Nikosian pohjoinen kehätie helpottaa Nikosian pääkaupunkia

lefkosan pohjoinen kehätie avattiin
lefkosan pohjoinen kehätie avattiin

Karaismailoğlu sanoi: "Nikosian pohjoinen kehätiemme on 20 km pitkä, ja me otamme sen käyttöön 11 km tänään. Toteutamme tärkeän projektin, joka lyhentää 25 minuutin matkan 9 minuutiksi. Toivon, että se tarjoaa hyvää palvelua Kyproksellemme ja Nikosialle. "

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu avasi Nikosian pohjoisen kehätien Kyproksen rauhanoperaation 47. vuosipäivänä. TRNC: ssä vierailusarjaan osallistunut presidentti Recep Tayyip Erdoğan osallistui myös seremoniaan videoneuvottelun avulla. Seremoniaan osallistui TRNC: n julkisten töiden ja liikenteen ministeri officialye Eroğlu Canaltay. Ministeri Karaismailoğlu sanoi: "Olemme toteuttamassa tärkeää hanketta. Toivon, että se tarjoaa hyvää palvelua Kyproksellemme ja Nikosialle ”. Presidentti Erdoğan sanoi: "Nikosian pohjoisen kehätiehankkeen avulla saavutetaan aikaa ja polttoainetta."

"Toteutamme tärkeän projektin, joka vähentää matkaa, joka kestää 25 minuutista 9 minuuttiin"

Ministeri Karaismailoğlu sanoi Nikosian pohjoisen kehätien avajaisissa pitämässään puheessa: "Annamme tänään käyttöön valmistuneen 20 km Nikosian pohjoisen kehätiemme kokonaispituuden 11 km. Nikosian liikenteelle on löytynyt vaihtoehtoinen reitti, joka on 40 tuhatta päivässä keskuksessa. Olemme käynnistämässä tärkeän projektin, joka lyhentää 25 minuutin matkan 9 minuutiksi. Toivon, että se tarjoaa hyvää palvelua Kyproksellemme ja Nikosialle. Toivotamme hänelle onnea ja menestystä. "

  "Nikosian pohjoisen kehätien projekti helpottaa huomattavasti pääkaupungin Nikosian liikennettä"

Pidä lyhyt puhe seremoniassa presidentti Erdoğan sanoi: "Nikosian pohjoisen kehätien projekti helpottaa huomattavasti pääkaupungin Nikosian liikennettä. Se säästää aikaa ja polttoainetta ”, hän sanoi. Presidentti Erdoğan kiitti kaikkia, jotka myötävaikuttivat Pohjois-Kyproksen Turkin tasavaltaan suuntautuvan Nikosian pohjoisen kehätien hankintaan; toivotti hänelle onnea.

TRNC-ohjelmassaan ministeri Karaismailoğlu suoritti ensin Eid-rukouksen yhdessä presidentti Erdoğanin kanssa Nikosiassa. Karaismailoğlu, joka osallistui presidentin kanssa Nikosian Atatürkin muistomerkissä pidettyyn seremoniaan ja seurasi myöhemmin rauhan ja vapauden päivän virallista seremoniaa, avasi sitten Nikosian pohjoisen kehätien. Karaismailoğlu, joka palaa Turkkiin TRNC-ohjelmiensa jälkeen, osallistuu vihdoin Erzincanin lentokentän nimenmuutosseremoniaan.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar