Korkean jännitteen varoitus Kocaelille TCDD: stä

Kocaelille on annettu korkeajännitevaroitus tcdd: stä
Kocaelille on annettu korkeajännitevaroitus tcdd: stä

Turkin tasavallan valtionrautatiet (TCDD) sähköistystöiden yhteydessä varoittivat korkeasta jännitteestä Köseköy Yarımca -asemien välillä Kocaelissa.

TCDD: n pääosaston lausunnon mukaan "Gebze -Köseköy Railway 3rd and 4th Line Platform Construction, Infrastructure, Superstructure and Electrical Supply Rakennustyöt" -alueella 18. lokakuuta 2021 Köseköy - Yarımca -asemien välillä Köseköylle (mukaan lukien) Kırkikievler, İzmit, Derince., Tütünçiftlik, Yarımca (mukaan lukien) tavanomaisten rautateiden sähköistyslinjoille annetaan 27500 voltin energiaa.

Navigointi sähköjunan ilmajohtojen alla, pylväiden koskettaminen, johtimien lähestyminen ja pudonneiden lankojen koskettaminen; Se on vaarallinen hengen ja omaisuuden turvallisuuden kannalta, ja se on ilmoitettu rakkaille ihmisillemme.

ENERGIAN TOIMITUSPÄIVÄMÄÄRÄT JA REITIT

18. lokakuuta 2021 alkaen Köseköy - Yarımca -asemat Köseköy (sisältyy) Kırkikievler, İzmit, Derince, Tütünçiftlik, Yarımca (inclusive)

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar