IETT-tutkimusretket Eidissä

iett retkikunta juhlan aikana
iett retkikunta juhlan aikana

IETT tarjoaa pääsyn kuudelle eri teurastusalueelle 6 eri linjalla. IETT-lennot liikennöivät lauantain aikataulun mukaisesti 46. heinäkuuta alkaen. Koska perjantaina 15. heinäkuuta ei ole julistettu lomaksi, sitä käytetään normaalina työpäivänä. Loman 16. päivänä ja sunnuntaisin työskentelemme sunnuntain aikataulun mukaan. Metrobus-linjalla se toimii loman 1. päivänä sunnuntain aikataulun ja 1., 2. ja 3. päivänä lauantai-aikataulun kanssa. Lentoja tehdään muina päivinä normaalihinnalla.

Eid al-Adhan aikana on mahdollista mennä IETT: n 42-linjalla Alibeyköyn, Ferhatpaşan, Kayaşehirin, Avcılar Yeşilkentin, Sancaktepe Paşaköyn ja Pendik Kurnaköyn uhrialueille Euroopan ja Anatolian puolella. IETT järjestää myös suorat lennot uhrautumisalueille, kun 4 uutta linjaa avataan uhrijuhlaa varten.

On mahdollista mennä suoraan Ahmet Yesevista Kurnaköy qurban -basaariin KRB1-linjalla, Kaynarcasta Kurnaköy qurban -markkinoille KRB2-linjalla, Pendikistä Kurnaköyn uhritorille KRB3-linjalla ja Kartalin vankilasta Kurnaköyn uhritorille KRB4-linja.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar