Entisen pääministerin Yıldırım Akbulutin nimi asuu Erzincanin lentokentällä

Entisen pääministerin Yıldırım Akbulutin nimi tulee olemaan Erzincanin lentokentällä.
Entisen pääministerin Yıldırım Akbulutin nimi tulee olemaan Erzincanin lentokentällä.

Karaismailoğlu sanoi: "Lentokenttämme, jonka uusi nimi on Erzincan Yıldırım Akbulut, palvelee jatkossakin parantamalla palvelunsa laatua. Toivon, että edesmenneen Yıldırım Akbulutin nimi, joka on poikkeuksellinen nimi Turkin politiikassa, elää aina sydämessämme Erzincan Yıldırım Akbulut -lentokentän kanssa eikä sitä unohdeta ikuisesti. ”

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu osallistui Yıldırım Akbulut -lentokentän nimenmuutosseremoniaan Erzincanissa AK-puolueen varapuheenjohtajan Binali Yıldırımin kanssa. Ministeri Karaismailoğlu ilmaisi, että hän muistuttaa kunnioittavasti viime huhtikuun 14. päivänä kuolleen Yıldırım Akbulutia, ministeri Karaismailoğlu sanoi: "Edesmennyt Yıldırım Akbulut, entinen pääministeri ja edustajakokouksen puhemies, oli eräs arvokkaista valtion miehistä, jonka Erzincan nosti Hänen elämänsä 14. huhtikuuta on arvokkaalla paikalla Turkin poliittisessa historiassa.Muutimme presidentin päätöksellä Erzincanin lentokentän nimeksi Erzincan Yıldırım Akbulut Airport, jotta Istanbulin nimi säilyisi ikuisesti.

"Erzincan on kaupunki, joka on kouluttanut monia valtiomiehiä korkeimmalla tasolla"

Korostaen, että Yıldırım Akbulut muistetaan aina arvokkaista palveluistaan, ministeri Karaismailoğlu sanoi: "Kuollut Yıldırım Akbulut oli edesmenneen presidenttimme Turgut Özalin läheisin kumppani vuosina demilitarisointipyrkimyksissä. Hän suoritti korkeimpia tehtäviä palvellakseen rakasta kansaamme parlamentin, ministeriön, edustajakokouksen puheenjohtajan ja pääministerin jäsenenä. Hän otti poikkeuksellisen sijan kansakuntamme sydämessä menettämättä mitään nöyrästä, rehellisestä ja kohteliaasta persoonallisuudestaan ​​vaikeissa poliittisissa olosuhteissa ja tekemättä heille myönnytyksiä koko elämänsä ajan. Tässä yhteydessä Jumalan armo hänelle jälleen; Haluan surunvalitteluni hänen perheelleen, rakkailleen ja kansakunnallemme. Erzincan on kaupunki, joka on kouluttanut monia valtiomiehiä korkeimmalla tasolla. AK-puolueen varapuheenjohtaja Binali Yıldırım, joka meni historiaan Turkin viimeisenä pääministerinä, on yksi heistä. Haluan kiittää heitä vielä kerran ", hän sanoi.

"Suunnittelemme aina askeleen eteenpäin valtion mielellä"

Perimmäinen tavoitteemme; Turkin perimmäinen tavoite on toteuttaa kokonaisvaltainen kehitys tukemalla kansallisen taloudellisen riippumattomuuden lähestymistapaa. Ministeri Karaismailoğlu totesi, että hänen tavoitteenaan on toteuttaa kokonaisvaltaista kehitystä tukemalla kansallisen taloudellisen itsenäisyyden lähestymistapaa. "Maamme on vuodesta 2003 lähtien menestynyt liikenteen ja viestinnän alalla omistautuneilla pyrkimyksillään kilpailla maailman kanssa liikenteessä , viestintä, informatiikka ja kohottaa ihmisten elämänlaatua. Jatkamme investointeja presidenttimme johdolla hidastamatta. Aasian, Euroopan, Pohjois-Afrikan, Lähi-idän, Kaukasuksen ja Pohjoisen Mustanmeren välillä; Olemme muuttaneet Turkin kansainväliseksi käytäväksi kaikissa liikennemuodoissa. Suunnittelemme aina askeleen eteenpäin valtion mielellä. Perimmäinen tavoitteemme; toteuttaa kokonaisvaltainen kehitys tukemalla kansallista taloudellista riippumattomuutta. Tästä syystä jatkamme toimia muuttaaksemme Turkin johtajaksi keskikäytävällä ja maailman suurimmalla logistiikkavaltiolla. "

"7 erilaista moottoritiehanketta jatkuu Erzincanissa"

Ministeri Karaismailoğlu, joka antoi tietoa Erzincaniin viimeisten 19 vuoden aikana tehdyistä investoinneista, jatkoi sanojaan seuraavasti: "Ennen AK-puolueen hallitusten tuloa Erzincaniin rakennettiin vain 14 km jaettuja teitä. Olemme saavuttaneet yhteensä 339 km tekemällä 353 km jaettuja teitä. Erzincan; Yhdistimme sen Erzurumiin, Gümüşhaneen ja Sivasiin jaetuilla teillä. Teimme Erzincanista pohjoisen TETEK-tien keskuksen, joka yhdistää Turkin idästä länteen. Jatkamme tänään seitsemää erilaista moottoritiehankettamme, kuten Refahiye-Kuruçay-İliç Road, Kemaliye-Dutluca-Arapgir Road, Refahiye- (Erzincan-Kelkit) Junction Road, Turnçayırı -silta Başköy-Çayırlı-Mercan -tiellä, joiden projektikustannukset ovat yli 3 miljardia 113 miljoonaa liiraa. Tällä hetkellä Sivas-Erzincanin suurten nopeuksien rautatiehanke jatkuu. Kuten kaikissa muissakin investoinneissa, AK-puolueen varapuheenjohtaja Binali Yıldırımillä on paljon vaivaa ja kovaa työtä tässä jättiläistyössä. "

Karaismailoğlu päätti sanansa seuraavasti: “Lentokenttämme, jonka uusi nimi on Erzincan Yıldırım Akbulut, palvelee edelleen parantamalla palvelunsa laatua entisestään. Kun lopetan puheeni näillä tunteilla ja ajatuksilla, toivon, että edesmenneen Yıldırım Akbulutin nimi, joka on poikkeuksellinen nimi Turkin politiikassa, elää aina sydämessämme Erzincan Yıldırım Akbulut -lentokentän kanssa eikä sitä unohdeta ikuisesti. ”

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar