Mikä on Trenkart? Kuinka saada Trenkart? Trenkartin hinnat 2021

mikä on trenkart miten voin ostaa trenkart
mikä on trenkart miten voin ostaa trenkart

Jos olet trenkart-omistaja, TCDD TAŞIMACILIK A. Ş. Voit ostaa tuottoisia paketteja. Kahden etukäteen määrittämäsi aseman välillä voit ennakoida erilaisia ​​paketteja ikäryhmäsi (täysi tai nuori), valitsemasi juna- tai junatyypin (YHT, päälinja, alueellinen linja), luokan mukaan (Economy tai 1. sija), kuukauden tai määrittelemäsi lennolle pääsyn määrän mukaan. Voit ostaa alennuksella.

Ohjeita ilmaisten lippujen ostamiseen verkossa junakortilla ja sosiaalisella kortilla TÄÄLTÄ

Helppo lippu Helppo matka

Jos olet junakortin haltija, TCDD TAŞIMACILIK A.Ş. Voit ostaa tuottoisia paketteja.

Kahden etukäteen määrittämäsi aseman välillä voit ennakoida erilaisia ​​paketteja ikäryhmäsi (täysi tai nuori), valitsemasi juna- tai junatyypin (YHT, päälinja, alueellinen linja), luokan mukaan (Economy tai 1. sija), kuukauden tai määrittelemäsi lennolle pääsyn määrän mukaan. Voit ostaa alennuksella.

YHT- ja päälinjajunissa tehdyillä matkoilla kirjautumalla järjestelmään Trenkart-jäsenyystiedoilla istuin voidaan helposti valita verkkosivustolta (yolcu.tcdd.gov.tr) ja mobiilisovelluksista maksamatta lisämaksua

Riittää, että Trenkart tai Trenkart-näyttö näytetään mobiilisovelluksissa matkaa edeltävissä tarkastuksissa.

Alennushinnat:

 • 5 lennolle 20% alennus
 • 10 lennolle 25% alennus
 • 15 lennolle 30% alennus
 • 20 lennolle 35% alennus
 • 30 lennolle 40% alennus

(Lennolle pääsyn oikeudet on käytettävä 60 päivän jakson aikana. Aikana käyttämättömiä pääsylippuja ei voida siirtää seuraavalle kaudelle. 60 päivän lopussa jäljellä olevat matkaoikeudet menettävät voimassaolonsa.)

Trenkart-tilauspakettia voidaan käyttää kahden määrittämäsi aseman välillä 30 päivän kuluessa voimassaolopäivästä. Paketti on voimassa vain yhden edestakaisen matkan ja yhden edestakaisen matkan samana päivänä sopivalla junatyypillä ja paikassa.

Haluttaessa he voivat matkustaa matkatyypillä, joka täyttää paketin voimassaoloaika, ylemmässä asemassa maksamalla eromaksun.

Mitä tahansa TRNKART-lennolle pakettia voidaan käyttää kahden määrittämäsi aseman välillä 60 päivän kuluessa voimassaolopäivästä.

Paketit, jotka antavat 15-20 ja 30 maihinnousuoikeuden, voimassa vain YHT: ille, tarjoavat taloudellisia matkustusmahdollisuuksia erilaisilla alennuksilla.

Jokaisesta ostetusta lipusta vähennetään lennolle pääsyn oikeus kokonaishinnasta.

Haluttaessa, jos YHT: ssä on paikka, on mahdollista matkustaa korkeammalle paikalle maksamalla eromaksu.

Niille, jotka rakastavat matkustaa, alennushintaisia ​​matkapaketteja voidaan käyttää kaikkialla Turkissa ja kaikissa junissa (määrätyissä paikoissa).

Matkapaketteja voidaan käyttää 15 tai 30 päivän kuluessa niiden voimassaolosta.

Haluttaessa on mahdollista matkustaa korkeammalla paikalla junatyypissä paketin voimassaoloaikojen mukaisesti maksamalla eromaksu.

Paketin ostamiseksi sinulla on oltava Trenkart (jäsenyys). Pakettien käyttö on henkilökohtaista. Paketit, jotka asianomainen laitos ostaa vain institutionaalisten sopimusten puitteissa, antavat haltijalle oikeuden matkustaa laitoksen kanssa tehdyn sopimuksen puitteissa määriteltyjen sääntöjen ja voimassaoloehtojen mukaisesti.

Pakettihinnat TCDD TAŞIMACILIK A.Ş. määritetään. Paketin avulla ostettuja paketteja ja lippuja ei voi siirtää, myydä tai käyttää useampi kuin yksi henkilö mistä tahansa syystä.

Nuorisopaketteja myydään alle 27-vuotiaille nuorille 20 prosentin alennuksella koko paketin hinnasta. Syntymävuosi otetaan huomioon ikälaskennassa.

Lippuja Mainline- ja YHT-lippuihin on ostettava ennen junaan nousua. Pakettimatkustajia ei päästetä junaan ilman lippua. Jos havaitaan junassa, koko matkan lipun hinnasta kerätään 100 prosenttia enemmän.

Matkustajille, joilla on paketti ja jotka nousevat pääjuniin asemilta, joilla on suljettu tiemaksu, annetaan säännölliset liput junassa. Nämä matkustajat matkustavat paketilleen sopivassa paikassa. Jos ala-asennossa ei ole tilaa tai junassa ei ole paikkaa, sen katsotaan hyväksyneen matkustamisen seisomaan.

Matkailun aikana Trenkart- tai Trenkart-mobiilinäyttö on näytettävä voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen (henkilötodistus, ajokortti, passi jne.) Kanssa aina ja kun TCDD TAŞIMACILIK A.Ş.:n henkilökunta sitä vaatii, sekä lippu, joka on ostettu paketti. Matkustajilta, jotka eivät pysty esittämään asiakirjojaan, veloitetaan virheelliset liput ja 100 prosenttia enemmän kuin matkan koko hinta. Useita matkoja ei voi ostaa samalla ajanjaksolla ja samalla raidalla.

Pakettien voimassaoloaika voi olla enintään 7 kalenteripäivää myyntipäivästä. Jäsenet, jotka haluavat ostaa liput paketilla, eivät voi hyötyä muista järjestelmässä määritetyistä alennuksista (meno-paluualennus, kuljetusalennus, tariffialennus, ylennys jne.).

Trenkartin omistajat ovat vastuussa jäsentietojensa, salasanojensa, näiden tietojen avulla ostettujen pakettien ja lippujen käytöstä ja oikeellisuudesta. Jos tilauspaketin omistajat käyttävät paketille määritettyä matkaoikeutta päivän aikana, he eivät voi matkustaa uudelleen. Paketilla ostettuja lippuja voidaan kuitenkin muuttaa ja hyvittää, kunnes juna lähtee tietyn ajan jäljellä ja lipputyypistä riippuen.

TCDD TAŞIMACILIK A. Ş suorittaa hyvityksen YHT: lle myytyjen BOARDING-pakettien avulla. Jos se tehdään aikataulun mukaisesti

Yksittäisten matkustajien, jotka eivät käytä mobiilisovellusta, vaaditaan vain esittämään henkilöllisyystodistuksensa lippujensa kanssa hallintalaitteisiin, kunnes heidän Trenkartinsa on tulostettu ja he saapuvat osoitteeseen.

Jos kortin tai paketin omistaja menettää korttinsa, varastaa sen tai huomaa, että joku muu on käyttänyt asiakastietoja, lähin valtuutettu TCDD TAŞIMACILIK A. Ş. on ilmoitettava tilanteesta lipputulolle tai puhelinkeskukseen (4448233).

TCDD KULJETUS INC. Kun käyttäjä vastaanottaa tämän tyyppisen ilmoituksen, jäsenyyteen määritetyn paketin käyttö estetään. Lisäksi jäsen pyytää ostamiensa matkalippujen peruuttamista tietämättä tiedustelemalla ostettuja lippuja tuleville päiville. Paketin omistaja on vastuussa paketille määritettyjen oikeuksien käytöstä ilmoituksen tekemiseen saakka.

Jos Trenkartin haltijat luovat tässä tilanteessa uuden salasanan siirtymällä järjestelmään ja ilmoittavat asiasta TCDD TAŞIMACILIK A.Ş: lle.

Jos asiakas menettää Trenkartinsa tai varastaa sen, kortti painetaan uudelleen ja lähetetään hänen osoitteeseensa uusimismaksua vastaan. Jos kadonnut tai varastettu kortti löytyy, kortin uusimismaksua ei palauteta.

TCDD KULJETUS INC. Se pidättää oikeuden määrittää, muuttaa ja peruuttaa Trenkartin ja matkapakettien voimassaolo- ja käyttöehdot.

TRENKART, JÄSENREKisteröinti ja pakettitoimistot:

 • 1. ALUE: HAYDARPASA, PENDIK, AYPARLIKÇEŞME, YENİKAPI, İZMİT, ADAPAZARI, BOZÜYÜK
 • 2. ALUE: ESKISEHIR, KAYSERİ, KIRIKKALE, SİNCAN, POLATLI, ANKARA, ZONGULDAK
 • 3. ALUE: ALSANCAK, BASMANE, MANISA, BALIKESIR, TORBALI, AYDIN, NAZİLLİ, DENİZLİ
 • 4. ALUE: SİVAS, SAMSUN, AMASYA, DIVRİĞİ, ERZİNCAN, ERZURUM, KARS
 • 5. ALUE: MALATYA, ELAZIĞ, DİYARBAKIR, VAN, BATMAN
 • 6. ALUE: ADANA, CEYHAN, MERSIN, KONYA, EREĞLI, TARSUS, KARAMAN, GAZİANTEP, İSKENDERUN, OSMANİYE
 • 7. ALUE: AFYON, ALŞEHİR, DINAR, KÜTAHYA
Armin

sohbet

  Ole ensimmäinen, joka kommentoi

  Yorumlar