonka he pitivät piirikamarien ja hyödykkeiden kanssa tuo lisäarvoa kaupungin taloudelle. Huomatessaan, että kaikilla aloilla on meneillään erittäin tuskallinen prosessi pandemian vuoksi, presidentti Matlı sanoi: ”Epidemian aikana ulkomaankaupan ja logistiikan kohtaamat vaikeudet tuovat viejät ja maahantuojat lähemmäksi digitaalista kauppaa tavanomaisista kauppatavoista. Turkki ja tietysti Bursa, jolla on vakava potentiaali elintarvike-, auto-, valmistus- ja koneteollisuudessa, pyrkii olemaan tärkein toimittaja uudessa kaupallisessa järjestyksessä erityisesti strategisilla aloilla, kuten energia, maatalous ja puolustus, vähentämällä ulkomaista riippuvuutta ja olla ylivoimainen aloilla. vaaditaan. " sanoi.

ELINTARVIKKEIDEN ILMOITTAMISEN ARVIOINTI

Özer Matlı sanoi kiinnittäessään huomiota elintarvikkeiden hintojen viimeaikaiseen nousuun: "Herra presidentti Recep Tayyip Erdoğan totesi keskipitkän aikavälin ohjelmassa, että sopimusmaatalousmekanismeja kehitetään maatalous- ja teollisuusintegraation varmistamiseksi. Jos tämä järjestelmä pannaan hyvin täytäntöön, se näyttää olevan yksi niistä tekijöistä, jotka vähentävät elintarvikkeiden inflaatiota helpottamalla suunnittelua kysynnän ja tarjonnan välillä. ” käytti lauseita. Özer Matlı puhui myös Bursan hyödykepörssin töistä ja kutsui kaikki jaostot ja hyödykemarkkinoiden johtajat Doğanbeyssa valmistuneen uuden palvelurakennuksen avajaisiin, joka pidetään lyhyen ajan kuluttua presidentin osallistuessa. Turkin kamarien ja hyödykkeiden pörssiliitto, herra Rifat Hisarcıklıoğlu.

TYÖNTEKIJÖIDEN VAHVUUS ON INEGOLISSA

İnegölin kauppa- ja teollisuuskamarin hallituksen puheenjohtaja Yavuz Uğurdağ kertoi 4. kansainvälisestä huonekalu- ja sisustusmessusta (MODEF EXPO), joka pidettiin 9.-45. Lokakuuta. Uğurdağ totesi, että Turkista ja ulkomailta saapuvien kävijöiden määrä kasvoi merkittävästi viime vuoteen verrattuna ja että messut vaikuttivat merkittävästi alaan erityisesti viennin osalta. Uğurdağ totesi, että huonekalu-, tekstiili-, kone- ja maatalousala ovat İnegölin talouden elinehto, ja totesi, että he eivät löytäneet työntekijöitä työskentelemään näillä aloilla, ja korosti, että olisi toteutettava toimia ammattikorkeakoulujen käsityksen muuttamiseksi. Uğurdağ lisäsi myös, että energiakustannukset ovat erittäin korkeat ja he odottavat energiantuotannon kannustavan julkisille ja valtiovarainministeriöiden alueille ja käyttämättömille maille.

YENISEHIR on matkalla olla logistinen perusta

Özden Çakır, Gemlik Commodity Exchange -johtaja, sanoi, että pörssinä he saivat maantieteellisen merkinnän rekisteröinnin Gemlik -oliiville ja he osallistuivat kotimaisiin ja kansainvälisiin messuihin tuotteen myynninedistämiseksi.

Yenişehirin kauppa- ja teollisuuskamarin puheenjohtaja Orhan Torun korosti, että Yenişehiristä tulee logistiikkatukikohta, kun käyttöön otetaan Yenişehirin lentoasemalla toimivan BTSO Lojistik A followingn jälkeinen korkeatasoinen Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli -rautatie.

Kokouksen jälkeen jaostojen ja vaihtojen päälliköt tarkastivat GUHEMin. GUHEMin pääjohtaja Halit Mirahmetoğlu kertoi näyttelyssä tehdyistä töistä ja keskustassa olevista mekanismeista.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar