Digitaalinen muutosprojekti rautatieopetuksessa DigiRail (VET) käyttöön

digitaalinen muutoshanke digirail vet rautatieopetuksessa otettiin käyttöön
digitaalinen muutoshanke digirail vet rautatieopetuksessa otettiin käyttöön

DigiRail (VET) -hanke, jonka sisältö oli "Digitaalinen muutos rautatieopetuksessa", toteutettiin yhteistyössä TCDD: n liikenteen pääosaston ja sen sidosryhmien TCDD: n, Certifer Companyn ja Zagrebin yliopiston kanssa, ja se otettiin käyttöön 13. heinäkuuta 2021 Ankarassa.

Rautatieopetuksen digitaalisen muutoshankkeen myynninedistämisohjelmassa, jonka tavoitteena on kehittää verkko- ja henkilökohtaista koulutusta tukevia sekakoulutuksia ammatillista koulutusta varten sellaisissa ammattikunnissa kuin veturinkuljettaja, vaunuteknikko, liikenteenohjaaja, junaoperaattori, rautatie Linjahuoltokorjaaja, rautatiejärjestelmien signalointihuolto, ranskalainen Certifer Companyn Turkki Sen edustaja, toimitusjohtaja Ercan Yıldırım Zagrebin yliopistosta, Dr. Borna Abramovic, TCDD: n toimitusjohtaja Ali İhsan Uygun, TCDD Taşımacılık AŞ: n toimitusjohtaja Hasan Pezük.

"Digitaaliset koulutusmateriaalit valmistellaan turvallisuuden kannalta kriittiselle ammatille DigiRailin (VET) avulla"

Hasan Pezük, TCDD Taşımacılık AŞ: n pääjohtaja: ”Tämä projekti, jonka pidimme tänään aloitusistunnon ja jonka odotetaan valmistuvan 24 kuukauden kuluessa, tarjoaa erittäin merkittäviä voittoja teollisuudellemme tulevaisuudessa. Tässä hankkeessa käytetään uuden sukupolven koulutusmenetelmiä, jotka poikkeavat perinteisistä koulutusmenetelmistä, erityisesti rautatieliikenteessä työskentelevän turvallisuuskriittisen henkilöstön koulutuksessa. Uuden sukupolven koulutusmateriaaleja tuotetaan. DigiRailin (VET) avulla digitaalisia koulutusmateriaaleja valmistellaan viidelle turvallisuuden kannalta kriittiselle ammatille rautateillä, ja näillä ammateilla työskentelevien oppimisessa syntyy ilmeistä lisäarvoa. Tämän projektin yhteydessä käytetään uuden sukupolven koulutusmenetelmiä, jotka poikkeavat perinteisistä koulutusmenetelmistä, ja uuden sukupolven koulutusmateriaaleja kehitetään erityisesti rautatiealalla työskentelevien turvallisuuskriittisten henkilöiden koulutuksessa. Digi-Rail (VET) -hankkeella laaditaan digitaalisia koulutusmateriaaleja viidelle turvallisuuden kannalta kriittiselle ammatille rautateillä, ja luodaan selvää lisäarvoa näiden ammattien työntekijöiden oppimiselle. " sanoi.

"Suurten nopeuksien MAPDaR-projekti, jonka tarkoituksena on dokumentoida suurten nopeuksien junien ylläpitäjät, jatkuu menestyksekkäästi"

Pezük totesi, että se soveltuu Euroopan unionin tavoitteisiin, elinikäisen oppimisen ja liikkuvuuden toteuttamiseen, koulutuksen laadun ja tehokkuuden parantamiseen, luovuuden, innovaatioiden, sosiaalisen osallisuuden ja työllistettävyyden lisäämiseen, "Tässä yhteydessä korkea -nopeusjunayhdistelmä, jonka aloitimme TCDD Taşımacılık -perheenä. Nopea MAPDaR-projekti, jonka tavoitteena on dokumentoida hoitajat oikeudenmukaisella ja avoimella tavalla, jatkuu menestyksekkäästi. "

Pezuk sanoi myös: "Erasmus-akkreditoinnin puitteissa, jonka valmistelimme yhteistyössä TCDD: n kanssa; Tekemällä yhteistyötä Euroopan rautatiealan edustajien kanssa antamalla rautatieyritysten erikoistua tekniseen ja ammatilliseen alaan, erityisesti rautatieturvallisuuden käsitteeseen, ja lisätä heidän tietämystään, taitojaan ja kokemustaan; Järjestämme toimintaa, kuten koulutusta ja harjoittelupaikkoja. Rahastotukea tullaan alueille, jotka olen luetteloinut vuosille 2021--2027 valmistelemamme kansainvälistymisstrategian mukaisesti.

Pezuk, toivon DigiRail (VET) -hankkeen olevan hyödyllinen teollisuudellemme ja maallemme. " hän lopetti puheensa.

"TCDD: nä aloitimme kehitysmatkamme sekä digitaalisen henkilöstön liikkuvuuden että digitaalisen koulutustoiminnan suhteen"

TCDD: n pääjohtaja Ali İhsan Uygun sanoi: "Pidän tällä projektilla käynnistettyjä tutkimuksia erittäin tärkeiksi yhdistettyjen koulutusten kehittämiseksi ammatillisen koulutuksen online- ja henkilökohtaisen koulutuksen tukemana ja hyödyntämällä digitaalisen maailman mukavuuksia. on jo osa elämäämme rautatieopetuksessa. Aloitimme TCDD: nä kehitysmatkamme sekä digitaalisen henkilöstön liikkuvuuden että digitaalisen koulutustoiminnan kannalta. Online-koulutukset, jotka tarjotaan Turkin rautatieopistossa; tarjoaa koulutusympäristön, johon työntekijämme pääsevät milloin tahansa. Haluan kiittää Euroopan unionin puheenjohtajavaltiota, Turkin kansallista toimistoa, projektikumppaneitamme ja kaikkia asiantuntijoitamme, jotka osallistuivat hankkeen valmisteluun DigiRail-projektimme tukemiseksi, joka keskittyy rautatieopetuksen kehittämiseen ja digitalisointiin. "sanoi.

Avauspuheen jälkeen Zagrebin yliopiston toimitusjohtajat, Certifer-yritys ja lailliset edustajat allekirjoittivat Erasmus-akkreditoinnin yhteisymmärryspöytäkirjan.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar